Šta je novo?

LG G2

Ima li pored dropbox jos koji dobar za clod storage? Dropbox mi je dobar ali sam uspeo da iscupam "samo" 2.5gb za skladište sto mi je bas malo bar da ima 5/10gb
Mega ti ima mizernih 50gb :D Dodouse toliko imam i na dropboxu. Dobijas uz samsung. Bar je pre tako bilo.

Ima li pored dropbox jos koji dobar za clod storage? Dropbox mi je dobar ali sam uspeo da iscupam "samo" 2.5gb za skladište sto mi je bas malo bar da ima 5/10gb
Probaj refferal-om da podigneš malo, imaš i mega (50gb dobijes), box isto tako, ali upload ograničen na 250mb. Drive 15gb

Ludi Rusi jedno vreme davali 1TB, sada je mislim 100GB

c0ce8de8d5d7410a3decacca75f8ee3d.jpg

Koji ti je taj sto daju 500gb? :D

Ludi rusi ne mogu se registrujem ko čovek sve na ruskom, odradim ja to nekako, stavim da šalju na mob potvrdu za reg. I ništa... Evo čekam idalje...

Jeste to je app, nego kad se registrujem ne da mi drugi jezik sem ruskog... Nema veze probaću preko kompa..

Jel može kao Dropbox da se skine aplikacija za računar i sve ti stiže u računar u folder ?

Može, napravi se dropbox folder i funkcioniše kao bilo koji folder u exploreru.

Poslednja izmena:
E probacu i nju :D

Mislim da ces sa time imati muke oko prijema gsm mreze :)

Pa ako su ivice od metala, ali cenim da su od plastike. Mislio sam da imam 3e jos na racunu, ali sam se ispalio sinoc, ne da nema sanse da zbog toga uplacijem :D Nego sam mislio kad budem nekad imao visak.

Instalirao sam tinted status bar i sad mi je navigation bar crni, kako da vratim na beli ? :D

Javi kako si instalirao, kojim nacinom... Jel moze sa ovim TWRP iz AutoRec(ja mislim da je 2.7.0.0 iz AutoRec-a) ? I kako najbezbednije da instaliram 2.8 TWRP ?

Poslednja izmena:
Kako najbezbednije da instaliram ? Skinuo sam TWRP manager medjutim, najveca verzija je 2.6.3.1

Nazad
Vrh Dno