Pozdrav svima. Od pre par dana sam postao korisnig ove zverke. Naleteo sam na cloudyG3 rom,da li ga neko koristi pa me zanima kako se ponasa baterija,da ima bug-ova i kakva je kamera na ovom rom-u ?
Proveri da tine radi lg health u pozadini. To sije bateriju.Ja sam flešovao Cloudy2.0 pre 2 meseca i baterija je kod mene jedini problem na ovom ROMu.Sve ostalo radi dosta dobro.Sa 4h upaljenog ekrana već ide na punjač, dok sam na stock ROMu mogao da izguram 6-7 sati.
Na 5.0.1 romu ne radi mi2raw
Pa i ne zezam. Nova camera fv5 podržava raw (i ručne kontrole) u lollipopu, raw snima opciono uz jpg. Jeste da posle moraš da ih prebacuješ u jpg ali je kvalitet nebo i zemlja, posebno u težim uslovima. Samo niko da potvrdi da rade te aplikacije koje koriste nov api na nekom telefonu osim nexusa. Doduše davao sam ljudima uglavnom l camera app a to je više test aplikacija koja je rađena za Nexus 5, fv5 je regularna i trebalo bi svuda da radi samo što se plaća ***.Zezaš a
Cimanje je oko raw formata, nema preview, mora dodatna aplikacija ...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maginmp.app.mi2raw
reseno radiiiMeni radi, koristim viber non stop.
Ne radi na g2. Fale nam driveri. Možda kad dobijemo lollipop bude.Pa i ne zezam. Nova camera fv5 podržava raw (i ručne kontrole) u lollipopu, raw snima opciono uz jpg. Jeste da posle moraš da ih prebacuješ u jpg ali je kvalitet nebo i zemlja, posebno u težim uslovima. Samo niko da potvrdi da rade te aplikacije koje koriste nov api na nekom telefonu osim nexusa. Doduše davao sam ljudima uglavnom l camera app a to je više test aplikacija koja je rađena za Nexus 5, fv5 je regularna i trebalo bi svuda da radi samo što se plaća ***.
Zar g3 nema istu kameru sa laserskim fokusom samo? Sumnjam da ima istu kameru bilo koji fon sa lolipopom. Laicki pitam, mozda moze da se iz toga izvuce.Ne radi na g2. Fale nam driveri. Možda kad dobijemo lollipop bude.
Druže, iz ovoga jedino mogu da zaključim da bi za tebe bila dobra i nokia 3310, ako u 5 dana gledaš ekran samo 11 min, uzmi rolere umesto ferrarija.
Momci, imam pitanje - zainteresovan sam da uzmem G2, da li je bitno da li ima 16 ili 32 gb (meni sasvim.odgovara varijanta od 16, ali u nekim radnjama maju samo 32)? Znam da je ranije bilo nekih problema sa verzijom od 32 gb, tipa losija finalna izrada (krcka i sl)? I na sta da obratim paznju prilikom kupovine, da li ima nekih revizija, itd?
Hvala![]()
Druze to je servis iz mog grada a ja nisam iz bg-aNegde sam procitao da je moguce da se gubi kontakt na mikrofonu, pa se zbog toga to desava. Inace mozes li na pp da posaljes br tog servisa ako se to desi i meni![]()
Samo da ne bude kao što bio slučaj sa ženinim telefonom. Isti simptomi i samom mi nije bilo jasno zašto se to dešava. Zamenimo telefone, za probu - kod mene radi normalno..Itd da ne dužim, skontao sam na kraju šta je problem. Kad započne razgovor, malim prstom (nesvesno) pokrije mikrofon, njoj je rupica u silikonskom case-u bila zgodna za oslonac prsta dok priča. Eto, otkad to više ne radi, sagovornici nemaju problem sa zvukom. Žene,... a, htela je da nosim u servis, srećom sam ipak prvo proverio da nije neka glupost i bila je.Mene i dalje svi katastrofa cuju, ne znam sta je ovo, ali mnogo me nervira to, i ne znam kako da resim, najverovatnije ce da se menja g2...![]()
Ja sam isto na optimusu 1.4.1 i poslednjem dorimanx 9.2 i bumped twrp.Vec neko vreme sam na optimus 1.4.1 i hteo bih da probam dorimanx kernel. Koliko vidim prvo treba da instaliram bumped twrp, kernel i kk20H boot loader. Da li treba da instaliram i ovaj 20H baseband, jeli potrebno da radim wipe posle instalacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari