Šta je novo?

LG G2

Stock.
Ja ga koristim prilicno dugo i izguram oko 7h sot za 24h,mislim da je to zadovoljavajuce.

Sta kazete koja verzija LS 4.0 je bolja 21.11 ili 26.11?

26.11 samo ubaci dialer od 21.11 imash par strana unazad bender je dao link i uputstvo ;) Nego ljudi na kom romu je najbolja baterija?

Pozelite mi dobrodoslicu u vasu sektu :d

Mada nisam siguran da imam strpljenja da ucim sve ovo oko custom romova, firmwarea APO-a, boot-ova i ostalo :D

Dosta njih je hvalilo stock 20h pa pitanju bakterije ali me kamera nervira na stock i aosp romovima

E to sam i ja nashao :), a ne znam jel neko budzio ovaj 20h

Ma jesam furao sam i 2.0 i 2.1 al nikad nisam video sot na njemu preko 5h do 5 max zato i pitam koji je dobar po pitanju baterije :)

Isti ti je to djavo, 20g i 20h razlika 20mb :)

ljudi, kako da prebacim sve sa lg l9 ii na ovaj g2?? Skinuo sam neki LG backup sender na stari fon ali nema opcije da novi fon osluskuje podatke i primi to? U cemu je fazon?

Probaj i na novom da skines isti program? A sta ti od podataka treba? Google nalog ti drzi kontakte, sve ostalo je manje bitno. Iz memorije se lako prebacuje.

taj program je samo sender. Imam 12 email naloga i razna detaljna podesavanja, brdo softvera. Samo mail naloge ako budem morao da podesavam roknucu se a da ne pricam o prebacivanju poruka i inbox i sent items. Mora da su smislili nekako to za korisnike koji malo ozbiljnije koriste telefone majku mu

remindera milion, notesa takodje, kalendar, alarmi. Mora ima neka caka

Poslednja izmena:
Google drzi sve tipa ako koristis keep i sl. Takodje sam instalira app kad ubacis svoj e mail. To je npr jedini razlog zasto koristim chrome.
Skini oficijalni lg pc suite i mislim da u njemu imas opciju za to.

Primetio sam da kad se muci oko signala, tj. kad je los signal da mnogo brze prazni bateriju a to sam procitao da je bas zbog tog neprestanog traznjena signala.Jel to moze nekako da se popravi, tipa da se namesti malo losiji opseg signala, ali da manje trazi i time manje trosi bateriju?

Prebacio sam na ART, CloudyG3 2.0 rom je u pitanju, za sada utisci nisu loši, baterija je dosta dobra, izvukao sam sada nešto preko 7h SOT-a, na 28h on battery, tako da bih svima savetovao CloudyG3 rom, jer ako ne izvlačite slične rezultate, problem je u nečemu drugom...sa stock-om, nisam mogao da izvučem ovakve rezultate, a ove bez muke, stock mi je bio 20g.

Meni je baterija nekako bolja na stock androidu (zadnja verzija preko imei linka)...
I primetio sam da je najbolje 100% fabričko stanje (bez ruta i rikaverija )

Nije loša ni na G3 romu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno