Šta je novo?

LG G2

od početka sam na artu, nikakva negativna negativna iskustva nemam.
prebaci, pa isprobaj, to ti je najpametnije.
gledaj da ti baterija ne bude tanka kada to kreneš da radiš.

Poslednja izmena:
Desava mi se kada udjem u pretraživač da mi treperi okvir ekrana u crveno,sta li to moze da bude?

Ljudi primecujem da mi baterija mnogo pre iscuri nego vama, jeste da ga koristim ali ne cepam igrice i to, vec net klasika upaljen i sve te aplikacije sto se koriste preko dana, da kazemo malo iznad prosecnog koriscenja :), ali tesko da baterija moze da mi izgura preko 20h, jel znam mozda neko zasto je to tako, kad vidim da vama izugira cak i 45h ako ne i vise? :)

Na stocku sam, nisam ga root-ovao niti ubacivao neki drugi sistem :)

Poslednja izmena:
Show screen update nije stikliran samo od sebe pocelo,imam ja garanciju skinem root i odneh ne smeta meni to nego me interesuje sta moze da bude...
Edit: xposed pravio problem...

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi pomogne oko problema sa brzim praznjenjem baterije, msm rekoh nije to nesto drasticno brzo ali npr tesko da ce da izgura preko 20h, a na stocku je.Ovo mi je drugi LG G2, npr na prvom sam mogao da izguram nekad i do 40h, jel zna mozda neko nekakvo resenje? :)

Bbs pa vidi sta vuce bat.
Neko je pitao za art, da jesam. Radi odlicno. Probaj prosto.

Poslednja izmena:
Počelo nešto u poslednje vreme da mi lepo vuče bateriju, šta bi moglo da bude razlog, zadnja dva, tri dana, a nisam ubacio nikakvu novu apk, odjednom je počeo lepo da vuče bateriju, da nije update neke apk, pa je sada počela da vuče, ranije autonomija fantastična, sada za par sati, tokom noći kada se ne koristi mi skine par procenta. I kako na najbolji način da vidim u čemu je problem, koju apk da koristim? [emoji6]

Ma ovo je i7, 8 GB, 640 GB HDD. Nego hoću nešto slabije, portabilnije, baterija 5+ sati itd. Sta cu s ovim, ko desktop jr

e to je vec nesto-jos malo pa nam laptopovi nece ni trebati sudeci po tome kakve zveri od tel najavljuju

ed628e15b336c2d15dcb3c5c1c56dd0f.jpg
iphone 10.:)

Momci, imam pitanje - zainteresovan sam da uzmem G2, da li je bitno da li ima 16 ili 32 gb (meni sasvim.odgovara varijanta od 16, ali u nekim radnjama maju samo 32)? Znam da je ranije bilo nekih problema sa verzijom od 32 gb, tipa losija finalna izrada (krcka i sl)? I na sta da obratim paznju prilikom kupovine, da li ima nekih revizija, itd?
Hvala :)

Nazad
Vrh Dno