Šta je novo?

LG G2

Kupim pre neki dan časopis o mobilnim telefonima(ne znam da li beše smem da imenujem časopis, mrzi me da čitam pravila) i na listi od nekih 100 telefona, nema nigde LG G2, a u prošlom broju je bio na nekom sedmom-osmom mestu iza S5, Note 3, Z3 i S4. N'e mi jasno što ga izostaviše.

Kupim pre neki dan časopis o mobilnim telefonima(ne znam da li beše smem da imenujem časopis, mrzi me da čitam pravila) i na listi od nekih 100 telefona, nema nigde LG G2, a u prošlom broju je bio na nekom sedmom-osmom mestu iza S5, Note 3, Z3 i S4. N'e mi jasno što ga izostaviše.
RETARDI! ;-)

Probo sam flashovo kdz 20h,ali i dalje se resetuje kad ga zakljucam,ima li neki drugi firmware da probam?
Ja bi još probao restore preko lg support tools, ili flešovati odgovarajući kdz koji si imao pre 20h. Ako ni to ne pomogne, onda servis. No, govorim kao laik, kada se radi o telefonima.

Poslednja izmena:
jesi li merio voltazu baterije?

Nisam,ne znam kako.pise 3.8 v na ovom battery saver,mada ne moze duze od 6 sati da izdrzi,a da se napuni treba 10 sati.

Poslednja izmena:
sad sam pogledao video koji pokazuje kako se menja baterija. Ako si na merenje voltaze rekao da ne znas kako ne bih ti preporucio ovo definitivno. Bolje ga nosi u servis

ne znam koliko je to tacan podatak ali svakako iscitaj sa cpu-z pa napisi sta veli

Zadravo društvo.

Imam LG G2 20h stock.

Želim da podesim svoje DNS servere za određene Wi-Fi mreže, ali kada izaberem advanced settings i IP static i unesem svoje DNS servere opcija save mi je zamagljena i ne mogu da ih sačuvam.

U čemu je problem?

Hvala.

to deluje sasvim OK.

Pazi, to mirise na neku gresku na maticnoj ploci. Neki regulator voltaze, ili falican kondenzator, neki IC, nesto tako.

Sve u svemu, za servis je!

Malo da pohvalim aicp rom.. sync on, auto, uglavnom wa, fb, malo coc :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418150113904.png
    uploadfromtaptalk1418150113904.png
    103.1 KB · Pregleda: 219
  • uploadfromtaptalk1418150118218.png
    uploadfromtaptalk1418150118218.png
    125.4 KB · Pregleda: 220
Zadravo društvo.

Imam LG G2 20h stock.

Želim da podesim svoje DNS servere za određene Wi-Fi mreže, ali kada izaberem advanced settings i IP static i unesem svoje DNS servere opcija save mi je zamagljena i ne mogu da ih sačuvam.

U čemu je problem?

Hvala.

pozz
Moras da ponovis pass za wifi, tek onda ce ti dati Save. Sad probao, prolazi bez problema mada sam na G3 romu.

Evo i ja da se javim kao ponosni vlasnik ove mahine. Telefon sam inace kupio od kolege sa foruma, Pedje. Za sada sam prezadovoljan kako telefonom tako i baterijam. I naddam se da nema skrivenih mana. :D U njemu je trenutno flesovan CloudyG3 2.1. i za sada nisam primetio neke bug-ove.. E, jedino gde sam pogresio je to sto nisam kupio verziju od 32gb.

Evo i ja da se javim kao ponosni vlasnik ove mahine. Telefon sam inace kupio od kolege sa foruma, Pedje. Za sada sam prezadovoljan kako telefonom tako i baterijam. I naddam se da nema skrivenih mana. :D U njemu je trenutno flesovan CloudyG3 2.1. i za sada nisam primetio neke bug-ove.. E, jedino gde sam pogresio je to sto nisam kupio verziju od 32gb.
Meni i 16 gb vrši poso. Sve zavisi kome šta treba.

Imam problem sa svojim LG G2. U jednom trenutku ekran se ugasio i posle toga se nije upalio. LED indikator funkcionise, touch radi (telefon vibrira na random klikove po ekranu), ali ekran je potpuno crn.

Sta sam pokusao:
- Izvadio sim karticu (bez promene)
- Ispraznio sam bateriju do kraja, zatim ga stavio na punjac, upalio.. (nista se ne desava, ekran je konstantno crn).

Da li neko ima ideju o tome sta je prouzrokovalo problem?

Uzmi baterijsku lampu i vidi ima li necega na ekranu. Pazljivo gledaj. Ja sam imao slican problem sa l9 II i morao sam da ga rasturim skroz malo izduvam i sastavim i sada radi kako treba. Pozadinsko osvetljenje nije radilo iz pitaj ***** kog razloga...

U medjuvremenu sam odneo telefon u servis, covek se upravo javio i rekao da je problem sa plocom koja je unistena (natopljena) i da se ne isplati popravljati telefon.
Inace, posle razgovora od nekih 15 sekundi, po kisi, ekran se vise nije upalio.

Vrh Dno