bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Od fabioia build je prilično brz. Ne sjećam se sta mi nije pasalo.
Koji sad uzimas moze li se znati?Hehe nisam jos. U subotu 99% uzimam. Tu sam, selio se, uzeo net. Pa cu probati lollipop kompajlirati![]()
Uh, sjajno, jedva čekam!Hoću reci: kod kuće ga držim spojenog na 20 " TV, full HD. Bitan mi je transport i baterija
. Ali i da kompajliranje ne traje 24h lol. Trenutni lap sa i7, quad se zagrije na 101c kad kompajliram kernel. Upload bude. Potrudim se izbaciti smeća iz Roma, integrirati mini gappse i dodati opciju biranja launchera i drugih stvari. ROM neće na xda jer mi se ne da smarati s pravilima tamo a source ce biti od LS + cherry picks
Obrati paznju malo i na kameru bar koliko toliko da ne bude kao kod ovih sa xda sve zivo radi a kamera kao da je slikano na vga![]()
Imam i ja laptop sa i7 3630Q, imao sam slučajeve da je prešao i 105° pa se ugasio. Zato sam u power settings, kod procesora skinuo sa 100% na 85%, ne primetim da gubi nešto u performansama, a temperatura ne prelazi 80°C.Ali i da kompajliranje ne traje 24h lol. Trenutni lap sa i7, quad se zagrije na 101c kad kompajliram kernel.
Probao i radi.pozz
Moras da ponovis pass za wifi, tek onda ce ti dati Save. Sad probao, prolazi bez problema mada sam na G3 romu.
Ima podesavanje u aplikaciji g3 tweaksbox. Ne prikazuje preko celog ekrana ali bude oko pola. Svakako je bolje nego u krugu.Kad smo vec kod toga. Trenutno sam na nekom G3 2.1 romu... Da li se moze namestiti da slika pozivaoca bude preko celog ekrana, a ne u onom malom krugu? Ili ipak moram da skinem ovu aplikaciju..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari