Šta je novo?

LG G2

Hehe nisam jos. U subotu 99% uzimam. Tu sam, selio se, uzeo net. Pa cu probati lollipop kompajlirati :)

Samsung ultrabook, 14", 4 gige rama, 8 cell baterija. 500 GB disk. Mislio sam acer s fullhd ekranom, 15.6 ali dok ja pričam odlaze pare :(. Ovo ce biti ključ ga ključ a imam 5g garancije :). Disk je kombiniran s 24gb ssd. Tako da, manju brzinu cu imati sto se tiče trenutnog lapa ali ergonomija veća :). Pa mislim trenutne d802 buildove kompajlirati i odmah upload za nas d802 ;)

Hoću reci: kod kuće ga držim spojenog na 20 " TV, full HD :). Bitan mi je transport i baterija ;). Ali i da kompajliranje ne traje 24h lol. Trenutni lap sa i7, quad se zagrije na 101c kad kompajliram kernel. Upload bude. Potrudim se izbaciti smeća iz Roma, integrirati mini gappse i dodati opciju biranja launchera i drugih stvari. ROM neće na xda jer mi se ne da smarati s pravilima tamo a source ce biti od LS + cherry picks

Poslednja izmena:
Hoću reci: kod kuće ga držim spojenog na 20 " TV, full HD :). Bitan mi je transport i baterija ;). Ali i da kompajliranje ne traje 24h lol. Trenutni lap sa i7, quad se zagrije na 101c kad kompajliram kernel. Upload bude. Potrudim se izbaciti smeća iz Roma, integrirati mini gappse i dodati opciju biranja launchera i drugih stvari. ROM neće na xda jer mi se ne da smarati s pravilima tamo a source ce biti od LS + cherry picks
Uh, sjajno, jedva čekam! :)

Ali i da kompajliranje ne traje 24h lol. Trenutni lap sa i7, quad se zagrije na 101c kad kompajliram kernel.
Imam i ja laptop sa i7 3630Q, imao sam slučajeve da je prešao i 105° pa se ugasio. Zato sam u power settings, kod procesora skinuo sa 100% na 85%, ne primetim da gubi nešto u performansama, a temperatura ne prelazi 80°C.

Poslednja izmena:
Salenjak znam, tako sam i ja stavio. Jer je 1.6 ali turbo na 2.8 GHz. Pa ogranicim. Nego mi i baterija traje doslovno 1h. Vent cijelo vrijeme upaljen. Nije to život. Fino uzmem neki i3 4030u i miran. Može i i5 ali da je u. Nisam upućen kao sto sam nekad bio(nabavis Lap pa se iskljucis iz svega jer ne možeš ubacivati nista osim rama i mehanike i ssda) . Ali kontam imam vremena pa je i3 dobra ;). Manje vise svi lapovi su OK danas. E ovaj je aluminijski i pametni iz hPa stavili GPU i CPU jedno pokraj drugog :)). Desna strana je za hladjenje ruke a lijeva za kuhanje čaja..doslovno

Kad smo vec kod toga. Trenutno sam na nekom G3 2.1 romu... Da li se moze namestiti da slika pozivaoca bude preko celog ekrana, a ne u onom malom krugu? Ili ipak moram da skinem ovu aplikaciju..?

Mora aplikacija te namene. Inace ko ga iritira to kasnjenje ekrana a na stock-u je,eto resenja.
Pomaze svaki program te namene

Kad smo vec kod toga. Trenutno sam na nekom G3 2.1 romu... Da li se moze namestiti da slika pozivaoca bude preko celog ekrana, a ne u onom malom krugu? Ili ipak moram da skinem ovu aplikaciju..?
Ima podesavanje u aplikaciji g3 tweaksbox. Ne prikazuje preko celog ekrana ali bude oko pola. Svakako je bolje nego u krugu.

Pun signal bar na AICP lizalici, nightly 20141210 :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418252297413.png
    uploadfromtaptalk1418252297413.png
    185.9 KB · Pregleda: 240
Evo primer slike od malo pre :D G3 rom, 2.1
e78fb9f20a72d90986ec4fecc623d081.jpg

Ne slikah Beogradsku ulicu, u njoj nema ulicnog osvetljenja. Sve otislo na ove djindjuve na Slaviji :D

Nemam pojma to, mislim da je isto. Bilo mi lepo, pa sam fotkao :D Inace Slavija je degutantna u ovo doba godine pogotovu, pa me iznenadilo :D

Ma nema razlike nikakve izmedju 2.0 i 2.1 sto se tice slikanja :)

Evo vam moj flickr. Pravi test kamere. Svi zivi moguci uslovi,406 slika. Pa uzivajte
Sve je stock + 3.2 fix. Nikakva dodatna obrada,nikakav photosop,sto se moze videti i po EXIF info

https://www.flickr.com/photos/119145808@N03

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno