Šta je novo?

LG G2

pozz..zeleo bih da kupim qiuck case window originalnu fotrolu za lg pa me interesuju vasa misljenja..kako radi posao? I zna li neko gde ima u Srb da se kupi?

Poslednja izmena:
Imam problem sa lg g2,kad god ga zakljucam mob se resetuje.Stock rom nije rootovan,radio factory reset par puta,nista instakirano na njega ali i dalje isto.Jedino stavim da se displej nikad ne gasi i tako radi sve perfektno.

Imam problem sa lg g2,kad god ga zakljucam mob se resetuje.Stock rom nije rootovan,radio factory reset par puta,nista instakirano na njega ali i dalje isto.Jedino stavim da se displej nikad ne gasi i tako radi sve perfektno.

Skini KDZ preko IMEI linka (http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1) i posle samo sa LG FLASH Tool programom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190) flešuj zadnji kitkat za tvoj telefon ...
Bilo 100 puta u temi, rešiće ti probem sigurno ...

Ja sam isto na optimusu 1.4.1 i poslednjem dorimanx 9.2 i bumped twrp.
1.instaliras twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
2.instaliras Kernel-Dorimanx-V9.2-KK-[04-57]-[07-12]-LG-D802-PWR-CORE
3.instaliras KK-20H-D802-BOOT-LOADER
4.instalias KK_20H_D802_Baseband
5.!!! REBOOT TO RECOVERY!!! najvazniji korak...
6.Reboot System.... I uzivaj :)

I ja isto ovo koristim od kada sam se razočarao u kameru na 5.0.1 lolipop romu...
Trenutno je ovo najbolji rom (Cloudyfa v2.1 je prepun bagova, a i baterija je malo slabija, LS 5.0.1 lolipop sve radi super osim quickremote aplikacije, ali kamera je loša) i ima sve apdejtovano počev od baze roma, preko najboljeg dorimanx kernela (konačno sređen bez bagova), KitKat bootloader-a ...

Tako da dok ne stignu lolipop drajveri za kameru nema bolje opcije ;)

Poslednja izmena:
Zadnji je ovaj 20h update pre nedelju dana i radio super samo najednom poce restart,hvala probacu ovo.

E pa super ako imaš 20H - to ti je zadnja verzija kitkat-a ;)
Skini KDZ, flash tool i odradi to slobodno ...

Ovde ukucaj tvoj IMEI - http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 idi check i videćeš neke informacije o tvom telefonu (Country npr označava zemlju za čije tržište je pravljen tvoj telefon) ...
Samo klikni Download Firmware, sačekaj par sekundi zbog reklame (moraju i oni od nečega da žive) i klikni gore desno SKIP AD.

Prosto :)

Poslednja izmena:
E brate hvala puno i izvini sto sam maltertiro,sad cu da se bacim na posao.

Ih bre, ništa ...
E da, samo pre svega ovoga prebaci sve bitno sa telefona na računar (slike, muzika, dokumenta ...) :D

Poslednja izmena:
Imam problem sa svojim LG G2. U jednom trenutku ekran se ugasio i posle toga se nije upalio. LED indikator funkcionise, touch radi (telefon vibrira na random klikove po ekranu), ali ekran je potpuno crn.

Sta sam pokusao:
- Izvadio sim karticu (bez promene)
- Ispraznio sam bateriju do kraja, zatim ga stavio na punjac, upalio.. (nista se ne desava, ekran je konstantno crn).

Da li neko ima ideju o tome sta je prouzrokovalo problem?

Uzmi baterijsku lampu i vidi ima li necega na ekranu. Pazljivo gledaj. Ja sam imao slican problem sa l9 II i morao sam da ga rasturim skroz malo izduvam i sastavim i sada radi kako treba. Pozadinsko osvetljenje nije radilo iz pitaj ***** kog razloga...

pozz..zeleo bih da kupim qiuck case window originalnu fotrolu za lg pa me interesuju vasa misljenja..kako radi posao? I zna li neko gde ima u Srb da se kupi?

nema u srbiji ja trazio pre 7-8 meseci i nigde nije bilo jedino preko e-baya pa sam umesto originala kupio nillikin case window i super je radila cak je u neku ruku i malo bolja posto ima magnete na kraju pa se case ne otvara sto nije slucaj kod originala
sad neznam= izguglaj

Meni se čini da je isti kvalitet na cloudy i optimus G3 romu ...
Mada ovde sa optimus romom dolaze dve aplikacije za kameru, pa je bolje neko ko duže koristi rom da objasni :)

Ja sam isto na optimusu 1.4.1 i poslednjem dorimanx 9.2 i bumped twrp.
1.instaliras twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
2.instaliras Kernel-Dorimanx-V9.2-KK-[04-57]-[07-12]-LG-D802-PWR-CORE
3.instaliras KK-20H-D802-BOOT-LOADER
4.instalias KK_20H_D802_Baseband
5.!!! REBOOT TO RECOVERY!!! najvazniji korak...
6.Reboot System.... I uzivaj :)

Ps. Pretpostavljam da imas evropski D802, ako ne, skini fajlove za odgovarajući model..
Samo jedno pitanje vezano za ovu instalaciju jel bas mora ovaj novi twrp bump ili moze 2.8.1.1 koji vec imam?

Mora bas taj bumped twrp, inace jos nisam stigao da flesujem.

A sta smatrate pod dobru/losu kameru?? Koji su vam parametri?

Za kameru mislim da je neko ovde pisao da treba prvo da se flesuje advanced driver, pa tek onda da se instalira poslednji xcam apk, jos je bolja kamera.

Probo sam flashovo kdz 20h,ali i dalje se resetuje kad ga zakljucam,ima li neki drugi firmware da probam?

A sta smatrate pod dobru/losu kameru?? Koji su vam parametri?
U mom slučaju kvalitet slike. Preko dana su skoro sve ok ali čim su lošiji svetlosni uslovi u pitanju, Cloudy kamera mnogo bolje pegla šum. Bilo je ranije poređenja.

a ima li opcija da se iskljuci noise reduction u potpunosti?

To se zasebno ubacuje. Ako zelis da ostanes na stock-u,onda ubacis samo fix.
Ako zelis custom rom,tj cloudy,onda ne moras dodatno da ubacujes

Probo sam flashovo kdz 20h,ali i dalje se resetuje kad ga zakljucam,ima li neki drugi firmware da probam?

Jesi li ubacivao preko kdz fajla ili flashovao zip? Svakako preporucujem kdz metodu kod ovako cudnih problema. Ako si radio preko kdz onda ne vidim resenje sem servisa recimo.

Vrh Dno