Imam problem sa lg g2,kad god ga zakljucam mob se resetuje.Stock rom nije rootovan,radio factory reset par puta,nista instakirano na njega ali i dalje isto.Jedino stavim da se displej nikad ne gasi i tako radi sve perfektno.
Ja sam isto na optimusu 1.4.1 i poslednjem dorimanx 9.2 i bumped twrp.
1.instaliras twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
2.instaliras Kernel-Dorimanx-V9.2-KK-[04-57]-[07-12]-LG-D802-PWR-CORE
3.instaliras KK-20H-D802-BOOT-LOADER
4.instalias KK_20H_D802_Baseband
5.!!! REBOOT TO RECOVERY!!! najvazniji korak...
6.Reboot System.... I uzivaj![]()
pozz..zeleo bih da kupim qiuck case window originalnu fotrolu za lg pa me interesuju vasa misljenja..kako radi posao? I zna li neko gde ima u Srb da se kupi?
Samo jedno pitanje vezano za ovu instalaciju jel bas mora ovaj novi twrp bump ili moze 2.8.1.1 koji vec imam?Ja sam isto na optimusu 1.4.1 i poslednjem dorimanx 9.2 i bumped twrp.
1.instaliras twrp-2.8.2.0-d802-bump-blastagator-signed
2.instaliras Kernel-Dorimanx-V9.2-KK-[04-57]-[07-12]-LG-D802-PWR-CORE
3.instaliras KK-20H-D802-BOOT-LOADER
4.instalias KK_20H_D802_Baseband
5.!!! REBOOT TO RECOVERY!!! najvazniji korak...
6.Reboot System.... I uzivaj![]()
Ps. Pretpostavljam da imas evropski D802, ako ne, skini fajlove za odgovarajući model..
Ako se ne koristi cloudy rom koji vec ima integrisan taj driverZa kameru mislim da je neko ovde pisao da treba prvo da se flesuje advanced driver, pa tek onda da se instalira poslednji xcam apk, jos je bolja kamera.
Ako se ne koristi cloudy rom koji vec ima integrisan taj driver
U mom slučaju kvalitet slike. Preko dana su skoro sve ok ali čim su lošiji svetlosni uslovi u pitanju, Cloudy kamera mnogo bolje pegla šum. Bilo je ranije poređenja.A sta smatrate pod dobru/losu kameru?? Koji su vam parametri?
Ako cloudy ima taj driver zasto ima fix i za njega 4.0.0?Da cloudy ima, dok optimus nema.
Probo sam flashovo kdz 20h,ali i dalje se resetuje kad ga zakljucam,ima li neki drugi firmware da probam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari