Evo da i ja ostavim utiske za Flex 2 posle nekih dvadesetak dana korišćenja. Jako sam zadovoljan, prva i najveća stvar što me brinula pre kupovine je bilo to zagrevanje, mogu da kažem da nema ni malo zagrevanja, g2 što sam pre njega imao se grejao prilično, čak i dok samo surfujem netom, mada mi ni to nije smetalo, ali ovaj radi baš odlično, ama secnuo nijednom nije za ovo vreme. Uzeo sam nov telefon, i prvo što sam primetio po paljenju je da pri dnu ekrana ima žućkaste fleke, koje se uglavnom vide samo na beloj pozadini, i to sam rešio tako što sam stavio da mi za upravljačke tastere bude crna pozadina, kako mi je bilo i na g2, i zaboravio sam potpuno na fleke posle par dana. Telefon je došao sa 5.1.1 update-om, tako da od starta radi odlično, antutu sam radio nekoliko puta za redom, i što mi je bilo zanimljivo, treći put je uvel bio najbolji rezultat, znači zagrevao se mizerno prilikom benčmarka, i uspeo sam da izvučem nekih 64k sa zadnjim update-om antutu-a. Sa ekranom isprva nisam bio zadovoljan, tj. sa osvetljenjem, jer je na suncu bio taman koliko god da ga podesim, i ručno i automatski, dok nisam isključio opciju za uštedu energije, što sama smanjuje svetlinu ekrana po potrebi, tako da sam i sa svetlinom na suncu prilično zadovoljan, uvek može bolje naravno, ali je ok. Nisam zapazio belu koja prelazi u sivu kad se smanji osvetljenje na minimum, ja držim ekran na nekih 50% sa automatakom regulacijom, i meni je ok. Glavne zamerke su mi interna memorija, bilo bi dobro da je 32gb, al šta ćeš, 120 evra je bila skuplja, i jednostavno nisam mogao da platim toliko. Druga zamerka mi je baterija, bilo bi super da može bolje da drži, mada uspe da mi izdrži do predveče, zavisi od korišćenja, nekad moram da punim kad dodjem sa posla, ali je to retko, a oduševljava me brzina punjenja, puni bateriju zaista brzo, tako da to malo ublažava brzinu trošenja. 2gb rama mi je za sad bilo dovoljno, uvek je bolje da je ima više, ali za ovu cenu koju sam platio, ovo je zaista super, i zamerke su mizerne. Zamenio sam i sim karticu za 4g, podesio u opcijama, i kad sam u dometu 4g radi fantastično, veoma sam zadovoljan. Zvuk je isto odličan, sagovornika čujem savršeno, u g2 je bio dosta slabiji zvuk. Sve u svemu, jako sam zadovoljan telefonom, potpuno nov telefon, po jako povoljnoj ceni, sa jakim hardverom, plus savijen ekran, šta čovek više da poželi