Šta je novo?

LG G Flex 2

Која је најпоузданија метода за рутовање Флекса?

Da li može da se namesti da kad se otvara novi kontakt, podrazumevano mesto gde će biti snimljen bude Google, a ne Phone Contact?

Da, ides kontakti pa plus za dodati pa skroz gore imas lda se odabere sim google ili phone

Која је најпоузданија метода за рутовање Флекса?
Mislim da tako nesto ne postoji. Ako pogresis u jednom koraku, telefon bacas u djubre. Meni nije vredno rizika.

Da li može da se namesti da kad se otvara novi kontakt, podrazumevano mesto gde će biti snimljen bude Google, a ne Phone Contact?
Koliko ja znam to je na svakom LG-u. Mene je to nerviralo na G2, ali izgleda da svi LG telefoni imaju taj "feature".

Па напиши коју си методу користио, ако није тајна.

klik, pa klik (2 klika) :D

Da, ides kontakti pa plus za dodati pa skroz gore imas lda se odabere sim google ili phone

Da, ali ponekad zaboravim da prebacim. Želeo bih da mi default bude Google (umesto Phone).

Koliko ja znam to je na svakom LG-u. Mene je to nerviralo na G2, ali izgleda da svi LG telefoni imaju taj "feature".

Imao sam nekoliko android telefona i na svima sam mogao da prebacim default na Google... Ne mogu da verujem da LG globalno vuče ovakav problem?!

Stigao danas 2/16gb verzija. Dosao je sa 5.1.1 i uradio update na v15c.
Ekran je ok, siva je ok, bijela ok, nema fleka nikakvih. Ekran jeste malo cudan, ali samo to jedva primjetio. Osvjetljenje je slabije u odnosu na P8 i S6. Izrada odlicna. JEste plastika, ali nema krckanja, skripanja. U druci mnogo dobro lezi za ovu dijagonalu. Mnogo bolje mi lezi nego Note 4, S6 i P8.Nnije klizav nimalo, za razliku od P8 i S6.
Sto se tice fluidnosti, P8 radi tecnije, ali je sporiji. Po brzini i fluidnosti mogao bi uporediti sa S6. Ko predje sa Nexus-a ili P8 i Mate S recimo, primjetice manjak fluidnosti, ali ne i manjak brzine.
Multitasking radi bolje nego na S6 i P8, brze prebacuje i ne ucitava ispocetka. Obzirom da ima 2gb, po def ima vise slobodnog rama nego S6 sa 3gb. Grijanja u poredjenju sa P8 ima, ali nista nije topliji od S6.
Kamera tu i tamo. Probao sam samo po danu. Autofokus je brz, snimanje fotki je brzo, mozda malo sporije u odnosu na S6, ali ne i od P8. Brzo fotkanje jedne za drugom je sporije u odnosu na S6. Ali u principu ois radi ok i autofokus je brz. U odnosu na P8 i S6 boje mi djeluju malo bledje, ali mozda je samo zbog prikaza na flex 2 displeju. Ali u sutini, kamera je ok, fotke su zadovoljavajuceg kvaliteta. Veceras cu probati nocno fotkanje. Video mnogo bolji nego na P8 ali losiji od S6.
Sve u svemu, za 240e mislim da nema bolje. Cak mislim da se rame uz rame moze nositi sa 2x skupljim telefonima.

Poslednja izmena:
Moze li se na flex 2 zaklucavati aplikacija, a da ne skidam aplikaciju za to?

Kako da podesim da mi u porukama smajli bude onaj lepi žuti, a ne onaj ružni Android zeleni?

To je do sistema, ili da koristiš sms app koji ih ima u sebi, pa gazi sistemske.
Imam handcent sms, ali kad pošaljem poruku on napiše nekog drugoga, a poslao baš kome sam želeo, a plaši me da nekada stvarno i ne pogreši, pa sam prinudjen da koristim degault program kad šaljem nešto jako važno!

Najbolje da se radi antutu posle restarta tel. Tj ugasiš ga malo odbleji i upališ ponovo i tad svez radi antutu. Meni tako bacio 76k a ovako se krece oko 60k

Posle drugo punjenja, sot i dalje ne moze preko 3 sata. Wi fi i mobile data, viber, facebook, youtube sat - sat i po vremena, tapatalk, 2x gmail, music player sat vremena
uploadfromtaptalk1455832227683.jpguploadfromtaptalk1455832241680.jpguploadfromtaptalk1455832248439.jpguploadfromtaptalk1455832257703.jpg

Poslednja izmena:
Premalo. Trebalo bi bar 4h mešovite upotrebe. Jedino ako ti je slaba mreža pa se stalno muci sa traženjem. Meni ide bar 4h a uglavnom 4,5. Doduše vise wigi nego data

Mreza full, signal na 90%. Ako ovsko nastavi, ode na dobos za vikend.

Proveri i ti da li ti je ukljuceno u Location / Google location history. Meni je to bas urnisalo bateriju. Od kad sam to djubre iskljucio baterija se preporodila.

Nije mi lokacija uopste ukljucena. A i to je posebno iskljuceno.
Evo od sinoc. Doduse, terorisao sam ga, nije da nisam.
ca99979622af9dd5a2eace600a7ac02f.jpg

Poslednja izmena:
Ok je taj SOT. Ja bi pre prodaje odradio Hard Reset i samo sa cistim telefonom odradis par dana testa, da vidis kako se baterija ponasa. Posle bi ubacivao jedan po jedan program i video koji trosi bateriju.

Tel kupljen nov prije 3 dana. Iskreno mrzim da se cimam oko toga, mngoo lakse mi je prodati ga i kupiti novi :) Al sacekat cu jos par dana, mozda mu treba par punjenja i praznjenja da se stabilizuje.

Tel kupljen nov prije 3 dana. Iskreno mrzim da se cimam oko toga, mngoo lakse mi je prodati ga i kupiti novi :) Al sacekat cu jos par dana, mozda mu treba par punjenja i praznjenja da se stabilizuje.
Obriši fb i messenger dobićeš 30min sota minimum... Trose mnogo vise od tih 4 i 5 posto...nonstop se pale i gase u pozadini i to ubija bateriju... Probaj makar jedan dan...

I ja sam to skontao. Danas koristim sve isto kao juce, stim sto ne palim FB ni messenger (pice u pozadini, ali rijetko ulazim u njih), i evo za 4 sata imam 38min sot-a, baterija 91%. Ah da, nisam ni mobile data palio od jutros. Sad cu upaliti mobile data pa cu vidjeti kako se ponasa.

Nazad
Vrh Dno