Šta je novo?

LG G Flex 2

Ja ga merkao danas , da kupim... iz Austrije, restartovao se ali posle zamene baterije u servisu prodavac kaze da je resen problem.. Ali posto sam prelistao detaljno ovu temu u velikoj sam nedoumici. Po oglasima sve neki lg g3, g2 sa falinkama... Nema pravila, imao nov samsung s3 kad se pojavio (crkla ploca), nov s4 kad se pojavio (crkla ploca), note 4 (nije crkla ploca al se i on pokvario), grand duos, grand prime (oba su se bukvalno vukla kroz aplikacije). Rekoh da promenim i predjem na lg g3 ili ovaj flex 2 kad ono ista situacija s plocama...

Poslednja izmena:
Mani se LG-a i corava posla. Exstra telefoni, ali crkavaju ploce ko lude. Ja se ne bi igrao. Izmes neki Xiaomi i pevas.
Uzeo sam nov Flex2 i posle pola godine poceo da se gasi kada slikam u HDR modu (od pregrevanja).

U potpunosti se slazem, obozavao sam flex 2, meni je crko posle 13 meseci, bas kad je garancija istekla, kod toliko ljudi je telefon crko, nikako flex 2

Ljudi poslusacu vas, jesam fan samsunga i uvek sam mu davao sansu, imao sam telefone i od 70 i od 500e samsung i svi se kvarili, rekoh da promenim malo. Odustajem od flexa, mada budzet mi je tanak a najbitnija mi je kamera.

Izgleda da nema pravila, onda cu da gledam z2 ili z3 compact, kamera mi je bitna, da bude krstena koliko toliko.. A da, imao sam k8 lg, kamera je sacuvaj boze. Steta, nasao sam flex 2 ko pucku za 10.000 dinara... Poslusacu, odustajem od kupovine

Poslednja izmena:
Ako ti je kamera must have, ja bi isao na Lumiu (ukoliko ti windows ne smeta). Npr. Lumia 930. Vrhunski telefon, kamera vrh, cena skroz ok.

Izgleda da nema pravila, onda cu da gledam z2 ili z3 compact, kamera mi je bitna, da bude krstena koliko toliko.. A da, imao sam k8 lg, kamera je sacuvaj boze. Steta, nasao sam flex 2 ko pucku za 10.000 dinara... Poslusacu, odustajem od kupovine

Z3c zaobidji, prakticno je nemoguce naci primerak sa garancijom a postoje dokazani problemi sa tim modelom (odlepljivanje displeja), veci Z3 takodje treba traziti samo sa domacom garancijom (moguce zute fleke na displeju).
Z2 je provereno dobar, moze da se nadje za 12-13k din ali je svakako bolje da bilo koji uredjaj nadjes sa bar nekoliko meseci preostale garancije. Kamere su im dobre ali naravno nisu u rangu novijih flagship modela, fali im i OIS.

Na tvom mestu bih kupio ili polovan Z5 (sa ''domacom'' garancijom) ili P9/P10 lite, mozda neki Xiaomi od proverenog prodavca.. sve zavisi od budzeta.

Poslednja izmena:
Ako z2 pravi iste ili bolje slike kao samsung galaxy s4 onda je to moj izbor jer je to maximum koji mogu da izdvojim trenutno. Merkao sam i g2 i g3 i flex 2 ima ih po smesnim cenama ali posle citanja ove teme ni sam ne znam sta da trazim. Lumia ne dolazi u obzir jer nikako ne mogu da se naviknem na taj operativni sistem. Radio sam u telenoru, nema pravila kad ce koji telefon da se pokvari, i jeftini i skupi, sem j5 samsunga. Eto ja imam losa iskustva sa samsungom koji mi je dugo bio favorit.
A garancija nema smisla ako kupujes od nepoznatog lika, jer ako je telefon uzet preko operatera, moze je ostvariti samo onaj ko je sklopio ugovor.... nego da ne gusimo temu, ipak je ovde rec o flex 2 koga sam planirao juce da kupim, pa odustao.

Poslednja izmena:
Spamujemo temu bez veze, bolje otvori novu u ''sta da kupim''.
Z2/3 kamere su u rangu S5 samo sto imaju losiji auto mod, kamkorder snima video sa malo manje detalja ali ima bolju stabilizaciju.
A sve su to prilicno stari modeli, bolje skupi novac bar za P10 lite (mts/vip/tlnr primerak sa validnom garancijom) ili polovan Z5.

Otišao je i moj drugi g flex 2. Kada je crkao bio je povezan na power bank-u i uključena je bila navigacija, dok je bio povezan na power bank-u umesto da se puni, telefon se praznio, odjednom se ugasio i više ne daje znake života. Neverovatan telefon....

Telefon je poceo sam od sebe da se restartuje u nepravilnim razmacima i intervalima. Znaci ukljucim ga, radi neko vreme i posle se sam od sebe restartuje. I tako nebrojano puta. Jel to znaci da mu je otisla ploca ili samo sto nije? Ili je neki drugi problem?

Telefon je poceo sam od sebe da se restartuje u nepravilnim razmacima i intervalima. Znaci ukljucim ga, radi neko vreme i posle se sam od sebe restartuje. I tako nebrojano puta. Jel to znaci da mu je otisla ploca ili samo sto nije? Ili je neki drugi problem?
Moze biti i baterija bolje da proveris

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Nemoj mnogo da se nadas, nazalost.
Kada je baterija losa, onda se uglavnom ugase, retko kada se restartuju.
99% ploca.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

6 meseci izgleda trajala nova maticna ploca.. Krenuo da se restartuje sam od sebe, nekad udje na pocetni ekran nekad se vrti samo lg.. Baterija cas ima 87,cas 93,cas 60 procenata. Radi samo kad je na punjacu. Da nema neko bateriju mozda (a da je iz Bg-a) ,da proverim da nije mozda to problem?

Nazad
Vrh Dno