Šta je novo?

LG G Flex 2

Da se razumemo tekefon nije los.Radi fluidno dok radi al dokle ce da radi to niko ne zna.

I ja moj prodadoh na vreme. Ode u zameni za 170 evra, koristio godinu i 2 meseca i izgubio 70 evra. Služio je OK, premda je znao da se isključi i onda 3 sata čekanja da se ponovo uključi, uglavnom leti i kada fotografišem. Sve u svemu dobar telefon, lep, malo mi žao, ali šta da se radi, sad je tu novi Samusng za sledećih godinu i kusur, ali sa garancijom-validnom.

Za koji Samsung si menjao i uz koliku doplatu ?

Menjao sam za P9 pa sam ga odmah prodao, a kupio sam Samsung A5 2017 u prodavnici sa regularnom garancijom. Bez garancije i od operatera više ne uzimam jer nema šanse da se ostvari garancija, potreban je ugovarač, a meni se ne juri okolo nokolo da bih osrvario garanciju. Uzmem telefon od čoveka, obeća kule i gradove, zovnem ga da mi ostvari garanciju, a on se ne javlja! Zato regularna prodavnica pa šta košta da košta.

Da ne ispadne kako pljujem telefon. Da me neko ne shvati pogresno. Mene je verno sluzio god i po dana. Imao sam peh da mi padne i rikne ploca koju su zamenili u garanciji. Da nema problem sa crkavanjem ploce i da mu je baterija jaca bio bi odlican telefon. Meni je jos smetalo taman ekran na suncu ali nije strasno. Steta sto LG nije izbacio naslednika

I ja moram to da potvrdim, za novac koji je plaćen fenomenalan telefon. Ne bih ga ni prodao da nisu počele da se dogadjaju stvari koje ukazuju na crkavnje ploče. Po meni kupovina flex 2 je bila jedna od najboljih mogućih kupovina.

Zeni umro LG G3 32gb idnesen u VIP na garanciju(sreca pa je jos 6 meseci u garanciji).Dobila LG G Flex 2 kao zamenski uredjaj,odusevila se telefonom.Mogu reci da je odlican,lepo radi.Samo da necrkne nista dok je kod nas.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

I ja sam bio jako zadovoljan sa flex-om, nema sta, baterija jeste bila slabija, brzo se trosila, ali se zato jako brzo i punila, i nijednom mi se nije desilo da mi se ugasio. Ali ovo sa crkavanjem ploca je stvarno smesno, lg treba da zatvori fabrike pametnih telefona, jer ovo je sramota sta rade. Najgore je sto me flex razmazio, pa sam navikao na 5.5 inca koje lako staju u zadnji dzep...

Moram se pohvaliti da su mi u servisu uspeli da povrate telefon, za sad se pali, uspeo sam sve podatke da svucem sa njega, nemam neke nade da ce dugo potrajati, ali koliko bude nek bude, da ga bar jos malo gledam...

Evo da se prijavim i ja u klub. Malo pre se sam od sebe ugasi dok sam bio na netu i to je to. Na punjac ne reaguje. Verovatno je maticna. A bio sam se ponadao da ce izdrzati jos koji mesec. Da ga je*em sad. Evo gurnuh ga u friz...sad se ukljucio. Kucam sa njega, ali patanje ja samo kad ce da se ugasi. Pomenuste ovde da moze da se resi i softverski. Jel to nesto slicno kao kog g4? Ako znate neki dobar servis u Bg da znaju posao javite sto pre. I koliko naplaciju to? Pretpostavljam ne nesto mnogo, posto samo softverski cackaju nesto. Kako god, ne isplati se da menjam maticnu. Eventualno ako naletim na neku polovnu za male pare. Videcu na ebay ili aliju. A vi dajte preporuku za neku servis u Bg i okvirno cenu za ovo softversko "ozivljavanje" i za zamenu maticne. Hvala.
P.S. Bas mi se ne rastaje da flexsarom. :(

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

Evo da se prijavim i ja u klub. Malo pre se sam od sebe ugasi dok sam bio na netu i to je to. Na punjac ne reaguje...Evo gurnuh ga u friz...sad se ukljucio.

Meni se to dešavalo par puta, ali je posle normalno radio, tako da ne mora da znači da je crkao i da će crći. Prodaj najbolje na vreme, kao i ja.

Pa nece da se ukljici evo ceo dan. Kad se stavi na punjac ne reaguje nista, niti se pali led lampica. Jedino kad zadrzim power i vol - pojavi se LG logo na ekranu i nestane posle par sekundi. Kad sam ga izvukao iz zamrzivaca radio je par minuta i kraj. Voleo bih i ja da je samo nesto bezazleno, ali po svoj prilici je maticna otisla. Mogu li da se gase jezgra na njemu kao na g4? Znam da sam citao u g4 temi kako su neki gasili ona brza a 72 jezgra i posle sve ok radilo, cak kazu da nisu primecivali ni neki pad performansi pri nekom uobicajenom koriscenju. Moze li to i na flexu?

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Ja sam na svome ugasio 4 brza jezgra, prvo sam morao da vratim android 5.1.1, zatim sam rutovao telefon, i preko aplikacije "Kernel Adiutor" sam ugasio 4 brza jezgra, telefon uglavnom radi normalno, ponekad se pregreje i upadne u bootloopu, i desava mi se da se ponekad restartuje tokom otvaranja aplikacija, ponekad dosta jede bateriju, ali uglavnom radi normalno. 4 jezgra sam odlucio da ugasim kada mi je telefon upao u bootloopu i nakon sto sam mu stavio novu bateriju proradio je, ali konstantno se grejao, gasio se kada nije povezan na punjac, uzasno je trosio bateriju... pa sam zbog toga resio da ugasim 4 jezgra. Nakon sto sam ugasio 4 brza jezgra ovo se mnogo redje desava.

E sad posto ti ne mozes da ukljucis svoj telefon, na zalost, verovatno ne mozes da ugasis brza jezgra na ovaj nacin. Jedino ako postoji onaj ILAPO fix kao za lg g4, ja nisam uspeo da nadjem taj ilapo fix za g flex 2.

Pa mozda mogu da ga greju da ozivi na dan dok to ne odrade u servisu. Nemam zivaca da sam radim...odneo bih ga negde. Samo da znam da ce da ga odrade ljudski...da ne gubim zivce.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Danas bio u gradu, Lep suncan dan. Opalio par slika, sunce direkt u objektiv (moralo je tako), HDR na auto i u tom trenutku najverovatnije na ON i sta ? Posle par snimaka ekran se zacrneo i ni da bekne. Kad se malo ohladio (pretpostavljam da se u tim HDR momentima pregreva) lepo nastavio sa radom. Od sad je HDR na OFF, zalepljen :)

Evo ako nekog zanima sta kaze LG u vezi besplatne popravke telefona:
" Poštovani Mihajlo,

Hvala Vam što ste kontaktirali LG korisničku službu.

Hvala što ste sa nama podelili iskustvo i mišljenje o LG proizvodu koji posedujete.

Žao nam je što imate problema sa Vašim proizvodom.

Pošto je LG Electronics grešku u vezi sa matičnom pločom nije priznao kod telefona modela LG Flex 2 H955 nažalost ne možemo Vam izaći u susret.

Molimo Vas da ispunite dole navedenu anketu u cilju poboljšanja naše usluge tako što ćete oceniti naš rad na osnovu našeg odgovora.

Ako mislite da naš odgovor nije bio potpun, molimo Vas pošaljite Vaš upit ponovo i mi ćemo Vam se brzo javiti".

Jos neko je cini mi se napisao da su mu slicno odgoborili. Ja cisto probao, ali sam dobio identicnu cirkularnu copy-paste poruku. Eto cisto da znate da besplatnu popravku maticne bez garancije necete dobiti.

Послато са HTC Desire 310 dual sim уз помоћ Тапатока

Meni su ovako odgovorili, "zao nam je sto imate problema sa Vasim proizvodom", pa nije moj proizvod, nisam ga ja napravio, moj je primerak, a vas proizvod, i to vrlo nekvalitetno izradjen, ako smem da primetim.
Doduse, nisu mi napisali da kvar sa maticnom nije priznat.
A ne da je kvar, nego kvarcina

Pitanje za forumase koji su popravljali flex-a, da li se druga maticna samo ubaci u njega, i to odmah proradi? Otvarao sam ga, video da je prosto ko pasulj zameniti, ali sve se plasim da uzmem drugu plocu, otkud znam da li bi iz cuga proradilo...

Pa trebalo bi da je tako.
P.S Jel si to video ono na kp sto prodaje lik za 8k?
Mene pitao da kupim, valjda video da prodajem fon sa crknutom maticnom, reko skupo to. Svaka je felericna, samo je pitanje kad ce da crkne. Da dam 8k i da mi crkne za mesec dana opet...ne ide.

Upravo taj, ispada da je rasturio ispravan telefon i povadio delove, jer je skontao da ce tako vise zaraditi. Ne znam sta da mislim, rado bih ga opet koristio, nekako sam u glavi imao da bih dao do 50 evra, jes malo poskupo, al kad bi covek znao da ce da radi jos godinu dana, uzeo bih, ovako je rizik, nema sta...

E upravo to. Da je neki drugi fon u pitanju pa i da dam 50e (pa i malo vise) za maticnu, al za flex ili g4...jok. Sutra moze da mi crkne opet i da se nerviram samo.

Ima li jos nekog ko koristi flex 2 ?
Ja sam trenutno na rutovanom LP, pa bi da probam kako stoje stvari na MM. Kako bi isla procedura. Treba nekako da stavim fabricki LP (pretpostavljam) ili moze da se direkt pregazi rutovani rom ?

Zao mi je vise i nema nekog ko nij3 menjao maticnu

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Da, na zalost. Iako me je verno sluzio, smucile mi se price o crkavanju, Jos kad procitam da polovina LG telefona pocrkava cim izadje iz garancije, cak i pre, jednostavno nisam smeo sebi to da dozvolim.
Pazi ti kakav je to telefon. Sam dizajn, zakrivljen ekran, odlican procesor, odlicna kamera sa podrskom za 4k video, stabilizacija slike, IC...
Velika steta.
Sad sam na Lumiji 1520 (bez kamere :D) i jedva mogu da ga koristim. Tako sam se odvikao da je to strasno. Gledam sledece sta da uzmem. Razmisljao sam cak i o 950xl zbog kamere, ali me ubija nedostatak programa.
Gledam i Mi Max, odlican telefon sa grbavom kamerom. Samsunzi preskupi i ruznjikavi, LG lepuskast, jeftin i nepouzdan.
Ne znam, nisam pametan :)

Poslednja izmena:
Za te pare za koje si ga prodao tesko ces naci zamenu :)
Uzmi kao ja Mate 9 sa kojim sam zadovoljan posle flexa. Samo kosta ***

I ja sam sad u dilemi...sta posle crknutog g flex 2, a da nije papreno...najverovatnije nista...akacu neki stari desire 310 dok ne skupim kesa. Iskreno mi se jako svideo mi6, ali nece on, koliko vidim, blizu 300e jos dugo.
Nesto hardverski najslicnije flex-u mozda g3 i to ga ima na iglasu za male pare...ali Boga mi mene poceo nesto da 'vata stra' od LG [emoji1]. Trazio sam i m8...jako kvalitetan fon, ali ovo polovno po oglasu sve razlupano i sa upitnim trajanjem baterije.

Vrh Dno