Šta je novo?

LG G Flex 2

Pa flex 2 je i pozicioniran kao flagship sa mocnim hardverom. Ne pricam da treba da dobije Android N. Ali neka puste ljudima bar ota mm posle god i po dana. O kvalitetu LG-ja necu da pricam. Evo i G5 ima problema sa ekranom. Ne mogu da verujem kakva im je kontrola proizvodnje godinama u nazad. Od G2 uvek neki problemi sa flagship modelima

90% ljudi nema pojma da se sistem na telefonu i može apdejtovati, tako da, briga njih za šaku nas koji nešto znamo i o tome vodimo polemiku, mi nismo ciljna grupa, pogotovo ne za flegšip modele! Flegšip model kupuju ili najveći fanovi kompanije koja stoji iza tih modela, ili likovi kojima je to statusni simbol! Mi ovde koji diskutujemo kupujemo ono što mislimo da je best buy kupovina, o tome su stranice i stranice pusane na sajtu, jer hoćemo više za manje, da dokažemo da i jeftinije može biti kao najskuplje, doduše ima i tu izuzetaka!

Mogo je ovo da bude best by samo da ima bolju bateriju (sa kojom sam najnezadovoljniji) bolje osvetljenje ekrana i problem sa pregrevanjem. Update i meni nije najvaznija stavka. Da li ce moj sledeci tel biti LG? 99% nece zato sto ne rade kako treba

Mogo je ovo da bude best by samo da ima bolju bateriju (sa kojom sam najnezadovoljniji) bolje osvetljenje ekrana i problem sa pregrevanjem. Update i meni nije najvaznija stavka

Sto kazu u narodu..

:d

Haha... Realno. Ali tel ima stvarno svojih prednosti i tih par mana koje bas smetaju:)

Imao sam pre ovoga LG L9 i L9 II i moram reći da sam sa oba bio zadovoljan, pogotovo L9 koji je bio super u svakom pogledu. Onda uzmem Samsung i razočaram se, još gori za apdejt. Ovaj telefon je dobar, leti malo zeza zbog grejanja i ta nesrećna baterija, ali nosim eksternu kad mi baš treba pa rešavam problem, ali za 250 evra, odlična kupovina. A sledeći telefon, videćemo, možda i LG ponovo ako izbace neki model da ima dobre karakteristike, a nisku cenu, premda sve vipe razmišljam da uzmem nekog dobrog kineza.

90% ljudi nema pojma da se sistem na telefonu i može apdejtovati, tako da, briga njih za šaku nas koji nešto znamo i o tome vodimo polemiku, mi nismo ciljna grupa, pogotovo ne za flegšip modele! Flegšip model kupuju ili najveći fanovi kompanije koja stoji iza tih modela, ili likovi kojima je to statusni simbol! Mi ovde koji diskutujemo kupujemo ono što mislimo da je best buy kupovina, o tome su stranice i stranice pusane na sajtu, jer hoćemo više za manje, da dokažemo da i jeftinije može biti kao najskuplje, doduše ima i tu izuzetaka!
Amin!
Meni se je ovaj telefon kad sam ga uzimao bio best buy za 235e koliko sam ga platio pre 9 meseci. U igri je bio i nexus 5x koji je isto fenomenalan i mozda je cak imao neke prednosti kod mene u tom trenutku, ali je tad bio jedno 50-ak evra skuplji od flex-a i to u 16gb verziji, pa je to presudilo u korist flex-a. Ja mislim da nisam pogresio. E sad, ovo mi je drugi lg mob, da li cu ponovo lg to cu videti...ne kupujem marku sam "najbolje za najmanje" u datom trenutku. A kinezi su se opasno naostrili u poslednje vreme...kupih majci mi4c, kakav mali zmaj za 120e, ja idalje ne verujem. Tako da i ja mozda uzmem nekog azijata posle flex-a, ako nastave tako.

Poslednja izmena:
Испаде ми малопре на паркет и изгледа је цркла камера (бар се надам да је само она). Који сервис препоручујете у којем бих могао да је заменим? Може и приватна порука ако је забрањено рекламирање...

Ja prodao pre mesec dana. Baterija me ubi. A i jednom mu je menjana ploca pa ne bih nove probleme. Ti ga jos koristis?

Meni još uvek Odlično služi :)

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Ceo dan zlostavljanja. Viber, par mailova, skype, testiranje aplikacija itd.
Meni ovaj telefon bas sluzi, ispadao mi barem 5 puta, ulubljena plastika od padova ali ekran nikad ni crte i fercera ko sat. Nemam ni folije ni bumper.
Najveca mana Flex dvojke je taj thermal throttle, ali se u mom koriscenju to ne desava, tako da sam zadovoljan.

Ja prodao pre mesec dana. Baterija me ubi. A i jednom mu je menjana ploca pa ne bih nove probleme. Ti ga jos koristis?

Ja ga koristim, tiho, polako i sljaka. Jednom sam imao peh. Bio sam u Becu i tri dana sam ga urnisao sa slikanjem i gps trakingom, i u jednom trenutku se ekran se zacrneo, pa poceo da trokira. Nit moze da se ugasi, nit da se upali. Ja se vec pomirio da je ploca riknula i stavio ga u torbu. Posle par minuta, pokusam ponovo i lepo proradio. Tad se to desilo i to je to.
Sve nesto mislim da ga menjam za nesto drugo, ali se to nesto drugo ne pojavljuje :)
Suvise mi je dobar dizajn i kamera, pogotovo IC (sa kojim smirujem situaciju kada se ne slozimo sta cemo da gledamo na TV-u :))

Eto vidis koliko su razliciti telefoni. Meni jednom ispao na pod sa sve silikonskom maskom i riknula ploca. Sreca pa mi garancija uvazila. Baterija mi je isla oko 3 sata SOT mesovitog koriscenja, posto ubija koliko trosi na 3g. Na wifi malo preko 4h.
Ja sam uzeo Mate 9 i prezadovoljan sam u svakom pogledu. Dobro naravno da je 3x skuplji telefon. Flex me verno sluzio god i po dana i zadovoljan sam bio uglavnom osim tih par pehova. Leti zna da se bas usija i cpu temp redovno preko 60 stepeni. Gasio si mi se par puta od pregrevanja tj resetovao :D

Poslednja izmena:
Mene sluzi idalje super. Imam ga godinu dana tacno. Jedino sto me brine je da ne rikne maticna, posto nemam garanciju (imao sam neku usmenu sa kp, ali svakako je istekla posle godinu dana). Ja prezadovoljan. Ne znam ni za sta bih ga menjao...za malcice brzi fon i za nijansu bolju kameru da dodam jos 300-400e? Nema sanse. Ovaj je kod mene dok ne rikne ili dok bas ne omatori, da je prelazak ne nesto drugo bas osetan.

+1

Mene sluzi idalje super. Imam ga godinu dana tacno. Jedino sto me brine je da ne rikne maticna, posto nemam garanciju (imao sam neku usmenu sa kp, ali svakako je istekla posle godinu dana). Ja prezadovoljan. Ne znam ni za sta bih ga menjao...za malcice brzi fon i za nijansu bolju kameru da dodam jos 300-400e? Nema sanse. Ovaj je kod mene dok ne rikne ili dok bas ne omatori, da je prelazak ne nesto drugo bas osetan.

Eto vidis kolikJa sam uzeo Mate 9 i prezadovoljan sam u svakom pogledu. Dobro naravno da je 3x skuplji telefon.

Braaaaate, 600e za mob, svaka tebi cast, al' toliko para ne bih dao i da mi stave muda na panj :D

To si u pravu. Da bi kupio neki bolji tel koji bio na svim poljima po malo bolji moras da das oko 350+ €.
Ja sam ga pre god i po dana platio 230 a prodao za 150€. Izgubio sam samo 80€ za tih god i po. Sto uopste nije lose. Da mu je baterija malo bolja zadrzao bi ga jos a i ispala mi relativno povoljna varijanta za Mate 9. A i nisam hteo opetda mi rikne nesto posto je garancija na isteku. Steta sto nisu izbacili neki flex 3

@Hektor Hahaa... Dao bi kad bi se stavio u situaciju na panju :D
Nisam dao 600€ vec oko 430-440. Mesec dana star telefon bez ijedne tackice. Mislim da je to dobra kupovina.

Poslednja izmena:
A kad si kupovao flex-a ako smem da pitam jel bio nov kada si ga uzeo i gde si ga uzeo? Ja moj platio pre godinu dana 240e i to vijao mesecima oglase i kao ovo bilo najpovoljnije. Sad vidim ti pre godinu i po platio 230e. :)

Ja ne zivim u Srbiji. Iz CH sam. Nahvatao ga na nekoj akciji za 229fr. To je i manje od 230€. Mislim da je bilo malo preko 200€ u septembru 2015-te

Haha... Mislis da sam bahat? Ovde gde svi furaju IP+ od preko 1000 fr a ja nosio flex 2 skoro 2 god od 200fr? :D
Salu na stranu. Nisam od onih koji daju zadnju paru za telefone. Mate 9 mi ispao skroz povoljno pa ga uzeo. Dobio i dodatnu opremu za jos 50e

Само да се упишем у клуб поносних власника LG-ја којима је цркла плоча. :D Што се мене тиче - LG никад више

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Takodje ploca mi je otisla sama pre oko 2 nedelje.Sreca pa sam imao garanciju.Sad i dalje sljaka kao pre.

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Meni je pao sa manje od metra na patos na ledja i riknula ploca. Bio ususkan u silikonjaru. Sreca pa mi uvazili garanciju i zamenili plocu. Brzo posle toga sam ga prodao :) Ja bez garancije ne kupujem vise telefone. A cim istekne prodajem. Kvalitet telefona je izgleda na sve nizem nivou

I ja moj prodadoh. Držao sam ga godinu i jače dana bez garancije, a u zadnje vreme je počeo da se resetuje sam od sebe i reših da ga prodam. Leti je umeo da se pregreje i da se isključi i tek posle sat vremena ponovo uključi. Šta sam još primetio, u zadnje vreme mu je kvalitet slika opao kao i izdržljivost baterije. Nije bio loš, ali neka.

Nazad
Vrh Dno