Mislim da tako nesto ne postoji. Ako pogresis u jednom koraku, telefon bacas u djubre. Meni nije vredno rizika.Која је најпоузданија метода за рутовање Флекса?
Koliko ja znam to je na svakom LG-u. Mene je to nerviralo na G2, ali izgleda da svi LG telefoni imaju taj "feature".Da li može da se namesti da kad se otvara novi kontakt, podrazumevano mesto gde će biti snimljen bude Google, a ne Phone Contact?
Овај телефон испаде затворенији од ајфона...Mislim da tako nesto ne postoji. Ako pogresis u jednom koraku, telefon bacas u djubre. Meni nije vredno rizika.
Da, ides kontakti pa plus za dodati pa skroz gore imas lda se odabere sim google ili phone
Koliko ja znam to je na svakom LG-u. Mene je to nerviralo na G2, ali izgleda da svi LG telefoni imaju taj "feature".
Може ли овом методом и v15c или само v15a?
Kako da podesim da mi u porukama smajli bude onaj lepi žuti, a ne onaj ružni Android zeleni?
Imam handcent sms, ali kad pošaljem poruku on napiše nekog drugoga, a poslao baš kome sam želeo, a plaši me da nekada stvarno i ne pogreši, pa sam prinudjen da koristim degault program kad šaljem nešto jako važno!To je do sistema, ili da koristiš sms app koji ih ima u sebi, pa gazi sistemske.
Ja sam jednom opalio, posle poprilicnog akanja bacio je 60.000I koliki je antutu rezultat sa update-om 5.1.1?
Obriši fb i messenger dobićeš 30min sota minimum... Trose mnogo vise od tih 4 i 5 posto...nonstop se pale i gase u pozadini i to ubija bateriju... Probaj makar jedan dan...Tel kupljen nov prije 3 dana. Iskreno mrzim da se cimam oko toga, mngoo lakse mi je prodati ga i kupiti noviAl sacekat cu jos par dana, mozda mu treba par punjenja i praznjenja da se stabilizuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari