Samo da javim da sam danas bas slabo koristio tako da se uopste nije ispraznio pa nisam testirao punjenje sa drugim kablom. Javicu kakvo je stanje. Ali sam uspeo da ukacim po netu par nekih testova za g flex 2 na kojima su testeri postigli rezultat od oko sat i 40 minuta do 100%. Sto je vrlo problizno mom rezultatu od sat i 48 minuta. Kad se uzme u obzir da je kod mene pokvaren jedan repetitor mts-a i da je signal jako los i varira sto dodatno crpi bateriju, rezultati nam se prakticno poklapaju. Mozda je ustvari moj telefon sasvim u redu nego su me pojedini clanovi istripovali kako im se telefon do stotke puni za sat vremena. Mislim necu da kazem da bilo ko ovde prica gluposti, samo ja taj podatak nigde ne pronadjoh na netu. Nasao sam samo neka dva testa gde su ljudi postigli rezultat 1:38 odnosno 1:40 do sto posto.
Isto mi je fascinantno da se javljaju ljudi sa drugim mobovima za pomoc (i ja im se ovom priliko zahvaljujem). Cudno mi je kako odjednom na ovoj temi nema ni jednog korisnika flexa koji ce da uzdvoju dve sekunde svoje paznje i da obrati paznju u koje vreme je stavio telefon da se puni i sa koliko procenata baterije i isto tako kad se telefon napuni do kraja. Pa da okaci ovde i da uporedimo i razjasnimo jednom za svagda koliko traje to famozno brzo punjenje. Ovako se javljaju da pomognu vecinom ljudi koji nemaju flex i sve se svodi na probaj ovo, probaj ono... Ja se svima zahvaljujem jos jedno, ali bilo i dobro kada bi se nasao jos jedan vlasnik flexa pa da testiramo ovo kao sto sam napisao.
Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока
Isto mi je fascinantno da se javljaju ljudi sa drugim mobovima za pomoc (i ja im se ovom priliko zahvaljujem). Cudno mi je kako odjednom na ovoj temi nema ni jednog korisnika flexa koji ce da uzdvoju dve sekunde svoje paznje i da obrati paznju u koje vreme je stavio telefon da se puni i sa koliko procenata baterije i isto tako kad se telefon napuni do kraja. Pa da okaci ovde i da uporedimo i razjasnimo jednom za svagda koliko traje to famozno brzo punjenje. Ovako se javljaju da pomognu vecinom ljudi koji nemaju flex i sve se svodi na probaj ovo, probaj ono... Ja se svima zahvaljujem jos jedno, ali bilo i dobro kada bi se nasao jos jedan vlasnik flexa pa da testiramo ovo kao sto sam napisao.
Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока