Šta je novo?

LG G Flex 2

Imam problem prilikom flešovanja xposeda preko flashfire. Krene i prekine posle par sekundi. Skidao sam razne zip verzije za ovaj procesor i LL i uvek isto.

Jel ima neko da koristi flex 2 i da je iz bg-a, ako ima molim da mi se javi u pp.

Jel vas stvarno nema iz bg niko sa flexom?

Sent from my LT22i using Tapatalk

Odradio sam HR i sad mi stoji neka nepoznata ikonica gore kod Wi-Fi (kao latinicno slovo "N") Sta je to i kako da uklonim :)

iTcMIdO.png

Nfc,trebalo bi da je u settings pa u tom delu gde su wi fi i mobile data podesavanja.

Sent from my Nexus 5X

Jel probao neko MM? Izasao je za vodafon brendirane telefone...
ima kdz na xda

Izašao je za Rumuniju Android 6. Da li može da se skine fajl i instalira na telefon? Koja je procedura?

Kad će oficijelni i za nas ostale, ima li neko informacije?

Vrlo uskoro, maximum 2 nedelje moje misljenje... Kada je izasao za brendirane uredjaje znaci da je MM spreman, samo da ga puste

Ljudi,ima li ovaj telefon nekih mana,tipa zute mrlje,crkavanje ploce itd?

Ne nema, u pocetku se pregrevao ali to odavno nije vise problem.

Crkava ploča kao i na g4. Samo nije toliko popularan telefon pa nema ni toliko prijava.

Sta to znaci "crkava ploca" ? Onako, nesto random crkava ili crkava zbog zagrevanja i sl. ?
Taman sam hteo da ostavim telefon za ceo zivot, kao ono prc :)

Ovom liku je mozda crkla pa sad prica kako crkava, ja koristio 3 komada i nikakve probleme nisam imao. Ako cemo tako svakom telefonu crkava ploca.

Pa ti liku si imao srece onda, meni je crkla, eno na kp jos jedan sa crknutom plocom. Kad sam ga nosio u servis da vidim ima li spasa rekli su mi da se desava isto sto i na g4, i ovlasceni i jos jedan servis gde sam nosio... Ali dobro verovatno si ti kompetentniji da pricas jer si posedovao 3 komada... Generalno koliko puta si video ovaj telefon uzivo kod još nekog? Ja nikad, verovatno jer je ekstra popularan i prodao se u 30 miliona primeraka pa zato i ina toliko informacija i njemu... I ne pljujem ja telefon samo kažem šta se dešava... Bio sam prezadpvoljan istim do tog trenutka.

Svaki telefon može da crkne, tako da o tome ne treba ni diskutovati! Nije on kupio vas nego vi njega! A ko neće da rizikuje onda u zvaničnu prodavnicu i kupiti telefon za 60000 din! Samo da stigne taj mm!

Samo mi fali da rikne i ovaj. Sk€njao sam kameru na L1520 (sa updejtovima), sad nek rikne i ovde ploca i da se ubijem...
I sta bese na kraju, od cega kao riknjavaju ploce. Neki fabricki kvar, toplota,...

Ma ne riknjavaju ni od cega, svaki telefon moze da rikne bilo lg samsung ili ifon ne znam sta se opterecujes sa time..

Ovde ti ocrnili telefon a ti ga imas vec? Znaci telefon treba da ti se pokvari zato sto to neko napise na forumu?

Ja sam ga uzeo sa usmenom garancijom i sve radi kako treba, evo već 6 meseci. Ako telefon ubijaš, drndaš igrice do iznemoglosti, ispada ti, onda uzmi u ovlašćenoj prodavnici i plati punu cenu.
A svakom može da crkne ploča, pa to je elektronika, dešava se!

Pa naravno. Tu nema pravila. Juce ortaku riknula maticna na ip 6s. I sta sad treba da kazem da na ip6s crkavaju maticne? Desava se na svakom modelu. Naravno da ni flex 2 nije bez mana, ali za te pare, ubedljivo, ali ubedljivo najbolji telefon u univerzumu. Ako bas moram da izdvojim par stbari koje bih teleo da su bolje to je onda onaj mrljavi prikaz sive boje na slabom osvetljenju, mali raspon za podesavanje jacine osvetljenja...nocu na minimumu zna bas jako da bije i smeta mi ocima i vole bih da mu baterija malo duze traje, ali to je prica kod vecine danasnjih telefona. Ovo sa jacinom osvetljenja i baterijom moze lagano da se popravi softverski. Sve7 u svemu ja za ovih 4-5 meseci prezadovoljan.

Android 6 za ovaj telefon, ima, nema, kakva je situacija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno