Ajde posle nekog vremena i upoznavanja sa telefonom da pitam nesto. Neko je ovde pisao kako telefon ima brzo punjenje (sto fakat pise na punjacu) i da mu se telefon napuni za nekih 70 -ak minuta, a do 50% za nekih pola sata. Kod mene nije bas tako. Recimo meni za punjenje od 5 do 100% treba malko vise od dva sata i to u airplane modu (praktikujem da ga punim tako, manje se greje, a i brze se napuni). Da ga punim kada nije u airplane modu sigurno bi mi se punio jos vise. Tako da nije mala razlika to sto je neko napisao i ovo sto sam ja izmerio. Onda sam pomislio da nema neka opcija u telefonu gde ima da se ukljuci to brzo punjenje, kao sto je kod nekih proizvodjaca, ali nista nisam nasao. Mislim, nije da sam netadovoljan i da mi je sad toliko bitna ta duzina punjenja, ali reko hajde da proverim sa vama s obzirom da sam ja dobio prilicno drugacije rezultate nego sto je neko pisao.
I jos me zanima kako da onemogucim neke sistemske aplikacije, kao na primer fabricki e-mail, posto koristim gmail pa mi ne trebaju dva mail krijenta. Opcija "onemoguci" za ovu aplikaciju je neaktivna. Neke (mahom google) aplikacije sam onemogucio, ali ovu i jos neke ne mogu.
Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока