Nasao sam u mediamarkt-u 35e. Valja li?
To je neka fora u softveru, znam da G4 isto radi.1) Kad ga stavim na punjač ugašenog, on se uključi
Da li je kod svih tako?
Sejk, cenim post i hvala što si stavio na jedno mesto sve što treba raditi, ali moram da pitam možda glupo pitanje - što fali LG Flashtoolu pa da se samo baci gore kdz kao na svim drugim LG fonovima (imao sam ih šest i na svima je LGFT radio)?Preko ovog tutorijala sam prvo napravio dump originalnog sistema(preporucujem i vama) a potom ubacio rutovani system.img fajl
Sto se tice podrske nista se ne zna. Po pravilu LG daje podrsku svojim flagship telefonima 24 meseca, ovaj telefon je dosao sa LP, dobija MM i trebalo bi da dobije i sledecu verziju androida ali se to nikad ne zna sa LG-em.
A i ja sam primetio da kad ga stavim na punjac iskljucenog sam se pali, ne znam koja je fora sa tim. Nisam probao da ga ja iskljucim i stavim na punjac da li se i tad pali ili samo kad ostane bez baterije...
A flip cover najbolje naruci preko neta ili ako neko ide preko grane da ti donese. Ali je skup, ja sam moj platio 30e i to je bio na popustu.
Uhhh pa bilo bi extra ako bi dobio i zvaničnu verziju androida posle mm, ali nisam bas optimističan. Obično svi ti veći android proizvodjaci puste po dva veća update-a, a mislim da su jedan uračunali pri prelasku sa 5.0.1 na 5.1. U svakom slučaju sve sam blizi odluci da ga uzmem, pa bi mi značilo da mi neko da neki objektivan kraci rewiev.
Kad mu dolazi MM?
I da li je moguce izbrisati neke sistemske aplikacije?
I ja sam tražio crnu i na kraju kupio zlatnu i mogu reći da je baš super, nećeš pogrešiti.Kupio sam ovaj telefon i mnogo mi se sviđa.
Da li neko zna gde može da se nabavi Nillkin Super Frosted Shield crne boje u Beogradu? (zvao sam ove sa KP i svi imaju samo zlatnu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari