Ja sam zvao u petak, razgovarao sam sa njihovom operaterkom (još je i ona mene naknadno zvala kako je rekla ranije da će uraditi), i na kraju smo rešili tako da ja mogu da preuzmem kod njih paket direktno. I prvi sledeći dan je za mene bio ponedeljak (išao bi ja i u subotu da je moglo, ali nije im tad nikog bilo tamo), i tad sam odmah i preuzeo svoj džojstik bez ikakvih problema.@Gazu Kako se završilo to sa Daily-jem?
Imam neki paket koji sam presumerio na paketomat odmah po prijemu poruke tj odmah kada je kurir preuzeo paket. I danas prolazeći pored tog paketomata, shvaim da on ima svega nekoliko vrata u dimenziji gde može da stane moj paket. Opušteno može da se desi da čekam "slot" nekoliko dana![]()
To znači da treba da odeš u poštu da preuzmeš paket. U poštanskoj terminologiji isporuka se odnosi na uručenje pošiljke u pošti (status: zadužen za isporuku), a dostava se odnosi na uručenje na adresi primaoca (status: zadužen za dostavu) .Zna li neko sta znaci u posti status: Zaduzen za isporuku. Treba da mi stigne paket od brata iz SAD i od subote na sajtu stoji ovaj status, a bez promene.
Da nije paket bio veći pa nije mogao da stane u paketomat, ne bi trebalo da može da ponese kurir na ispruku pošiljku koja je za paketomat. A po vremenima slaže se ovo, da si u ponedeljak preusmerio, u utorak su provalili da ne može na paketomat zbog veličine, a u sredu ti je doneo kurir jer nije moglo na paketomat.Meni je danas paket doneo kurir. On zove, ispred firme, ja kod kuće, ja reko' zar nije u paketomatu? Kaze hoćete da prebacim, neeee, sad kad si već tu, samo da zovem da vidim jel ima neko od kolega toliko para na raspolaganju. Poslato u ponedeljak, odmah prebačeno na paketomatu, isporučio kurir u sredu. Nije ispalo loše.
Da nije paket bio veći pa nije mogao da stane u paketomat, ne bi trebalo da može da ponese kurir na ispruku pošiljku koja je za paketomat. A po vremenima slaže se ovo, da si u ponedeljak preusmerio, u utorak su provalili da ne može na paketomat zbog veličine, a u sredu ti je doneo kurir jer nije moglo na paketomat.
Hvala ali sad je kasno. Narucio Bex za ponedeljak. Nije radio korisnicki sinoc kad sam se setio pa ih nisam mogao pitati.Post eskpres.
Iz PE su me pre 10ak dana zvali da pitaju da li mogu da svratim do pošte u susednom naselju kako bih preuzeo pošiljku, pošto nemaju dovoljno dostavljača. Naravno da sam odbio, i paket sam dobio tek sutradan (sa danom zakašnjenja).PE nema alternativu ako hoećete nešto sigurno da pošaljete "danas za sutra". Svi ostali su možda sutra, možda za 7 dana (zavisi od kurira, mesta gde se šalje i kakvo je vreme). Samo neka im usloga isprati povećanje cena.
PE nema alternativu ako hoećete nešto sigurno da pošaljete "danas za sutra". Svi ostali su možda sutra, možda za 7 dana (zavisi od kurira, mesta gde se šalje i kakvo je vreme). Samo neka im usloga isprati povećanje cena.
Oni ne rade od 7:00, tako da nije izvodljivo da te u 7:00 zvao kurir pošte, osim ako niste komšije, ali opet i pakete ne nosi kući. Oni jesu produžili radno vreme ali do 20:00 časova, ne od 7:00.Jer zvao me lik jutros u 07h , naravno da se nisam javio tada,
ko jos zove u sedam ujutru da isporuci paket, boze sacuvaj i sakloni to jos nisam nikad doziveo, i sad kad smo se culi samo kaze kako moram ja da idem tamo negde pa da to preuzmem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari