Moguće da je dobio neki poklon. Nije neobično da neko traži bilo kakav depozit, pre prvog povlačenja.
Posto sam dobio vec nekoliko poruka za ovo da objasnim.
Rektproof ima svoju privatnu grupu gde deli svoje trejdove ali ona je mala i skoro je nemoguce uci jer svakih par meseci otvori tek nekoliko novih mesta. Jedan moj poznanik je tamo pa je napravio leak te grupe na telegramu koji naplacuje 50$ mesecno. Naravno ovim se necete obogatiti preko noci ali cete dugorocno biti profitabilni prateci njega.
Mnogi drugi trejderi prate njegove objave i dele ideje.
Sva pitanja oko uspesnosti, probog perioda ili sta god pisite mom poznaniku na telgramu... lako ce te ga naci kao @vilakozmo
Nekoliko postova unazad sam ostavio link ka Rektprof profilu gde je izbacio detaljnu analizu trejdova u 2019 i svaki trejd je dokumentovao na TW profilu.
Da li vredi..po meni da..jer svi ljudi ovde zajedno tesko da imaju toliko iskustva i uspenosti kao Rekt.
Da li uvek pogadja..ne..ali oko 60% uspesnost u ovom ludom marketu je i vise nego odlicno.
Neko razumno objašnjenje zašto ovo rade?Binance to Auto-Convert USDC, USDP, TUSD to BUSD (Binance USD)
In order to enhance liquidity and capital-efficiency for users, Binance is introducing BUSD Auto- Conversion for users' existing balances and new deposits of USDC, USDP and TUSD stablecoins at a 1:1 ratio. With effect from 2022-09-29 03:00 (UTC), users will trade with a consolidated BUSDbalance on the Binance Platform that reflects their balances of these four stablecoins (BUSD, USDC, USDP and TUSD) post conversion.
![]()
Binance to Auto-Convert USDC, USDP, TUSD to BUSD (Binance USD) | Binance Support
Binance is introducing BUSD Auto-Conversion for users' existing balances and new deposits of USDC, USDP and TUSD stablecoins at a 1:1 ratio. With effect from 2022-09-29 03:00 (UTC), users will tradewww.binance.com
Neko razumno objašnjenje zašto ovo rade?
Verovatno da bi obezbedili veću likvidnost
Prica pocinje tako sto te kontaktira neka osoba i u razgovoru ti spomene da ona investira. Onda ti kaze da ce ti pomoci da registrujes i ti nalog. Na njihovoj platformi ti se dodeli jedinstveni wallet. Onda na taj wallet deponujes sredstva i mozes da vrsis transakcije unutar same menjacnice. Kaze ti da prvo krenes sa manjim iznosom, da vidis kako se situacija odvija. U pocetku nema pritisaka, samo ti se kaze da treba da ulozis u skladu sa svojom finansijskom situacijom. Ali kako vreme odmice osoba pocinje da ti prenosi "insajderske" informacije, da se ocekuje nagli rast njihovog novcica u narednih 7 dana, da je pozitivan trend zagarantovan. Onda obicno krenu da ubedjuju kako je sansa koju ne treba da propustis i kako treba da ulozis sto vise sredstva, ako je potrebno i da se zaduzis kod banke.Koja rana faza? Kakva rana faza? Jel drugar prebacio sredstva ili orocio/locked stakeovao, ili sta?
Ne moze niko da napadne wallet na osnovu adrese. Ali ako im je dao mejl koji koristi za logovanje na binance onda mogu da mu salju phishing mejlove pa ako se upeca.Prica pocinje tako sto te kontaktira neka osoba i u razgovoru ti spomene da ona investira. Onda ti kaze da ce ti pomoci da registrujes i ti nalog. Na njihovoj platformi ti se dodeli jedinstveni wallet. Onda na taj wallet deponujes sredstva i mozes da vrsis transakcije unutar same menjacnice. Kaze ti da prvo krenes sa manjim iznosom, da vidis kako se situacija odvija. U pocetku nema pritisaka, samo ti se kaze da treba da ulozis u skladu sa svojom finansijskom situacijom. Ali kako vreme odmice osoba pocinje da ti prenosi "insajderske" informacije, da se ocekuje nagli rast njihovog novcica u narednih 7 dana, da je pozitivan trend zagarantovan. Onda obicno krenu da ubedjuju kako je sansa koju ne treba da propustis i kako treba da ulozis sto vise sredstva, ako je potrebno i da se zaduzis kod banke.
Rekao sam drugu da se ne upusta vise u komunikaciju sa njima. Kada je prebacivao sredstva na samu platformu i prilikom pokusaja povlacenja novca navodio je svoju adresu Binance walleta.
Da li se moze ocekivati da ce pokusati da izvrse napad na sam novcanik? Postoji naravno dvostepena autentifikacija + Google Autheticator. Kod njih u sistemu je naveden email i ostala je u istoriji adresa Binance walleta.
Prica pocinje tako sto te kontaktira neka osoba i u razgovoru ti spomene da ona investira. Onda ti kaze da ce ti pomoci da registrujes i ti nalog. Na njihovoj platformi ti se dodeli jedinstveni wallet. Onda na taj wallet deponujes sredstva i mozes da vrsis transakcije unutar same menjacnice. Kaze ti da prvo krenes sa manjim iznosom, da vidis kako se situacija odvija. U pocetku nema pritisaka, samo ti se kaze da treba da ulozis u skladu sa svojom finansijskom situacijom. Ali kako vreme odmice osoba pocinje da ti prenosi "insajderske" informacije, da se ocekuje nagli rast njihovog novcica u narednih 7 dana, da je pozitivan trend zagarantovan. Onda obicno krenu da ubedjuju kako je sansa koju ne treba da propustis i kako treba da ulozis sto vise sredstva, ako je potrebno i da se zaduzis kod banke.
Rekao sam drugu da se ne upusta vise u komunikaciju sa njima. Kada je prebacivao sredstva na samu platformu i prilikom pokusaja povlacenja novca navodio je svoju adresu Binance walleta.
Da li se moze ocekivati da ce pokusati da izvrse napad na sam novcanik? Postoji naravno dvostepena autentifikacija + Google Autheticator. Kod njih u sistemu je naveden email i ostala je u istoriji adresa Binance walleta.
Dobio i ja neku sicu od zaostalog ETH-a.🤣Upravo sam na CEX.io dobio ETHW airdrop
Drustvo, sta mislite da otvorimo temu : Sta raditi sa novcicima Bear-u? Siguran sam da ljudi imaju razne savete i nacije za uvecanje novcica kroz razne varijante.
Ima li neko ideju zasto mi Binance na Google Chrome radi kriminalno sporo?
Isto je tako radio i na prethodnom kompu, koji je bio dobar, i7, 16gb ram, Nvidia 980gtx, SSD itd.
Sada sam uzeo novi, nema dalje, i9 12900f, 32gb ram ddr5, Nvidia 3070ti, SSD 2TB itd itd, i radi ISTO. Kao da imam 5-10 sec lag, nekad i vise.
Na poslu imam kantu neku Dell, i tamo leti... isto Google Chrome....
Na Firefoxu radi sve kako treba. Ne kontam....
Probao sam i disable Ad blockera, rekoh mozda je to, mada ga imam i na poslu...
Da nije SBB ?
To je jedina razlika lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari