Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
Bez panike samo. Eth kao raste malo....Sta raditi kad btc krene dole kao sada a vama sve u btc? Da li prebaciti u neki alt ili gledati i plakati?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Bez panike samo. Eth kao raste malo....Sta raditi kad btc krene dole kao sada a vama sve u btc? Da li prebaciti u neki alt ili gledati i plakati?
Nicehash se kaže vraća uskoro. Da li je moguće da se vrate a da nikome ne plate ništa? Tj jel moguće tako oštetiti ljude za 60 miliona i bez problema nastaviti poslovanje kao da se ništa nije dogodilo. Ili to vraćanje implicira da će sredstva korisnicima biti vraćena?
Ja odmah da kazem da pojma nemam kako ce fjucursi utucati na cenu.Na zalost nemam tu analiticku sposobnost predvidjanja, i mislim da samo krupnije ribe od mene imaju donekle siru sliku. Ono sto je moj trading plan , to je da cekam reakciju na zonu od 50% fibbonacia koja je na mesecnom i nedeljnom nivou(vec se tu zaustavio prvobitni pad) a gde ujedno i trend linija prolazi.(vidi sliku) Mislim da je to zona gde ce uleteti nov svezi kapital. Ukoliko ga ne bude dovoljno(svezeg kapitala) , izacicu i ja i cekati priliku da dokupim BTC po nizoj ceni.Doklegod se ne desi proboj te zone, i dalje cu hodlovati.
Pogledajte prilog 242181
Novac od kamate je nastao radom bankarskog sistema. Pokriće je recimo utrošeno vreme službenika, koje je takođe merljiv resurs.Ako ćemo već da produbimo temu: novac koji dobiješ od banke kao kredit je nastao sa pokrićem (zlato, nafta), a novac od kamate je nastao od kredita, znači bez pokrića, pa kad taj novac bez pokrića postane kredit, pa stvori još novca bez pokrića, nastaje balon...
Da li postoji neki novcic koji sada kosta do 10$ a koji ima potencijal da u 2018-oj ponovi ovo sto Ltc radi? Pitam ove sto su predvideli skok Ltc, cisto za nas koji kasnimo na zurku...
ltc,ltc i ltcKurajber koji su tvoji favoriti?
Šta je IOTA coina? Na Binance berzi ne može se ići na withdrawl! Piše suspendovano usled navale.
Trenutno mu je skočila vrednost zato što su Microsoft i Samsung stali iza projekta, ali pada polako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari