I Kombank sasekla broj zaposlenih, samo 1 šalteruša , a pre par godina je bilo i 3-4!
Danas sam išao , pola sata pre zatvaranja i dok sam dočekao red u 16.50, kaže gase sistem, dođi sutra!
Па да,и мислио сам да струка не одређује већ неко други.У потпуности се слажем.Neko drugi? Zna se ko ovde odlucuje o svemu, a zna se i jedini kriterijum - licna korist. Ako nadju nacin da ubace jos svojih ljudi i da ispumpavaju pare kroz KB, budi siguran da nece biti privatizovana. To je istovremeno i resenje rebusa zasto Telekom nije (jos uvek) prodat - osladili se namesteni tenderi za Roaming i druge "burazerske" firme.
Ja sam skoro zavrsio set racun preko digitalne ekspoziture.
Podneo zahtev preko ebank naloga, posle 5-10 minuta ma pozvali na mobilni i pitaju me jer hocete vi da odete do ekspoziture da potpisete dokumenta.
Kazem im necu do ekspoziture hocu digitalno da potpisem kao sto sam naveo u zahtevu. Pitaju jel imate od MUP digitalni sertifikat za potpisivanje, ja im potvrdim da imam.
Poslali mi na mejl dokumenta, ja ispotpisivao i vratio im mejlom i za 10 minuta mi stigao potvrdni mejl da mi je SET aktiviran.
Nadam se da ce sve banke ici u ovom pravcu i da bar mi sto smo informaticki pismeni ne moramo da cekamo sa penzosima po redovima.
@Марко,има ту још ствари за пословницу, извјештај из КБ нпр.кредити...
To osiguranje je, koliko sam shvatio, samo za kartice uz racun, a ne i za racun. Tako pise u ugovoru.Jeste propust, ali ne može da se plaća na custom račune bez one time passworda koji stigne SMSom. struja, telefoni, sbb, infostan itd može. I u novim paketima ima osiguranje od zloupotrebe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari