Šta je novo?

Komercijalna banka

Root ne bi trebalo da pravi problem, RootCloak resava za BIB Wave2Pay i Android Pay.
Ali Custom ROM ne znam kako da sakrijem :(

Jel' KomePay skroz nova kartica ili je e-varijante Visa Electron koja ide uz racun? U sustini zanima me da li bi Visa Platinum mogla da se pretvori u KOmePay varijantu ;)

Skroz nova, vazi 25 godina

То је нова (виртуелна) картица, са 16-цифреним бројем и пином и роком важења од 30 година.

Tnx, onda mi je i nebitna.

То је нова (виртуелна) картица, са 16-цифреним бројем и пином и роком важења од 30 година.

Ti si dobio na 30 ?

zVSCtKt.png

Нисам, вратио сам се у прошлост, у 2012 годину када сам отворио рачун. :) Исто ми је до 2042.

Super, biće kamata na vreme. ;)

Nesto novo?:)

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da je usled redovnog održavanja mBanking servisa moguć otežan rad aplikacije u sredu 15.11.2017., u periodu od 23:00h do 00:00h.
Hvala na razumevanju,
Vaša Komercijalna banka
Није нешто страшно,ал да се зна.

Sasvim ok, Kombank ima downtime par sati godišnje.

Pa dobro, vise je par sati na svaka 2-3 meseca, ali opet bolje nego ovo sto je Intesa priredila svojim klijentima.

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da je usled redovnog održavanja mBanking servisa moguć otežan rad aplikacije u petak, 17.11.2017. u periodu od 23:30h do 04:00h.
Hvala na razumevanju,
Vaša Komercijalna banka
:D

^ hvala.

Zvao CC, moze VP uz depozit, i idu i PP i osiguranje, ne placa se kartica. Jedino jos nisu saglasni uopste koliki je depozit minimum i koliki je limit minimum, kolika je (da li je?) kamata na depozit, i sta se sve placa - samo toliko, znaci samo za cifre nisu sigurni :D
Hmmm, ili su me slagali u call centru, ili se nismo sporazumeli.
Ne dobija se Priority Pass izgleda, ne znam zasto :( Moram da pozovem sutra opet da proverim.

Nisu sigurno pomesali sa PayPass-om, jer VP kartica nije PayPass (nije ni PayWave tj.)

Visa Platinum? Ne, ista ona o kojoj smo pricali.

A ti si zbog nje otvorio račun, i ovaj Priority Pass...

Nemam ovu karticu, a vdim da ima na odloženo kao i mc koju imam.

Da, zbog PPa.

• Like
Reagovanja: M J
Čekaj, nema nikakvog održavanja za VP uz depozit (kao kod Intese za Amex-prve godine ništa, posle naplata)?

Za sada je tako. Tj. tako su rekli, za sada ne vidim nikakvu naplatu, valjda nisu zeznuli :)
Min. depozit je 5000EUR, limit je 250.000RSD na taj depozit.

Ipak ne postoji Priority Pass, niti je igde na sajtu indikcija da ga ima. Ocigledno se nisam sporazumeo sa CCom prosli put :(
Steta, iskreno mi je skroz nelogicna ova kartica kao kreditna onda - 700din/mesecno, a nudi bukvalno isto sto i Amex Gold kod Intese, cak i manje.
Kao debitna - videcemo 1. januara, posto stoji da je za kreditnu 2000 kvartalno (~700 mesecno), da li ce nesto da zeznu i naplate :) Inace je bolja od Amex Green sa depozitom kod Intese, ako radi kako pise.

Svakako isprati sve nadoknade banke, poceli su da brljaju sa tim stvarima, sto ranije nije bio slucaj.

Svakako isprati sve nadoknade banke, poceli su da brljaju sa tim stvarima, sto ranije nije bio slucaj.
Naravno. Imam 35 racuna/kartica (tacno) trenutno, sve ih proveravam 1./5. u mesecu (tada se proknjize naplate ili dolaze izvodi).

Vrh Dno