Колико знам ниједана банка и не користи додатни вид заштите код логовања.Нема потребе да бринеш беспотребно.Лозинка од 10-15 знакова и то је.Више се злоупотреба врши с платним картицама и моб.банкарством него разбијањем шифре на рачунару.Kako bih mogao da se zastitim od eventualnih zloupotreba prilikom placanja racuna preko e-banking sistma Komercijalne banke?
Trenutno ne koristim nikakvu dodatnu verifikaciju. Samo sifru da se ulogujem na svoj nalog. Znam da neke banke za placanja i prenose koriste verifikaciju putem sms-a. Kako bih mogao dodatno da se zastitim?
Не,само на потрошену суму.Da li se na tih 100 000 naplacuje neka kamata ako novac ne podizem?
Ali ja NECU da stavljam pare na racun, jer time ce naplatiti 300din za racun koji inace ne koristim NI ZA STA.MC koji ja imam isto se prvog u mesecu vrati na limit. Kad dodje vreme, skine se sa tekućeg.
Verovatno je i kod tebe tako. Stavi pare na račun.
Ma ako ne nadjem kako direktno, ovaj mesec cu pokriti na taj nacin, ali onda necu vise koristiti karticu uopsteU redu, otićićeš u nedozvoljeni minus.
Svi racuni u KB se ne placaju ako nemas prometa. Ja nemam potrebu za istim, morao sam zbog kartice da ga otvorim - pitaj Sv. Vodafakera zasto, kada potrosnja nije vezana ni minusom, ni menicom ni icim za taj racun, ali jbm li ga...A koji je to račun sad gde se ne plaća održavanje ako nemaš priliv ?
Mora 5000e depozit, za limit 250.000.I kako je 30 veće od 120
Po mBanking ja imam full limit na kartici opet, iako sam je koristio decembra, a nisam jos uvek uplatio taj izvod (rok 15.)
Neka mnogo fina banka ovo.
Nije baš uporedivo sa bitcoinom [emoji2]a mogu dobiti 2.5%-4% preko obveznica (EKS 2.5-4%, nema poreza)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari