Prvo, moram da pohvalim Pireus, koji je na moj e-mail o problemu koji sam imao sa polisom odgovorio u roku od sat vremena. Proverili sve i kazu polisa je izdata, taj i taj broj, vazi od tad do tad. Generali je na taj isti mejl odgovorio tek posle 15 dana, sto je zakonski rok za resavanje prigovora. Kasnije, u prepisci preko NBS, priznali su da mi polisu nisu aktivirali cak ni po tom prigovoru, nego jos kasnije. Najgori su ispali iz Europ assistanca, koji su uredno prihvatili moj poziv i broj polise, uputili me kod lekara, njemu me najavili, a onda ga ponovo nazvali da mu kazu da polisa ne vazi. Umesto da su prvo nazvali mene da probamo da razjasnimo problem oko polise ili da me bar upozore da postoji neki problem, da ce doktor da mi trazi pare. Ja prosetao do njega sa pasosem i polisom, bez novcanika...Možda je do Pireusa.
Slažem se, ali to je zato što EA nema uvid u polisu, već mora da se šalje upit ka GOS, i čim je stigla potvrda da nije validna polisa, obavešten je lekar, a pretpostavljam da su i tebi javili.Najgori su ispali iz Europ assistanca, koji su uredno prihvatili moj poziv i broj polise, uputili me kod lekara, njemu me najavili, a onda ga ponovo nazvali da mu kazu da polisa ne vazi. Umesto da su prvo nazvali mene da probamo da razjasnimo problem oko polise ili da me bar upozore da postoji neki problem, da ce doktor da mi trazi pare. Ja prosetao do njega sa pasosem i polisom, bez novcanika...
Uzasno iskustvo, jer ne uzimamo mi putno osiguranje da bismo se osigurali za pregled lekara od 30e, nego za ne daj boze ozbiljnije stvari koje nam se mogu desiti. Racunas osigurao si se, odes na odmor, a onda shvatis da nemas osiguranje i da si prepusten sam sebi...
Dobih vaucer ....sad javise...ipak nisu sve menadzerke pokupile kako neko rece hehe..bice u ekspozituri iduce srede i da ga preuzmem...al ce parfem da legne [emoji3]
Izvini 8.11 nego je ta kartica sa mesec dana odlozenim placanjem pa ja uvek gledam mesec dana kasnije navika ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari