Šta je novo?

Komercijalna banka

Slažem se, ali to je zato što EA nema uvid u polisu, već mora da se šalje upit ka GOS, i čim je stigla potvrda da nije validna polisa, obavešten je lekar, a pretpostavljam da su i tebi javili.

Napravismo fin offtopic u ovoj temi, ali evo samo da odgovorim. Kao sto sam napisao, nisu me zvali. Zato sam i rekao da su mi oni najgori u celoj situaciji, jer su meni rekli sve je ok idi kod tog i tog lekara, a lekaru rekli ovaj sto smo ti ga poslali nema polisu, uzmi mu pare. Namestili su nam svadju, lekaru i meni. Jer sam ja imao jednu informaciju, on drugu. On misli da ja hocu njega da prevarim, ja mislim da on hoce mene. I nisu mi odgovorili ni na jedan dopis gde sam trazio objasnjenje za takav postupak. Ignorisu svaku komunikaciju. Kako oni nisu ni osiguranje, niti ti sa njima imas bilo kakav ugovor, nemas ni neki osnov da ih tuzis nekome...

Ma mama mi radi u upravnom odboru hehehhe salim se ....dosta koristim tu karticu...uvek je potrosim do 15 u mesecu hehhe.

Danas mi je stigao izvod za VP, koji treba do danas da se plati - taman na vreme, ono da lagano mogu da platim :p
Na izvodu stoji kreditna partija, kao pun racun u KB. Probacu bas da uplatim dikretno na njega sledeci put da vidim da li moze.

16. januar danas, juce je bio datum za dospece za Visa Platinum.
Nista nije taknuti sa tekuceg, imam i dalje istI (pocetni, kao da nema potrosnje nikakve) limit na kartici ;)

Šta da platiš :D

Pustiše i za ios novu app, sa otiskom.

Tek sinoc su povukli iznos sa tekuceg za pokrice kartice. Stoji kao da je datum 15. ali mi je i ujutru 17. bilo raspolozivo sve sa tekuceg ;)

Uplatio sam 100din na Kreditnu partiju sa izvoda, iz RF-a, bas da vidim da li ce se ikako odraziti na bilo sta to.

• Like
Reagovanja: M J
Драгичка,почиње наплата налога путем веба и мобилног.:d(ако сам добро схватио)

Драгичка,почиње наплата налога путем веба и мобилног.:d(ако сам добро схватио)
Koliko videh po tarifama koje idu od 1.3. nema nista izmenjeno, i dalje je 25 transfera besplatno preko eBankinga za SET racune.

Uplatio sam 100din na Kreditnu partiju sa izvoda, iz RF-a, bas da vidim da li ce se ikako odraziti na bilo sta to.
Radi! vec se vidi +100 uplaceno na kartici. Limit za sada nije menjan, mozda treba vremena da se proknjizi, ali bas cu videti da li ovako radi na dalje.

Добио на веб налог поруку,од 1.4.,15 дин ван сета а за сет првих 25 бесплатно.

Pa to nije novo za nas sa SET-om?

Па сви су имали бесплатна плаћања,без ограничења броја налога.Зашто би плаћао пакет и био ограничен на 25 бесплатних плаћања.Јесте довољно за домаћинство али опет...Очигледно им је циљ да што више људи пређе на неки пакет рачун и да што више зараде.Ето мене ускоро у МТС банци.:)

Ево убацише 1.4.2018.:D

Poslednja izmena:
Ovo je verovatno zbog onih koji nude "usluzno placanje racuna", mada ne vidim kako ce ih 15 dinara odbiti.

Па сви су имали бесплатна плаћања,без ограничења броја налога.Зашто би плаћао пакет и био ограничен на 25 бесплатних плаћања.Јесте довољно за домаћинство али опет...Очигледно им је циљ да што више људи пређе на неки пакет рачун и да што више зараде.Ето мене ускоро у МТС банци.:)

Ево убацише 1.4.2018.:D
da ranije je bilo neograničeno...au.

Pa to nije novo za nas sa SET-om?
do 1.4 je neograničeno.

Ja u proseku imam 20-30 naloga mesečno, ali ću ih iz principa kaširati, posle recimo 7 godina koliko sam kod njih...

Mi Note 3

Imam više transakcija, ako računam račune plus online kupovine, obzirom da pre online kupovine neposredno prebacim lovu, bio 1$ ili 10$. Zaista bezobrazluk, em se plaća mobilna app, koja je u drugim bankama besplatna, em će mi naplaćivati transakcije. Da ne plaćam posebno e bank i m bank pređem na SET u kome sve to već naplaćuju, al kao imaš neke pogodnosti pa ajde, vidi sad ovo. Nije fer. Čist bezobrazluk.

PS.
Koja je najbpovoljnija banka za primanje plate, sa karticom za bankomat i kartica online kupovina? možda nam treba nova tema?

Poslednja izmena:
Ал који су аматери.Такав текст стоји у примјени од 1.3. али нису обавијестили кориснике(претпостављам минимум 2 мјесеца раније) па су одложили за 1.4.

Ne, bilo je obavestenje jos pre nove godine, video sam ja to jos tada (da ce biti na 25 ograniceno). Izmenjeno je iz drugih razloga da pocne od 1.4.
Mada i ne znam sta je uopste izmenjeno od 1.4. naspram od 1.3.

@Ivan, ne racunaju se prenosi izmedju tvojih racuna, placanje (salda) kartica, trajni nalozi, placanja online. Samo direktna dinarska placanja drugim osobama. Cak i prenosi u okviru banke, izmedju fizickih lica, su nezavisni, ne naplacuju se i ne ulaze u ovih 25.

@Djurkash, ja mislio ja imam previse... to za celu zgradu placas?:)
Ne znam sto bi ti bio problem, za sve komunalije skoro mogu trajni nalozi, koji su besplatni i ne ulaze u ovih 25.

Ne, bilo je obavestenje jos pre nove godine, video sam ja to jos tada (da ce biti na 25 ograniceno). Izmenjeno je iz drugih razloga da pocne od 1.4.
Mada i ne znam sta je uopste izmenjeno od 1.4. naspram od 1.3.
Мислим да мора и лично обавјештење(као код штедње ТБ,ономад-ако се добро сјећам)што сам данас и добио.Мрзи ме да гледам ОУ,јер и није толико битно сад.

Ne mora. Dovoljno je preko sajta da se tarifnik menja na vreme.
^odnosi se na zakonsku obavezu. Ako u ugovoru stoji da moraju da te obaveste drugacije onda moraju.

@alfaunits Mnogo mi ih ti nešto braniš :) Ja sam prvi odbijao dugo godina da pređem u druge banke, iako sam ranije već bio u RF, Intesi, većini ovih grčkih banaka, poštanskoj... Staž u KB mi je ubedljivo najduži, ali mislim da u zadnje vreme dosta do izražaja dolazi njihova "državna" polovina i sve što ide uz to: neprofesionalnost, neobrazovanost , aljkavost i bahatost..a, time je došlo vreme za pa pa...

Mi Note 3

• Like
Reagovanja: M J
Ma dje ih branim, bas sam kivan sto ne dobijam Priority Pass uz Visa Platinum :( Jedina banka koja ga ne daje uz debitnu VP kod nas :)

Ali gledaj stvarno sta ti je lakse. Sa 30 naloga, mislim da bez trajnih naloga nema smisla... ja imam 11 trajnih trenutno.

Нема смисла да најјефтинији рачун(за запослене)буде око 300 дин,без другог избора,у банци која слови за државну у коју народ ‚‚има повјерење".

Ne mora. Dovoljno je preko sajta da se tarifnik menja na vreme.
^odnosi se na zakonsku obavezu. Ako u ugovoru stoji da moraju da te obaveste drugacije onda moraju
Тачно се поклапа с личним обавјештењем мени,а вјерујем и другима ће.У уговору нема ништа,а ОУ нисам добио а на сајту ми мрско да гледам.

Za sada se onih 100din sto sam uplatio na "Kreditnu partiju" koja stize na izvodu (dakle ne na tekuci, ali isto neki racun u KB koji pocinje sa 205) ne vide igde sem kao uplata na karticu, tj. kao promene po kartici.

Ali Limit je isti, i do ~18. februara verovatno necu znati da li se knjizi :)

Pokušavam da te shvatim, ali iskreno mi ne ide...

Nećeš da platiš održavanje tekućeg računa, a hoćeš da koristiš kartice po računu. To što si tako uplaćivao negde, na primer u intesi, neće da može ovde i to je to.

Kartica nije po racunu... ta kartica je po depozitu, samo sto KB trazi da za sve otvaras i tekuci.
U 12 banaka znam da je moguce uplatiti potrosnju po kartici bez diranja tekuceg racuna, i cak i bez da imas tekuci racun. Za ostale nisam siguran, ne postoji banka za koju znam da ne moze bez tekuceg. (u RF mislim da trenutno ne mogu dinarske bez tekuceg, ali mogu devizne, i moguce je imati FC-only kartice u RF)

Zato i jeste nelogicno skroz. Samo je pitanje gde se uplacuje i kako... i uzjedno gde mi je sada ovih 100 din :D

Poslednja izmena:
Zato i jeste nelogicno skroz. Samo je pitanje gde se uplacuje i kako... i uzjedno gde mi je sada ovih 100 din :D

Pa nelogično je alfa . Uplaćuje se na tekući, sa istog se skida i to je to. 100 nema više :D

Pa dobro, ja imam 20 kartica, nemam uopste potrebu da koristim ovu sto se mene tice :) Pa ako nece da nadju nacin da to ide bez placanja na tekuci - njihov poveci gubitak :)

Ma oni će te se rešiti, ali šta mi da radimo? :d

Inače:

Prilozi

• Screenshot (23.01.2018. 07_47_20).jpg
    Screenshot (23.01.2018. 07_47_20).jpg
    216.8 KB · Pregleda: 115
Ima ovo par meseci...

Јесте помак али минималан.Ем нема на свим локацијама,ем су само исплате без уплата.
Pa ako nece da nadju nacin da to ide bez placanja na tekuci - njihov poveci gubitak
Учинили су ти услугу да смањиш број картица,поготово што немају оно што ти треба.:)

I novčanice samo po 50 e

Учинили су ти услугу да смањиш број картица,поготово што немају оно што ти треба.:)
Ma kartica ce ostati, samo oni nece nista zaradjivati od koriscenja iste :)

Kako se bese aktivira fingerprint za login?? Ne nalazim to u podesavanjima aplikacije, a podesio sam FP u telefonu sada.

Nazad
Vrh Dno