hisense postiye 1000nita u 30 sekundi ali samo na test patternu, u realnom radu nije moguce dostici to vec je pravo hdr osvetljenje oko 400 nita. Neces sigurno cuti od benchmark recenzije da je hisense losJa bih isao na tcl jer em ima qdot em je android.
Ne bude preinstaliran već ga prodavci instaliraju na modele koji budu izloženi u radnjama!
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
TCL 50c715-49.99059.990 za tcl taj mislim da nema bolje ponude za 50"
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da li ima negde TCL 50C715 za 49.999 ? To bi bila stvarno odlična ponuda...
Koju aplikaciju koristite za upravljanje Sony Android TV-om sa telefona?
Naravno, ima, već sam napisao.Naravno da nema...
Tačnije za 49990. Kragujevac.Da li ima negde TCL 50C715 za 49.999 ? To bi bila stvarno odlična ponuda...
Iskreno moj predlog je isključivo zbog eon aplikacije. Nisam mislio da to toliko ljudi koristi dok nisam video neke statističke podatke. Philips, Hisense i Teslu ne bih uzimao zbog softvera, bez obzira na 5 godina garancije. Ne znam da li još neko daje. Da nadje nesto drugo da je android i full hd jako teško.Zaobidji LG u toj klasi, uzmi neki tv sa 5 godina garancije!
Pih, očekivao bih od tebe konkretniji odgovor u smislu zašto zaobići LG i predlog modela po tvom izboru.Bilo sta sa 5 godina garancije, msm kakav eon kad taj tv jedva izgura garanciju!Ako je nekome do eona neka kupi box za 25 e i gotovo , a ne da menja plocu na tv-u posle 2 godine!
By the way, garancija na ovaj model je 3 godine. Osim ograničenih smart mogućnosti koje bi se rešile dodavanjem boxa, najveću manu kod televizora ostalih proizvođača (da nisu Philips, Samsung i LG, Hisense i TCL nisam probao u ovoj dijagonali) vidim u očajnom zvuku. To je neverovatno koliko pojedini modeli TV zapravo tandrču kada se pojačaju. A najgore od svega što nivo tona nekako nije podešen, pa mi je 6 slabo a 7 preglasno.Nekome je 250e kao tebi 1000! Bolje da kupi box ako je do eona.Aji je nekome stalo isljucivo do nekog modela , neka saceka akciju, nekad i LG daje 5 godina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari