hisense postiye 1000nita u 30 sekundi ali samo na test patternu, u realnom radu nije moguce dostici to vec je pravo hdr osvetljenje oko 400 nita. Neces sigurno cuti od benchmark recenzije da je hisense los 🙂 Ja bih isao na tcl jer em ima qdot em je android.
Ne bude preinstaliran već ga prodavci instaliraju na modele koji budu izloženi u radnjama!
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
TCL 50c715-49.99059.990 za tcl taj mislim da nema bolje ponude za 50"
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da li ima negde TCL 50C715 za 49.999 ? To bi bila stvarno odlična ponuda...
Koju aplikaciju koristite za upravljanje Sony Android TV-om sa telefona?
Naravno, ima, već sam napisao.Naravno da nema...
Tačnije za 49990. Kragujevac.Da li ima negde TCL 50C715 za 49.999 ? To bi bila stvarno odlična ponuda...
Iskreno moj predlog je isključivo zbog eon aplikacije. Nisam mislio da to toliko ljudi koristi dok nisam video neke statističke podatke. Philips, Hisense i Teslu ne bih uzimao zbog softvera, bez obzira na 5 godina garancije. Ne znam da li još neko daje. Da nadje nesto drugo da je android i full hd jako teško.Zaobidji LG u toj klasi, uzmi neki tv sa 5 godina garancije!
Pih, očekivao bih od tebe konkretniji odgovor u smislu zašto zaobići LG i predlog modela po tvom izboru.Bilo sta sa 5 godina garancije, msm kakav eon kad taj tv jedva izgura garanciju!Ako je nekome do eona neka kupi box za 25 e i gotovo , a ne da menja plocu na tv-u posle 2 godine!
By the way, garancija na ovaj model je 3 godine. Osim ograničenih smart mogućnosti koje bi se rešile dodavanjem boxa, najveću manu kod televizora ostalih proizvođača (da nisu Philips, Samsung i LG, Hisense i TCL nisam probao u ovoj dijagonali) vidim u očajnom zvuku. To je neverovatno koliko pojedini modeli TV zapravo tandrču kada se pojačaju. A najgore od svega što nivo tona nekako nije podešen, pa mi je 6 slabo a 7 preglasno.Nekome je 250e kao tebi 1000! Bolje da kupi box ako je do eona.Aji je nekome stalo isljucivo do nekog modela , neka saceka akciju, nekad i LG daje 5 godina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari