Nije da ti ne verujem, ali ceo net govori o donjoj trećini.
https://www.visualtech.com.sg/3-quick-tips-for-proper-home-theater-screen-height/
![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nismo se razumeli. Pisao sam o radu sa monitorom i televizorom koji se koristi umesto monitora.
Sa 3,5m idealno bi bilo ne manje od 65". Ja sam svoj 50" pomerio sa idealnih 2m na 3,5 i sad mi izgleda mali.Vidim da se povela polemika oko velicine ekrana i udaljenosti gledanja.
U avgustu ce biti godinu dana od kako sam kupio tv LG 32LM6300PLA.
Sada menjam raspored namestaja u sobi i imacu 3.5m do zida na kojem bih stavio tv,sta bi valjalo po vasem misljenu da li da ostanem na ovoj 32 - ojci ili da kupim veci tv?
Ako ste za veci koju onda velicinu da kupim?
Mislio sam nesto do max 600e?
55XG80 ako si vise za Android, ali je malkice preko budzeta
Ja bih samo umjesto "jedina" napisao "velika" jer Sony OS ne blago rečeno smeće. Ne znam da li je Sony uspio ubrzati Android na novim modelima, ali u svakom slučaju je bolji izbor od njihovog Linux-a@nerven dobro nije malkice [emoji28] u GT je 90k, tako je i po drugim radnjama, znaci oko 700eur, uvek je oko 100eur razlike izmedju XG70 i XG80 gde je jedina razlika u Androidu i jednom HDMI prikljucku vise, sam kvalitet slike je slican jer imaju iste tehnologije za poboljsavanje slike
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja imam baš tu seriju 70 i jedini izlaz bio je Android box. Podrška za multimediju je očajna. Titlovi bijele boje bez ivica i sitni na ekranu 55, a ne vidim loše i bez dioptrije sam. Mogućnost promjene boje i veličine ne postoji.
Stari LG je prije pojave WebOS imao moderniji i funkcionalniji interfejs 2009. Sony to nije stigao za 11 godina!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari