Pa ovaj oled koji mene zanima je 1250€ 55'...Neverovatno je kako je došlo ovde do toga da samo OLED valja, kako TV od 1.000,1.300e ne valjaju, o ovima od 500,600,700e je glupo i govoriti...
Komp trenutno. Možda Xbox One X kasnije
Poslato sa Huawei P10 Lite uz pomoć Tapatoka
ue46d6517 (inace mislim da je to serija ue46d6500) ... ako je verovati tezini, dobar je to tv (zato su plazme bile po 30kg dobre)
Preporuči mi neki do 80k i da je 48',49'
Poslato sa Huawei P10 Lite uz pomoć Tapatoka
Ma može sigurno!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Posle malo više istraživanja izgleda da si ti ipak u pravu. [emoji6][emoji3]ne moze ni pre 6 meseci ako je uredjan ispravan, a kupac pogledao fizicki (licno kupio). Zakonski ne moze vec zavisi od dobre volje firme koje si kupio zato treba biti fin kada se kupuje tv licno6 meseci je rok za povrat novca ukoliko je u pitanju uredjaj koji gubi svojstva vremenom (baterije, akumulatori i td...) tj ukoliko u roku od 6 meseci ne ispunjava date specifikacije. Takodje 6 meseci je rok za povrat novca za bilo koju robu ukoliko je neispravna (uvazena reklamacija) nakon 6 meseci mozete samo da birate popravku ili zamenu, ukoliko ne mogu da ispune jedno ili drugo duzni su da izvrse povrat novca.
https://tvnosaci.com/proizvod/robo-swing-m-zidni-nosac-za-tv/
Ne gledaj dalje. Podrzava prakticno sve TV, cak i VESA 400x400. Znaci 50ak kila i da je max ta vesa, moze bukvalno sve!
Takodje ima podesavanje po svim osama
U roku od šest mjeseci da se vrati.
Zdravo svima, pratim temu već neko vreme i naročito ono što je Duke of Serbia imao da napiše. Treba da uzmem TV pa mi je ovo bilo jako korisno. Međutim, imam par pitanja i nedoumica, a verujem da i drugi ljudi imaju slična pitanja, pa se nadam da ima ko da odgovori.
Što se TVa tiče, treba mi:
4K, HDR, poželjno 49"+.
TV mi treba za HDR netflix i filmove sa kompa i kao sekundarni monitor ...
Na Netflix-u u HDR jos uvek nemas prakticno nista. Ima 2-3 serije u Dolby Vision ali pitanje je da li neki tv do sume koju hoces da das to podrzava. Takodj, slabo ima i filmova sa HDR koji mogu da se skinu... Za sad je HDR primarno upotrebljiv kod konzola i Youtube-u.
ST2 će biti u DV hdr.Dobro, ima Marco Polo i mislim jos 3 serije, i to samo u Dolby Vision. U HDR10 nema nista. Stranger Things nije u HDR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari