Da ispravim sam sebe, ima vise od 3 serije u Dolby Vision, ako stignem prebrojacu, a ostalo je kao sto sam vec napisao. Znaci pricamo samo o HDR i podvarijantama, a ne "obicnom" 4k koga na Netflix-u ima dosta.Dobro, ima Marco Polo i mislim jos 3 serije, i to samo u Dolby Vision. U HDR10 nema nista. Stranger Things nije u HDR.
Nebitno sa koje udaljenosti se gleda pod uglom. Ispranost boja je prisutna. Za mene koji je dosao sa plazme je to velika mana. Ali i pored toga, a obzirom da tv gledam uglavnom spreda, jako sam zadovoljan. Jer meni je tv trebao zbog kablovske i ponekog 4k materijala. Za full hd filmove mi je projektor nenadmasan.
I jesi li siguran da je tvoj Sony sa VA panelom. Pošto na svim recenzijama piše ds je IPS. Dok baš suprotno Samsung MU6100 ima VA. Pričam o recenzijama.
Pobogu napisah detaljan opis na zadnje dve strane upravo oko ova dva tv. Uzmi procitaj i odgvor je vise nego ocigledan.
Ti si se odlučio za Sony od 49" umjesto Samsunga od 55" i iz tvog opisa bolji je Sony. A na osnovu čega si to napisao? I jesi li siguran da je tvoj Sony sa VA panelom. Pošto na svim recenzijama piše ds je IPS. Dok baš suprotno Samsung MU6100 ima VA. Pričam o recenzijama.
A pošto ja imam Samsung 55mu6172 reću ti ds je IPS. I da ima pozadinsko probijanje po uglovima, ne strašno. I da u mračnim scenama crna nije baš crna. Kao i da bijela zna da bude siva. I da je smart u kombinaciji sa daljinskim odličan.
Mislim da taj Sony ako je IPS ima iste probleme što se tiče crne i bijele. Uglovi gledanja su odlični na ovom Samsungu.
Edit: i da kad se gleda sport ne vide se po dvije, tri lopte.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ako ima nešto što mrzim na netflix-u to je nedostatak pretraživača po kvalitetu tipa DV, 4K,HDR,fHD itd.Da ispravim sam sebe, ima vise od 3 serije u Dolby Vision, ako stignem prebrojacu, a ostalo je kao sto sam vec napisao. Znaci pricamo samo o HDR i podvarijantama, a ne "obicnom" 4k koga na Netflix-u ima dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari