Da, 2 godine je na sony, i plus je sony skuplji 50€, sad vidim...600€, naspram 550 samsung. Za sad naginjem na samsung, al eto ne znam zbog toga sa loptamaŠta je to tačno, ne mogu da dokučim, osvježenje loše ili nešto slično?
Vukašine, sad kad su se slegli utisci, da li bi zaista kupio ips kad bi opet kupovao, ili si to bezveze rekao?![]()
Za 43" 4K Philips kazu da ima IPS ali ocajan input lag, toliko da je PC/PS/XBOX neupotrebljiv. Ne znam kakav je ostatak serije (druge velicine). Nedostaje krstenih review-ova, svi se fokusiraju na Sony/Samsung/LG. Mislim da imaju 4/5 godina garancije.
Toshiba verovatno ima VA panel (moras proveriti sa uvoznikom/distributerom) tako da za 55" planiraj sedenje kod komsije u stanu. I za Toshibu su review-i na kasicicu. Koliko sam uspeo da vidim, 2 god garancija.
Ono sto mi posebno ide na zivac je sto svi nesto taje koji tip panela je u TV.
Zdravo,Kupih samsung 50mu6172, 550€ na popustu, 5 godina garancije.
Prvi utisci: prevelik je, za moj dnevni boravak, i udaljenost od 2,5-3 metra. Kažu svi da ću se brzo navići, al za sada mi se čini golem. SD programi izgledaju prilično loše, kao što se i očekivalo. Mislim da je za tu namjenu bolje ići na manju dijagonalu. Međutim, najviše ću ga sigurno koristiti za filmove preko usb, a za toga je odličan, pogotovo 4k filmovi. Večeras pustih Sicario 4k, izgleda spektakularnoCrna je crna ko noć. Uglovi su skroz ok, ja sam čitajući po netu očekivao da će tv biti neupotrebljiv ako se gleda sa strane...malčice se boje promijene, ali ništa strašno. Sve u svemu, za sada sam zadovoljan
Uzgred, zna li neko da li postoji način da povežem laptop i tv preko wifi, ako su oba povezana na istu mrežu?
Jasno. U Srbiji je mnogo skuplji.U Mostaru u prodavnici Domod. Sajt im je domod.ba
Ne razumijem te? Ono što hoću da postignem je da pustim film sa laptopa na tv, bez da ga povezujem sa hdmi, nego preko wifi. Jeli to uopšte moguće?
Jer *** 4k filmovi su teški po nekoliko desetina gb, morao bih kupovati externi hdd
Jasno. U Srbiji je mnogo skuplji.
Pozdrav
Ne razumijem te? Ono što hoću da postignem je da pustim film sa laptopa na tv, bez da ga povezujem sa hdmi, nego preko wifi. Jeli to uopšte moguće?
Jer *** 4k filmovi su teški po nekoliko desetina gb, morao bih kupovati externi hdd
4k video preko wifi to teško da može, trebaće ti ozbiljan ruter za to i dobra wifi kartica na tom laptopu.
Objasnio je Ostoja kako direktno, a takodje možeš da podigneš plex server na tom kompu pa sa TV direktno pristupa fajlovima. Ali da ponovim wifi je slab za to što hoćeš.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Tako je. Netflix toliko traži.Minimum je valjda 25
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Pa koliko Mbit treba da propusti ruter za 4k?
Mislim da u tom slučaju (120Mbit) TV može biti taj koji je ograničen svojom wifi kartom.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari