Кад се већ јављаш, оће ли у WW да буде нека празнична акција или је то што је? Видим да је један Philips UHD јефтинији него код осталих па да чекам још бољу цену или не?
U skladu sa tim, treba mi preporuka za pouzdan zidni nosac sa podesavanjem udaljenosti od zida, i horizontalnog i vertikalnog nagiba. TV je 55" XE9005.
Вероватно ћу да сачекам још који дан, нека буде и после 20.12. да нешто ућарим.Mada posle 20.12 moze da bude nesto zanimljvo, javljam ovde ako bude nesto zanimljivo za televizore, al npr sad imam na akciji Sony 40WE665, ide za 55090din...
Hvala na detaljnom user reviewu.
Moze li neka iskustva sa sportom, fudbal, tenis? Mozda ne gledas ali ako ti nije tesko da pogledas par monuta posto sam bas o tom modelu razmisljao, 49 ili 55,i ista je razdaljina (do 3m)?
Hvala na detaljnom user reviewu.
Moze li neka iskustva sa sportom, fudbal, tenis? Mozda ne gledas ali ako ti nije tesko da pogledas par monuta posto sam bas o tom modelu razmisljao, 49 ili 55,i ista je razdaljina (do 3m)?
Da li bi neko ko poseduje Philips 49PUS6501 zeleo da izmeri kolika (sirina) je komoda potrebna da bi nosaci TVa mogli da stanu na nju? I da napisu koju rec o utiscima TVa.Prvenstveno me zanima kakav je u radu sa titlovima,ima li mogucnosti da se napravi recimo zuti font na crnoj pozadini? A naravno,i svaki drugi utisak je dobrodosao jer razmisljam o kupovini tog modela.Hvala
Da li bi neko ko poseduje Philips 49PUS6501 zeleo da izmeri kolika (sirina) je komoda potrebna da bi nosaci TVa mogli da stanu na nju? I da napisu koju rec o utiscima TVa.Prvenstveno me zanima kakav je u radu sa titlovima,ima li mogucnosti da se napravi recimo zuti font na crnoj pozadini? A naravno,i svaki drugi utisak je dobrodosao jer razmisljam o kupovini tog modela.Hvala
Знам, ваљда већина сада даје 5 година за UHD али су ми углавном скупи. Тренутно су у игри Philips 49" FHD за 51к, Philips 43" UHD за 55к и пар Samsung 40" UHD телевизора који су реда 59к. Да ли да узмем већи и најјефтинији или мало скупљи UHD или још скупљи а мањи Samsung UHD? Стално гледам шта се нуди и ако било шта од овога буде на још већој акцији онда утрчим и решим проблем.Samsung UHD ima 5 godina garancije (samo do 31.12. cini mi se), pa ako ti je garancija prioritet uzmi i to u obzir.
U jednom radnji mi je lik ponudio SONY KD-49XD7005. Ali kako se ne razumem nešto u televizore, potreban mi je savet.
Uzeo bih neki 4k tv na kome bi se pored SBB kablovkse gledali Hbo go, Netflix, Youtube a i služio bi za 4k igranje.
Šta bi ste mi preporučili za oko 80k ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari