Evo i ja da napisem po koji utisak o KS7000. Prvo tv je odlican, kalibrisao sam ga po hdteleviziji, slika je bas dobra, a sto se tice ocajne kablovske tu se slazem sa @potatoe slika je bas bezveze, ali kada se ukljuce oni silni filteri sto peglaju materijal losije rezolucije izgleda sasvim Ok, ne vrhunski al moze da posluzi. Igre na One-u izgledaju odlicno odzivnost gamepada je bas dobra tako da I kako gaming tv je odlican. Nekako mi je wifi spor, na kompu preko wifi dongle-a hvatam bez problema svih 30mbit/s (naravno nekad i opada), ali na tv-u nema sanse da prebaci 16mbit/s, a kabal nemam da provucem I *** maksimalno mi YT dogura do 2K, ali pusti HDR, odnosno prepozna video I izgleda fenomenalno cak i na nizoj rezi... Netflix ne znam dal pusta 4K jer nigde ne mogu da pogledam, ali HDR serije bez problema prepozna i odmah pojaca osvetljenje i slika izgleda fenomenalno. Jedina veca mana mi je sto kada pustim neki film preko eksternog HDD-a nece da mi prepozna prevod i zbog toga se smorim, pogotovo sto sam nasao gde mogu da skinem 4K filmove... Jel zna neko kako se na ovogodisnje Samsunge pusta film sa prevodom preko usb-a odnosno eksternog HDD-a?
Pozdrav, moze li mi neko reci da li postoji neka razlika izmedju LG43LH630V i LG43LH604V? Odnosno sta je neka preporuka u tom cenovnom rangu (400-450) za full hd tv?
Samsung 40K5500/5502/5582/5672 isti televizori razlika u boji ili postolju, koji god nadjes povoljnije uzmi, best buy po mnogim recenzijama, ali ako insistiras na 43 onda jedino LG neki, samo vidi dal zelis smart ili ne...Pozdrav, moze li mi neko reci da li postoji neka razlika izmedju LG43LH630V i LG43LH604V? Odnosno sta je neka preporuka u tom cenovnom rangu (400-450) za full hd tv?
@marockee Mora da postoji neka razlika osim u nazivu modela. Uporedjivao sam ih pre nego sto sam postavio pitanje i nisam uspeo da provalim sta je to.
Da li se zna kada ce biti akcija garancija od 5 god za LG ?
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Odustah od ovog tv-a kad sam shvatio da ima jedan ali jedan samo HDMI smor ziviJa se odlucih za najeftiniju varijantu. A to je Lg 43LH510v kod madjara 320e
Pozz svima.
Rodjak kupuje tv, 49-50", ogranicen je na kupovinu kod nas (na rate do 12 meseci). Rastojanje do 3m. Namena: HD filmovi i serije sa kompa, HD kanali sa kablovske i sport (opet HD). Budzet je do 110.000. Polozaj gledanja ce biti ispred tv-a, dakle bez nekih ekstremnih uglova, bitno je samo da se ne menja slika drasticno iz n.pr. lezeceg polozaja.
Izbor je pao na sledece modele, neki su i na akciji pa je svaki savet dobrodosao.
Sony KDL50W805CBAEP
Sony KDL50W756CSAEP
Philips 49PUS6501/12
Samsung UE50J6202
LG 49UH668V
Po onome sto smo videli, svi osim LG-a imaju refresh rate na 120Hz, sto je dobro za sport i FHD filmove (30GB+), ako sam u pravu?
Ako postoji nesto da smo propustili ili da je na raspolaganju model koji je povoljnniji a opet slican po kvalitetu, slobodno dajte predlog.
Hvala unapred.
Trazio sam postojece postove na forumu ali nisam najbolje shvatio, koja je konkretna razlika izmedju Smarta i Androida? U mom slucaju, potreban mi je televizor do 42" do nekih 60 hiljada a vrlo mi je bitno da podrzava Youtube i da softver ne secka.
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Pozz svima.
Rodjak kupuje tv, 49-50", ogranicen je na kupovinu kod nas (na rate do 12 meseci). Rastojanje do 3m. Namena: HD filmovi i serije sa kompa, HD kanali sa kablovske i sport (opet HD). Budzet je do 110.000. Polozaj gledanja ce biti ispred tv-a, dakle bez nekih ekstremnih uglova, bitno je samo da se ne menja slika drasticno iz n.pr. lezeceg polozaja.
Izbor je pao na sledece modele, neki su i na akciji pa je svaki savet dobrodosao.
Sony KDL50W805CBAEP
Sony KDL50W756CSAEP
Philips 49PUS6501/12
Samsung UE50J6202
LG 49UH668V
Po onome sto smo videli, svi osim LG-a imaju refresh rate na 120Hz, sto je dobro za sport i FHD filmove (30GB+), ako sam u pravu?
Ako postoji nesto da smo propustili ili da je na raspolaganju model koji je povoljnniji a opet slican po kvalitetu, slobodno dajte predlog.
Hvala unapred.
Smart (pametni) televizor u sebi ima ugrađen operativni sistem razvijen od strane proizvođača. Android televizor u sebi ima Android operativni sistem i mislim da je bolji jer ima mogućnost instaliranja aplikacija, ažuriranja i dogradnji softvera. Što se tiče YT-a to svaki TV ove vrste ima, a što se tiče brzine i fluidnosti softvera obično dobro rade i kočenja su minimalna i neće ti mnogo pokvariti korisnički doživljaj - brzo ćeš se navići na to. [emoji3]
Hvala mnogo. Ima li uopste dobrih sa androidom, 40-42" do 60 hiljada?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
@ majstorslo
sta predlazes za mene.Onaj filips ili jos neki slican.Filips ima 120 Hz panel -> 200 Hz FR, 1800 PPI.Moze li se naci nesto bolje za do 90 hiljada?
Mozda neki samsung posto ima garnaciju na 5 godina a to nije mala stvar.
@brancic LH590v je skroz ok samo pazi da se ne zeznes i da ti uvale 570v koji ima samo par aplikacija (YT, Netflix i jos par), znaci nema browser i pristup store-u, tako da ganjaj 590v ili kao sto sam vec rekao Samsung K5502 ili neki iz 55xx serije zbog boljeg kontrasta i crne boje.
@Hurricane ako gleda ispred onda Samsung KU6400, VA panel, nesto losije osvezenje, ali to je najprodavaniji TV u UK ako se ne varam i odlicno se pokazao. Jedino sto nema neke analogne prikljucke koje ima Philips, koji opet ima prednost ako se gleda iz uglova i naravno Ambilight ili Sony W756 (nema potrebe da juri 805 kada je razlika u 3D-u) ako mu ne igra 4K ulogu.
@Teniser do 60k tesko da ima neki kvalitetan Android, oni Philipsi su iz 2015god, losiji procesori i stariji android koji je malo bagovit, iskreno idi na LG 590v ako kupujes kod nas, webOS je skroz ok, i ima sasvim dovoljno aplikacija... ako od madjara juri eventualno Philips PUS6401 ili Samsung K5502.
@-Dax- KU6072 je skroz ok tv, ima VA panel, znaci bolja crna losiji uglovi gledanja, njegova cena je ok, i 5god garancije, ali za 90k pojuri KU6400 kod madjara ili se ispruzi kod nas ako ti je stalo do 5god garancije, nesto bolja slika, i smart na Samsungu je dobar, ja ga koristim na KS7000 i stvarno funkcionise dobro, a ima i dosta aplikacija i sve bitnije su vec preinstalirane.
Sent from my iPad using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari