Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Kako nema ? Igara ima kao pleve ali nema krekova za njih pa se ni ne dolaze ovamo. Constantine, Act Of War Direct Action, juce i BIA, Driver 3...za prvu nema kreka, druga dolazi na DL dvdu i to niko ne reze, a za trecu nemam pojma :) Driver 3 je krsh tako da to ionako nikog ne zanima :D

Poslednja izmena:
Prosle nedelje sam poceo da igram zanimljiv Shoot/Hack/Slash RPG :D u Sci-Fi okruzenju,zove se "Maximus XV Abraham Strong -Space Mercenary" lepo me je zarazila i ima prilicno da se igra(bar se nadam) ,najvise lici na Diablo II ali je samo u dalekoj buducnosti (Bio-chipovi i Hi Tech-itemi umesto amuleta i ringova) vredi probati !

http://www.excalibur-publishing.com/maxxv.htm

poz A :-devil-:

shta je bre ovo ljudi.. nema nikakvih igara da se kupi za 100 din... bezobrazluk... ovo pc trzishte propada totalno :D

Stvarno, mislim ovaj lokalni diler u VS nece vise da prodaje, navodno ga juri inspekcija... Nista... Ostaje nam samo .torrent :-devil-:

Za ove igre sto ih Filipenko navede nisam ni cuo a cini mi se da nisam jedini jer ih prvi put cujem, osim Driver-a...

Izgleda da mi ne ostaje nista drugo nego da se bacim na on-line igranje, sad' posto sam uzeo kabl, jos kada bi neko bio ljubazan da mi barem ukratko objasni kako to da uradim, ili da mi da neki sajt sa uputstvima jer nikada ali bas nikada nisam igrao nista on-line, to bi bilo divno.

superpower 2

Jel ima neko sifre za superpower 2 ili trainer?

Bogami Civ4 cu igrati jos dugo, dugo... narocito posle onog patch-a 1.52

evo ja sam se zaludeo sa God of War na PS2.
strasna igra!!!

Poslednja izmena:
Colin Mcrae Rally 04.
Skupljam pare za bolju graficku :D

Wipeout 3 special edition

Poslednja izmena:
evo juce sam zavrsio PoP:SoT a sad igram Quake4 za opustanje i Chaos Theory za uzivanje:)

trenutno Q4 i Richard Burns Rally intezivnije (njega ne brisem sa harda). moracu da nabavim Splinter Cell 1, jer mi se SC:CT ne isplati da igrama sa X800 jer ne podrzava SM3, a cuo sam da ne postoji opcija za SM2, nego samo za SM1... :( i call of duty2 bih mogao da nabavim, pa da pocne slide show :)
inace SC:pandora Tomorrow sam dobio uz graficku kartu i odusevio sam se igrom (nikad ranije nisam igrao SC)

Poslednja izmena:
Posle Vampira nisam nista tako sa uzivanjem igrao.Ustvari jesam, Q4 (drugu polovinu igre) Upravo instaliram FEAR. Videcu hoce li mi se svideti, vecina vas ga je hvalila. A na hardu su standardno NFSmw kao i Football Manager2006 koji sluzi za opustanje. I naravno Warcraft III koji se nikada ne brise...

sale prdez je napisao(la):
trenutno Q4 i Richard Burns Rally intezivnije (njega ne brisem sa harda). moracu da nabavim Splinter Cell 1, jer mi se SC:CT ne isplati da igrama sa X800 jer ne podrzava SM3, a cuo sam da ne postoji opcija za SM2, nego samo za SM1... :( i call of duty2 bih mogao da nabavim, pa da pocne slide show :)
inace SC:pandora Tomorrow sam dobio uz graficku kartu i odusevio sam se igrom (nikad ranije nisam igrao SC)

sto, evo ja igram CT na X800 i bas mi se isplati. svaki dan imam cistih 100$ profita... :d
nego da ti odam jednu tajnu, igra je toliko mracna da se non stop igra sa IR uradjajem na glavi i sve je ionako crno/belo tako da ti sm3 uopste ne treba, tako da slobodno priones na CT...

Ja se ljudi smorio, svaki dan ubacujem 29 botova u CS i idem u lov :smoke:

Vec proteklih par meseci samo Guild wars igram i X3 the Reunion.

TOCA 2, NBA Live 05 sezonu (06 sam instalirao, video i skinuo), pomalo HL2 (po prvi put), Psychonauts i jos ponesto

po ko zna koji put freelancer u mrezi (hocu li doziveti nastavak ove igre?) samo sad neki drugi mod. pored toga pomalo rFactor i pocecu GTL....

@Broz:
Moracu da probam...kada mi je stvarno bedak...da je SM2 pevao bih...mozda je bolje da ostavim igru za sledecu karticu?

Ser_Zile je napisao(la):
po ko zna koji put freelancer u mrezi (hocu li doziveti nastavak ove igre?) samo sad neki drugi mod. pored toga pomalo rFactor i pocecu GTL....

Freelancer!! Pa pogledaj moj prethodni post (X3 The Reunion), naslednik freelancera tj. X2 The Threat je naslednik. Ako si voleo freelancera obozavaces X2, X3.

Sovica je napisao(la):
Freelancer!! Pa pogledaj moj prethodni post (X3 The Reunion), naslednik freelancera tj. X2 The Threat je naslednik. Ako si voleo freelancera obozavaces X2, X3.
obozavam freelancer zbog jednostavnosti i zabave koju pruza, a X2 i X3 nemaju multiplayer tako da ne mogu da zamene fl-a :(. steta sto nisu ubacili MP mod iako su ga u pocetku razvoja X3 spominjali....
postoji tolko ljudi okupljenih oko freelancera i ne mogu da verujem da to neko ne iskoristi i napravi nastavak ili novu igru malo kompleksniju sa mozda mogucnoscu izgradnje ali da u osnovi ostane FPS http://www.lancersreactor.com/t/
:wave:

Ko oce SM2.0 u SCCT sa Radeon 9500 - X800 neka instalira zadniji patch za igru. Provereno je radio na mom RIP 9700Pro.

Poslednja izmena:
nesto prilicno bajato....silent hill 2

Ja trenutno sto igram je:Splinter Cell Chaos Theory,Prince of Persia Two Thrones PES 5[to mi dodje kao uzimanje vazduha,ispijanje tecnosti i vrsenje nuzde]za pocetak dovoljno je to izgubio bih se da imam jos instaliranih igara :wave:

u spoeldnje vreme iskljuchivo Live For Speed (demo - online), i PES5

I ja se još uvek nisam skin'o sa LFS demo. Ono je potpuno sumanuto.

Zavrsio sam COD2 na veteranu i mislim da bi svako ko je voleo ikada tematiku Drugog svetskog rata morao da je proba.Sve je savrseno kada je igrate u dx9 na high details.Dugo nece nijedna igra na PCiju da se priblizi filmskoj realnosti,kao sto je COD2 ucinio.Posle njega mi sve sto je izaslo dosad dodje smesno,bar sto se tice grafike i atmosfere.

Ja trenutno X3, prvo sam pizdeo sto nije veci pomak u odnosu na X2, ali sad kada sam se malo udubio ne skidam se sa nje. Dosta poboljsana trgovina, o grafici da ne pricamo, jedino sto ne ubacise malo raznovrsnije BBS misije i tako neke sitnice...

NFS MW standardno instaliran, vozi se po malo da ne dosadi, a vidim da moram da nabavim i COD 2, posto ga preskocih.

Nazad
Vrh Dno