Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Ma samo Colin2005, povremeno...

filipp je napisao(la):
Izgleda ili kvalitet ili kvantitet.Nikako da naidje nesto sto objedinjuje oba; uglavnom mislim na FPS-ove.
Evo i HL2 mi je bio relativno kratak i lak...

A sta je sa FarCry? Meni se cini da mu ne nedostaje kv&kv...

Pazi kada ga nisam odigrao
Prso mi HIS 9500@Pro u toku igranja, pa sam se smorio i batalio sve tada :wall:
Sto se tice kvaliteta cinilo mi se OK...

NFSU2 i LORDS OF THE REALM 2 [ legendara igrica (strategija) iz 1996]

E, zaboravio sam ESPN NBA 2k5 :)

COBOCO je pre par meseci u ovoj sobi zatražio "Blade of Darknes" za svoju devojku... i ja se ponudim da mu je obezbedim...ali ček da proverim da li je ok disk ;) . Star je par godina...i evo sad prelazim je po treći put, ostao je još Barbarian dva nivoa i Dworf cela igra i to je to (dva meseca već je igram :D ). A moglo bi to i brže da mi gore pomenuti Bojan Novaković (pozdrav ortak :wave: ) nije narezao "Heroes III Wake of Gods" pa izgubih glavu i sa njom :D . Tri puta nedeljno dolaze mi ortaci da pičimo PRO E. Socc.4 i to 3 na 3. Kršimo gamepadove ko ludi...a super lepak samo radi. Verujte mi nema boljeg osećaja (kad su društvene igre u pitanju) od toga kada napravite tim (Alen, Barni i Ja) i krčite se do bola sa drugom polovinom ekipe. Te dupli pas, te pravljenje offside zamke... i to sve vi radite jer komp. vodi neke igrače koji nisu u blizini...ma POS4 je KEVA svih fudbal simulacija.
Pozdrav. :wave:
PS. Poseba pohvala liku koji igra Master of Orion 2 ("Batle of Antarians" joj je puno ima čini mi se... uz Heroes 2 igra zbog koje sam zavoleo igranje na PC-u)

Poslednja izmena:
Pa evo i ja "konacno" da dodam....trenutno se cepa Resident Evil 4!!! :p :)

Poslednja izmena:
A pa, ja koristim bekap drugarovih diskova. A drugar je kupio diskove u firmi ZIKA TRANS (tako pise na fiskalnom racunu) u bulevaru kralja Aleksandra.

@ica: Zaboravio si da kazes i na operat. sistem,office itd.
@Agilni: Svi imamo nekog drugara ili strica za takve "prijatne situacije" :d

Poslednja izmena:
Moorhuhn je napisao(la):
PS. Poseba pohvala liku koji igra Master of Orion 2 ("Batle of Antarians" joj je puno ima čini mi se... uz Heroes 2 igra zbog koje sam zavoleo igranje na PC-u)
Hvala, hvala :)
Igram na starom racunaru, na novom mi puca.
Pravi podnaslov je "Battle at Antares".
I dalje najbolja 4X igra.

Dandy je napisao(la):
Hvala, hvala :)
Igram na starom racunaru, na novom mi puca.
Pravi podnaslov je "Battle at Antares".
I dalje najbolja 4X igra.
Upravu si evo jutros sam je startovao i tako piše...ali na omotu je ona moja nepravilospelovanaverzijaimenaigre :eyebrows: ...eh to su bila vremena. :smoke: Inače meni sasvim korektno radi na novom PC pod XP prof. sistemom. Yebiga možda zato što ga držim na FAT32. ;)
Pozdrav. :wave:

Riddicka pomalo i MOHPA.

Čitao sam opise po netu, ali me živo interesuju iskustva ljudi sa Madden-om 2005. Kakva je igra u odnosu na 2004. Mislim i na hardversku zahtevnost i na samu igrivost?

BTW. jatrenutno ne igram ništa. Imam NBA 2004 i NFL 2004 instalirane i pomalo ih "upražnjavam" u pauzi spremanja ispita, a ono što mi koliko-toliko trajno zadržava pažnju ili odvlači vreme je hattrick (online menadžer).

zavrsio sam upravo bfme...i pre toga SW galaktik betlgraunds[:)]...a sad igram PES 4...i underground 2...i pocinjem sa prince of persia II...

Gothic2 The Night Of The Raven, sve ostalo je na standby-u do daljnjeg :p

Battle for Middle Earth i Far Cry.

Richard Burns Rally, Silent Hill4... kombinujem :d :guitar:

Far Cry, i ove dve iritirajuce Bejeweled2 i Zuma :)

Evo ja sam sad prestao sve da igram, jednostavno nemam vremena, ne mogu da se odvojim od Riddick-a :-devil-:

Kako je brutalna igra, ne mogu da verujem, kakav Far Cry, Half Life, DOOM... Ovo je GRAFIKA, ovo je AKCIJA, ovo je remek-delo...

Pozdrav!

Kad kažeš tako, zvuči kao da za Riddicka treba više od 2 dana igranja...

instalirano:
MOHPA
HL2
Pirates!
NFS:U2

a igram samo MOHPA na HARD, jer je bruka dobra igra :D

Pontifex! :)

shagrath je napisao(la):
Gothic2 The Night Of The Raven, sve ostalo je na standby-u do daljnjeg :p
I pustiš Bathory - The Ravens da ti svira u pozadini dok cepaš taj Gothic? :D

Vrh Dno