filipp je napisao(la):Izgleda ili kvalitet ili kvantitet.Nikako da naidje nesto sto objedinjuje oba; uglavnom mislim na FPS-ove.
Evo i HL2 mi je bio relativno kratak i lak...
Hvala, hvalaMoorhuhn je napisao(la):PS. Poseba pohvala liku koji igra Master of Orion 2 ("Batle of Antarians" joj je puno ima čini mi se... uz Heroes 2 igra zbog koje sam zavoleo igranje na PC-u)
Upravu si evo jutros sam je startovao i tako piše...ali na omotu je ona moja nepravilospelovanaverzijaimenaigre :eyebrows: ...eh to su bila vremena. :smoke: Inače meni sasvim korektno radi na novom PC pod XP prof. sistemom. Yebiga možda zato što ga držim na FAT32.Dandy je napisao(la):Hvala, hvala
Igram na starom racunaru, na novom mi puca.
Pravi podnaslov je "Battle at Antares".
I dalje najbolja 4X igra.
Moorhuhn je napisao(la):A moglo bi to i brže da mi gore pomenuti Bojan Novaković (pozdrav ortak :wave: ) nije narezao "Heroes III Wake of Gods" pa izgubih glavu i sa njom.
I pustiš Bathory - The Ravens da ti svira u pozadini dok cepaš taj Gothic?shagrath je napisao(la):Gothic2 The Night Of The Raven, sve ostalo je na standby-u do daljnjeg![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari