Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Naravno na emulated serverima, ali online je online. :D
Inace se planira Emulted server za Evropu i 200.000 korisnika, ali otom potom...

EVE online, WoW [kod ortaka na nalogu], cs kad stignem, NFS und2, Flat out; Far Cry, Doom3, Riddick [benchmark kartice];

Evo sad samo poco i KOTOR 2

Nba Live 2004, Pes4, sve ostalo instaliram - smorim se - aninstaliram.

Cekam da izadje neka ljudska non-fps igra.

Kotor II, Medieval:Total War....mmm...Vizantija.

Cue Club , Super Collapse II .....nemoj da se neko smejao ...

Trenutno čekam da mi neko udeli Tekken 5 i/ili Devil May Cry 3, može i Dynasty Warriors 5... po mogućstvu za Dž. :) Verovatno ću probati i ovaj SW: Republic Commando za PC, totalno su skinuli “visor” po izgledu (i delimično funkciji) od Metroid Prime-a.

Počeo sam ponovo Dragon Quest V, koji sam malo zapustio (kanđi me ubija, ispisao sam pola sveske sa pojmovima iz menija). Kidnapovali su mi Biancu, ali sam se vratio na sejv gde se igra grana u različitim pravcima, sad me zanima kakvu ću decu imati sa ovom drugom ženom.:)

Do malopre sam igrao DAN! DA! DAN!

http://nagoya.cool.ne.jp/o_mega/product/ddd.html (freeware 3865KB)

Totalno je lud shooter, rečeno mi je da podseća na Hudsonov Star Soldier (serijal koji mnogo volim) sa PC Engine-a, ali nešto baš i nisam primetio osim očiglednih sličnosti. Držanjem shoot tastera se pušta barijera koja usporava bullets, prvo mi se učinilo da je stvar loše urađena jer sam stalno ginuo (odvlači mi pažnju i nemogu da dodge-ujem brzo), dok nisam ukapirao da NE moram da ostajem unutar barijere.:) Super je igra, baš sam zagrejan, igram score attack.

Trenutno the batlle for midle earth,a uvek u lan-u ut2004.

Ako ne računam konstantno igranje hattrick-a već više od godinu dana, jedino što mi je u proteklih mesec dana malo privuklo pažnje su Pirates, ali i to nije dugo trajalo...

Ubitacna kombinacija: RBR,CS-Source,GTR,Rome-Total War!!!
Ostalo je sve manje vise PROLAZNO!

Hmm... Graficka mi nesto *****, tako da nesto nisam bas na igricama ovih dana:
Counter-Strike 1.6, Quake 3 OSP/Challenge Promode, CS: Source, CSI-Miami, Painkiller, The Battle For Middle Earth

Od mini igrica pikam:
Alien Shooter, Big Money Deluxe, Atomica Deluxe, Icy Tower, Insaniquarium Deluxe, Marble Blast Gold, Mortyr 1 ( :) ), Zuma, Vik And The Fable Of Souls, Lemonade Tycoon

Igramo,naravno...

Od svih igrica koje dnevno igram KOTOR II je ubedljivo na prvom mestu. :type:

Ljudi ja sam odlepio od Vampira... Nisam se skoro vose zanimao za neku igricu kao za ovu... svtarno sve pohvale ;)

Pixelus

Majstor^Zivota je napisao(la):
Ljudi ja sam odlepio od Vampira... Nisam se skoro vose zanimao za neku igricu kao za ovu... svtarno sve pohvale ;)

Stvarno, posle toga mi je sve suvise suvo...

Obrcem ih jos jednom, sto inace ne praktikujem.

Corey je napisao(la):
Dorry kakav je CS-Miami?

Do yaya... Mada nisam nesto puno igrao zbog graficke. Zezunto je na pocetku, i posle je sve teze i teze... Treba skoro sve da proveris za fingerprintove (sto je zrtva koristila), pa posle luminol da koristis, ma igra je strava, ali je teska...

Jer podseca dosta na seriju...to mi je najvažnije.

Majstor^Zivota je napisao(la):

Nisam nesto u toku, kako se zove ta igra?

Vampire: The Masquerade - Bloodlines - IGRA SABIJA!!!!

@Corey: U neku ruku da, u neku ruku ne... Igra je inace uradjena u nekom macromedia ne-znam-sta, tako da podseca na film (kao film je).

Ljudi, sta se ovo desava sa igrama, ne pamtim kada je poslednji put bilo ovoliko zatisje? Nekako je i ova soba zamrla... Od KOTOR-a 2 nije izaslo nista zanimljivo a to je vec staro... pa kada izlaze te cuvene igre koje su nadaleko najavljivane u 2005. ? Kada se ocekuje izlazak neke dobre igre (poznatije) ?

Vrh Dno