Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

voka_gsw je napisao(la):
I pustiš Bathory - The Ravens da ti svira u pozadini dok cepaš taj Gothic? :D

Ja ga bas danas cepao uz Steel Attack - Fall Into Madness :)

PES4, Side Meiers Pirates, Battle for Middle Earth... sta god se stigne

Upravo zavrsavam Age of Kings (ostala mi je poslednja misija sa Mongolima), a u planu za dalje igranje su Diablo II LoD (skoro sam nabavio LoD ekspanziju) i Warcraft 3 Frozen Throne (isto sam skoro nabavio FT ekspanziju)... inace imam Celerona na 366MHza :) Igram i Worms Armageddon ponekad na netu (sa patchom novijeg datuma automatski se snima replay svakog odigranog mecha).

Samo da zavrsim COD:United Offensive pa prelazim na partiju Civ3.

e da...poceo sam ponovo da igram Age of Empires II...ali samo za mp potrebe...

Poslednja izmena:
Već duže vreme: Football Manager 2005 i Transport Giant ;)

Ma, ja u zadnje vrijeme igram samo Battlefield 1942 preko neta, nista drugo dok ne apgrejdujem masinu. Zivio Battlefield!!!

Princ of Persia 2

Igram Far Cry po grugi put,Battle for middle earth,NFSU2, i naravno warcraft 3=> Defense of the ancients mod DOTA.
Inace kad sam vec kod DOTA-e vidim da ovde ima poklonika te plemenite vestine pa predlazem da otvorimo post koji joj je posvecen(ako sam ga prevideo,unapred se izvinjavam)

iss 4...nfsu 2...ponekad cs na nety...heroes III...i upravo sam zavrsio sa igranjem simsa II i bfme-a...

Poslednja izmena:
Kotor 2, Far Cry, WH40k Dawn of War, C'en'C Ðenreals, i malo teško retroa, FreeSpace 2 i StarLancer..

Kotor II, The dig, Broken Sword I, Top Spin, POP:SOT

Nakon sto sam presao Vampire, stvarno mi je tesko bilo sta da zapocnem da igram, nikada slican osecaj nisam imao. Cak mi je i KotOR II nesto neprivlacan, a tako sam bio nestrpljiv da izadje...

Odradim poneki skok/let u RTL Skispringen 2005... nevidjeno zarazna i sjajno odradjena igra.

Kotor II,Prinic of Persia 2,Fifa 2005, i pomalo Froze Trona :)

NFSU2, SW KotOR 2, SpellForce, Splinter Cell PT, a tu su mi i DOOM3 i FarCry za testiranje graficke.

i konacno...kotor II...:)

retro: Baldur's Gate II-SoA, a posle cu ToB :zgran:

Temple Of Elemental Evil, Armies Of Exigo, Space Interceptor

NFSU2 po 100-ti put

KINGPIN Life of Crime

Trenutno PES4 - najvise, The Battle for Middle-earth. Imam instaliran KOTOR 2, al ne znam dal da ga igram nisam presao prvi deo. Do skoro Riddick i HL2. Zar jos uvek ima likova koji igraju Fifu pored PES4?

Igrao sam samo Battlefield na jednom ruskom serveru do prije nekoliko dana, a onda su usli pod licencu, pa sad cekam dok nabavim original :(

U medjuvremenu, drmnem po koji put pingvina u Yeti 1 SE :)

Sto se tice KOTOR 2, cekam da ga lijepo pokrpe, pa cu tek onda da ga igram, ne volim da se zezam sa bagovima (i prvi dio sam igrao sa patchom 1.3).

drincca83: Obavezno odigraj prvo prvi dio!

Ma trenutno samo WoW ONLINE. Mmmm....

Nazad
Vrh Dno