Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Ja sam navučen na online igre :crash: sve što radim na kompu jeste igranje igre Lineage 2... Ne znam, nešto mi se svidjaju te online igre... baš je interesantno...
Ma pukao sam... A igra je EXTRA! Igram je na 3 različita servera :D lol ... jedan na kom su ogromne rate, i max sam level, to je ono kad hoću malo da se izduvam, pa se bijemo međusobno :d Super igra... Sva sreća pa ima dosta privatnih servera... ;)
Poz

Guitar Hero
Tourist Trophy
WRC Evolved

Shoot-and-roll. Odlicna pucačka platforma( deo fatman adventures).
http://www.anotherd.com/fatman/

Probajte je, mislim da će Vam se svideti.
Dok ne stigne TR:Legend.

Pro Evolution Soccer 5 (superpatch 3.0)
Sega Rally
Dragon Quest VIII
WWE Smakdown! Vs Raw 2006
Call of Duty 2

nali chronicles - singl mod za UT
i EVE (tj nadam se da cu nastaviti :D)

evo ja posle nekoliko godina igram jednu od mojih najomiljenijih igara - ikada: MAFIA:)
Naisao na snizenje i kupio je za 9$:d
Kad covek igra Mafiu shvati koliko novim igrama fali dusa, atmosfera i smek, majke mi... Mis`im ono: 'ja imam metak sa tvojim imenom' i sl.

Ej, Salijeri, pardon... Broz, gde si je nasao? Cenim da je cena posle toliko vremena tu i tamo pala na oko 10$, ali je kod nas nigde nema. Takvu igru vredi imati u originalu, definitivno.

Update sta igram: The Chronicles of Riddick Escape from Butcher bay, Call of Duty 2 (drugi put), The Matrix - Path of Neo, NFS MW (presao ga po 2 put, ali tu je za odmaranje mozga), Colin McRae Rally 2005, Far Cry (po treci put, najvise u mrezi), Star Wars Battlefront 2 (nije losa igra svidja mi se), Halo, The Simpsons Hit & Run (za zescu razonodu) i glavno sto igram je F.E.A.R. (nenormalno sam odusevljen igrom, grafika je do j, zvucni efekti ubijaju na mesto a ja jos igram nocu pa posle kad legnem imam tikove dok spavam od one male iz igre + sto se isprepadam dok igram, malo me podseca na davni Deus Ex najjacu igru koju sam ikada igrao). Toliko od mene.

fallout2 po xxxxx put
nema bolje igre

ako ne racunamo gothic 1 i 2 koje igram uvek,po ko zna koji put onda picim samo NFL 2006 i FEAR...dali je potrebno reci sve najbolje o FEAR-u...

zavrsio pre neki dan splinter cell pandora tomorrow,sad igram chaos theory...sa sve HDR-om...
@broz
uf,mafija je remek delo(nisam ustao dok nisam priveo kraju...a kraj je fantastican),jedna od igara koje su uticale na visok kriterijum zbog kojeg sad igram 3-4 igre godisnje

uh presao sam F.E.A.R. igra je strava ali definitivno strava, grafika je do ja*a pogotovo na Interval 10 tj zadnjem nivou ali tek kraj kad ona mala udje u helikopter pa ono je opasno izgleda da ce biti drugi deo, mnogo je istripovana igra. Preporuka za igranje!!!

quake3-quake4 na netu i snes emulator =)

Ja konachno nabavio i odigrao HL2... Pa zadovoljan sam.. Fin gejm bre, pricha super, igrivost mi mozda malo na sredini igre opala al zato pred kraj ludilo, citadela rulez... Obozavam te neljudske ambijente u igrama... Jedino mi malko zasmetalo shto je grafika malko vec zastarela, ali ideja je skroz ok...
Nego pade mi neshto na pamet, mozda mi grafika i ne bi izgledala tako da mi ne radi na 60-160fps...
Primetio sam da kada bolje radi onda bolje i vidish mane u grafici, a ovako kada sve treperi ne mozesh ni skontati realno koliko je neshto dobro odradjeno, pa se i natripujesh da je josh mocnija igra mozda nego shto realno jeste jer ono nece da ti radi npr preko 30 fps... Ima tu izgleda malo i tog psihichkog momenta.... ;)

Poslednja izmena:
Star Wars Empire at War
Mark Ecko's Getting Up

@||NeX||

To je nešto extra ;) Svakako vredi igrati. Neprijatelji su inteligentni, nisu uvek na istom mestu, možeš da uključiš ili isključiš uticaj vetra, gravitacije... na putanju projektila, raznovrsno oružje (pištolji, automatske puške, raketni bacači... i naravno puške sa optičkim nišanom), za prelaženje misija treba uključiti i mozak (taktika) - nije čisto napucavanje...
Još jednom preporuka :smoke:

Trenutno igram X-men 2, Quake 4, X2: The Threat, i Constantine

Neverwinter...
Trackmania...
Ogame...

ponovo, broz, gde si nasao Mafiu :)

Trenutno:

Splinter cell-chaos teory

poslednjih 5 god.quake3,warcraft i poslednjuh mesec dana VELIKA zaraza od igrice LINEAGE2

Fable

FEAR i naravno neunistivi street fighter II ;)

Batalio sve nove gluposti i vratio dobri Far Cry.

Empire at War batalio jer me zeza pokretanje zestoko

Nazad
Vrh Dno