Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Ricochet Recharged.... :D
Ne da mi mira, zaraza najgora... :wall:

@goran.rs
Far cry je stvarno dozivljaj ! Iako prica i nije bas ubedljiva,playability je dobar,grafika jos bolja a sto je najbolje igra je izuzetno raznovrsna tako da mi nije bilo tesko da je predjem 3 puta ;)

CamBieL je napisao(la):
Neverwinter...
Trackmania...
Ogame...

ponovo, broz, gde si nasao Mafiu :)

uh, izvini, bio sam na putu par dana-nasao sam u wal-martu...a posle sam video da ima i na ebay za istu sumu ali + shipping

Trackmania i deus ex

Jao trenutno sam u fazi kada prakticno nista ne igram.Osim FIFA 2006,fudbal mi nikad ne dosadi.Igrao sam do skoro pa uninstalirao sledece:NBA 2006,NHL 2005,NFS Most Wanted,Call of Duty 2

Uhhh, otkako sam skinuo modove koji dodavaju i ispravljaju dosta toga (ali nista oko save/load sistema... :( ) ne mogu da se odlepim od Dungeon Siege 2... sastavio sam turu od 15 sati bez pauze.... Pored ovoga pikam malo Empire at War i fantasticni MechWarrior 4 Mercenaries.

Fifa2006 & FM2006

age of empires II
Ogame
Silent Hunter III
Need for Speed™ Most Wanted

Ogame

Ogame full time :type: :eyebrows:

Vampire: Bloodlines :-devil-:

NFS MW, i Solitare :)

Ogame i Hyperiums :)

PS2
1.Fifa Street 2(ps2)
2.Tiger Woods 06(ps2)
3.Fight Night Round 3(ps2)
4.Toca RD 3
5.WE9
PC
1.Trackmania
2.GTA SA

Evo poceo sam da igram Galactic Civilisations 2 Dread Lords - jednom recju fantasticna igra!

WC3 - Frozen Throne DOTA (igram konstantno 1 god i 2 meseca, ne mogu da se skinem :wall: )
PES 5 (za opustanje)

hammer&sickle

G!!!, pa zar nema nista bolje?

Ja ne igram nista cekajuci Oblivion. Ne privlaci me nijedna igra, apsolutno, cak iako je kvalitetna. To mi se nije desilo jos od iscekivanja "velike trojke" (FC, HL2, D3).

Nemesis of roman empire

mislim da se tako pise. igrica je malo starija al mi se svidja koncepcija, voleo bih da izadje novi deo malo doteran.

Agilni je napisao(la):
G!!!, pa zar nema nista bolje?

Ja ne igram nista cekajuci Oblivion. Ne privlaci me nijedna igra, apsolutno, cak iako je kvalitetna. To mi se nije desilo jos od iscekivanja "velike trojke" (FC, HL2, D3).
Takođe. Ja sam čekao tako samo ET i BF2. Sve ostalo što sada ima da se igra - nije vredno igranja (ili sam ja omatorio za ove konzolaške glupe igre :D )

Pomalo pikam sledeće:

Svaki dan online Battlefield 2 i Dota

U single-u su tu Quake 4, Fear, Serious Sam 2, Age of empires 3, Call of duty 2, Codename Panzers 2, Second sight, Earth 2160, Boiling Point, Stubbs the zombie, Warhammer 40k Dawn of war Winter Assault i BFME 2. Prosto neverovatno koliko kvalitetnih igara ima na tržištu, sa uživanjem pređem po nivo-dva od 3-4 od ovih igara dnevno. Fantastično!

Nazad
Vrh Dno