Podesio arctic fuse 2 na kodi posle vise od jedne decenije klasicnog kodi skina.
Do sada sam skidao sadrzaj neposredno pred gledanje i bilo mi je dovoljno da mogu da dodjem do video fajla i da ga pustim. Skoro sam namestio sonarr (za sada ne vidim poentu radarra), povezao na trakt, povezao trakt i kodi i kao slag na tortu povezao sam showly aplikaciju (modovanu) i trakt. Sve sto dodam u showly ide na trakt, odatle u sonarr i odatle se vidi u kodi.
arctic fuse je dosao kao logican izbor kao jedan od najlepsih skinova, moderan, funkcionalan i izgleda kao streaming servis. Cak sam se snasao da podesim widgete onako kako mi odgovara. Imam samo movies i shows i u njima samo continue watching (in progress) i titles, odnosno sve skinute filmove. U shows imam i recent episodes.
E sad, ono sto bih hteo je da promenim default opciju za shows in progres. Trenutno je browse into, a ja bih hteo da bude continue watching do kojeg trenutno dolazim dugim klikom. Juce/prekjuce sam cackao horizont i mislim da sam imao tu opciju u njemu, ali u fuse ne nalazim. Ima li tog resenja? Ne bih da se registrujem na kodi forums samo za ovo pitanje