Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Dok radi ja bih uzeo, pa bar mesec za mesec dok se ne sredi situacija. Inače imam uplaćeno do juna pa plus bodovi…
Ја имам уплаћено до маја и плус бодови али ми не ради већ око две недеље. Да ли ради са некип посебним едонима или је неки проблем до мене, углавном ниједна серија или филм више нису кеширани. Користим Промис, Најтвинг и Кру едон и нема ништа кеширано.

Ја имам уплаћено до маја и плус бодови али ми не ради већ око две недеље. Да ли ради са некип посебним едонима или је неки проблем до мене, углавном ниједна серија или филм више нису кеширани. Користим Промис, Најтвинг и Кру едон и нема ништа кеширано.
Verovatno do addona. Fen light, Umbrella i Seren provereno rade kao i POV mada ga ne koristim.

Fix za The Crew addon. Nadji ResolverURL i updejtuj dependencies. Mozda i sredi i Nightwing addon. Ti si jedan od retkih koji koristi manje poznate addone. Nisam ih koristio puno. Samo jednom testirao kako rade. Preporuka kao sto su kolege vec pisale Fen light, Umbrella, Seren.

Fix za The Crew addon. Nadji ResolverURL i updejtuj dependencies. Mozda i sredi i Nightwing addon. Ti si jedan od retkih koji koristi manje poznate addone. Nisam ih koristio puno. Samo jednom testirao kako rade. Preporuka kao sto su kolege vec pisale Fen light, Umbrella, Seren.
Њих сам користио из разлога јер ми још стоји грин револушн билд. Хвала свима свакако на предлозима и информацијама.

@dEXE novi sam ovdje ,u biti naipao sam na tvoj addon BauBau klik i stvarno je odličan ,međutim upalim neku seriju npr. Bunar i nakon 10tak minuta me izbaci van .Znaš li možda u čemu je problem,hvala.

@dEXE novi sam ovdje ,u biti naipao sam na tvoj addon BauBau klik i stvarno je odličan ,međutim upalim neku seriju npr. Bunar i nakon 10tak minuta me izbaci van .Znaš li možda u čemu je problem,hvala.
Tesko da ti odgovorim na pitanje... Jer ne znam ni koji je Kodi, OS, i ostalo...
Koliko znam, mislim da sve sa servera 1 ima problema sa pustanjem pod windowsom, na ostalim sistemima, linux, android radi kako treba...
Ako nije win velika je verovatnoca da je do tebe, e sad sta, da li sistem, da li net, da li podesavanje kodija, neki addon ili sta vec, to ko zna...
Probaj sa cistim kodijem od pocetka, pa vidi...

Tesko da ti odgovorim na pitanje... Jer ne znam ni koji je Kodi, OS, i ostalo...
Koliko znam, mislim da sve sa servera 1 ima problema sa pustanjem pod windowsom, na ostalim sistemima, linux, android radi kako treba...
Ako nije win velika je verovatnoca da je do tebe, e sad sta, da li sistem, da li net, da li podesavanje kodija, neki addon ili sta vec, to ko zna...
Probaj sa cistim kodijem od pocetka, pa vidi...
Radi se o android tv box tanix sa s905x4 procesor .Naprimjer sve radi normalno sa ostalim video addonima koji vuku sa debrid hostera.Probao sa i dugometražni crtani i isto me izbacio.Valda tu u grupi ima netko da mu se to dešavalo pa je uspio rješit.Možda je do skina koristim Arctic Horizon 2.Idem baš nanovo stavit samo taj addon pa ću znati.Javim daljebšta se desilo.

Nevidim dugme edit pa pišem rezultat Kodi uninstal ,nanovo instalacija tvoj repo i samo addon baubau premium ista serija Bunar iz sekcije Domaće serije 1 i opet me izbaci nakon 10tak minuta gledanja.

Nevidim dugme edit pa pišem rezultat Kodi uninstal ,nanovo instalacija tvoj repo i samo addon baubau premium ista serija Bunar iz sekcije Domaće serije 1 i opet me izbaci nakon 10tak minuta gledanja.
Ako ima neko da mu se isto desava, ja kod sebe probam radi normalno... Probaj server 2 da li ti se isto ponasa?

Sad probah na Eon smart boxu, i radi, ne izbacuje...
Jel ti izbaci uvek posle istog vremena ili kako? Mozes ponovo da nastavis kad pokrenes isti trebalo bi da pamti dokle si stigao... I da li te onda opet izbacuje?
Serveri nisu moji, a mozda je do kodeka koji se koristi na serveru 1, pa iz nekog razloga ne odgovaraju tvom boxu, kao sto imaju problema sa windowsom, gde posle 15s se ukoci slika...
Tesko je utvrditi sta je kad su ovako pojedinacno sporadični slučajevi...
Probaj da povećaš bafer, mozda pomogne...

Sad probah na Eon smart boxu, i radi, ne izbacuje...
Jel ti izbaci uvek posle istog vremena ili kako? Mozes ponovo da nastavis kad pokrenes isti trebalo bi da pamti dokle si stigao... I da li te onda opet izbacuje?
Serveri nisu moji, a mozda je do kodeka koji se koristi na serveru 1, pa iz nekog razloga ne odgovaraju tvom boxu, kao sto imaju problema sa windowsom, gde posle 15s se ukoci slika...
Tesko je utvrditi sta je kad su ovako pojedinacno sporadični slučajevi...
Probaj da povećaš bafer, mozda pomogne...
Evo izgleda da sam rješio.Klasično povećanje buffera u advance settings nije pomoglo to sam pokušao ranije jer dam sumnjao u to zbog toga što uvijek izbaci isti file u isto vrijeme.Pa sam malo googlao i naišao da novi Kodi night build ima u sebi opciju "Caching" i tu sam povećao parametre.
1000470796.png
Ako trebaš pomoć dodavanja novog sadržaja u sekciji crtići javljam se za pomoć ,sviđa mi se tvoj addon.Još nešto repositrory sa addonima ti razvaljuje,samo ti čini mi se fali jurialmunkey i maddtitan ostalo sve ima.Hvala na ogromnom trudu!

Evo izgleda da sam rješio.Klasično povećanje buffera u advance settings nije pomoglo to sam pokušao ranije jer dam sumnjao u to zbog toga što uvijek izbaci isti file u isto vrijeme.Pa sam malo googlao i naišao da novi Kodi night build ima u sebi opciju "Caching" i tu sam povećao parametre.
Pogledajte prilog 470519
Ako trebaš pomoć dodavanja novog sadržaja u sekciji crtići javljam se za pomoć ,sviđa mi se tvoj addon.Još nešto repositrory sa addonima ti razvaljuje,samo ti čini mi se fali jurialmunkey i maddtitan ostalo sve ima.Hvala na ogromnom trudu!
Jurialmonkey je u Rooar! repu, koji je sestra od glavnog, namerno sam ga odvojio, posto su u njemu najbolji repozitoriji i skinovi, nisam hteo da mešam...
Madtitan takodje nije namerno stavljen, kao i jos par solidnih sport addonova, jer je deo velikog repa, gde cesto izlazi apdejt, i nisam hteo da prenatrpavam...
Takodje slyguy ima odlican repo sa gomilom dobrih addonova...
Ovo je probrano po mom ukusu, kao osnova i najbolje od svega...
Za ostalo tu je dexe.win/kodi kao referenca za dodatne, pa i sportske, addonove gde se nalaze...

Caching je cini mi se tu od zvanicne verzije 21, i ta podesavanja vise ne funkcionisu u advanced settings jer su prebacena tu, mozda ti ih je zato ignorisao ako si menjao...

Mislim da ima i previše sadrzaja, pa i crtaća ;)

Poslednja izmena:
ovo nije mesto za prepucavanja. pobrisan off-topic, dalju komunikaciju pojedinci mogu da nastave preko privatnih poruka ako ima potrebe

ovo nije mesto za prepucavanja. pobrisan off-topic, dalju komunikaciju pojedinci mogu da nastave preko privatnih poruka ako ima potrebe
Ok, mislim da nije bilo prepucavanja, ono sto sam uspeo da procitam, bih nazvao konstruktivna rasprava ;) , ali necu da ulazim u posao moderarora, tako da nemojte da se nadovezujete...
Ovaj addon sam napravio iz hobija, u trenucima kad sam imao slobodnog vremena, posto nije postojala varijanta za Kodi, a materijal je bio omogucen nekoj skupini ljudi preko drugih platformi, pa mi je bio jedna vrsta izazova ;) ...
I kao sto se zna, zabranjeno voce je uvek sladje, bilo mi je interesantno da vidim da li to moze da proradi u Kodiju, bez namere da ulazim u tu neku priču oko svega, jer sam ja pojedinac, a sam server i ceo sistem oko toga drze neki ljudi koji se time bave, od toga i zaradjuju, tj. od sireg biznisa, ali i ovaj sadrzaj nude dzabe, na sta im hvala... Pojedinac sam nema motiva, niti vremena da se bavi postavljanjem materijala i sl., sto košta i para i vremena...
Mogao sam da addon zadrzim za sebe da bude privatan, ali sam ga ponudio ovde, tj. u okviru repa, i nigde vise se ne objavljuje niti reklamira, tako da za njega uglavnom znaju samo clanovi ovog foruma i vičniji koji su dosli do repa i instalirali ga... Takodje ne radi na buildovima da ga druge grupe ne bi koristile, narocito one koje od toga imaju koristi.
Iz svih tih razloga nisam nikoga kontaktirao, jer kao i svaki drugi addon koristio je samo neke tamo resurse na internetu, na ovaj ili onaj način...
Pošto se već javio Nišlija, ne znam mu nick jer su izbrisane poruke, neka me cimne na dm, da vidim kakva su njegova razmišljanja, i možda bude i nekog dogovora ako ima volje...
P. S. Hvala ostalima na podršci ;)

Koji adon za Kodi je dobar za 3D filmove?
Danas sam našao 3D naočare u ormanu, pa mi je palo na pamet da ih malo aktiviram.
Bezuspešno sam probao pretragu putem Fena i Ambrele...
Jedna od pretraga na Fen adonu je bila "Avatar 3D" gde sam kao rezultat pretrage dobio tri filma: originalni i dva Hustler filma 😉... i nijedan nije bio 3D.

Danas sam našao 3D naočare u ormanu, pa mi je palo na pamet da ih malo aktiviram.
Jedna od pretraga na Fen adonu je bila "Avatar 3D" gde sam kao rezultat pretrage dobio tri filma: originalni i dva Hustler filma 😉... i nijedan nije bio 3D.
Pogledaj da ti u filterima nije iskljucen prikaz 3D rezultata...
Cini mi se nekad davno kad sam to trazio da ih je bilo...

Testirao sam ponovo Easynews u Fen Light-u, Umbrelli, Serenu, POV-u. Stanje isto kao i kada sam pre dve godine po prvi put koristio Easynews. Mozda ima nekog malog poboljsanja. Probao sam nasumicno neke naslove. Desavalo se da mi neke odmah pusti neke ne. Nekad i "freeze" celog Kodi-ja. Testirao na TV-u ( Android TV) i na PC-u. Nekako imam utisak da mozda bolje radi na PC-u. Najstabilniji je bio Umbrella addon.
Vec je ranije pisano da je Easynews bolji od Real Debrida i All Debrida za starije stvari zbog linkova od privatnih trackera. Za novije stvari ima linkova ali se desavalo da za neke novije poznatije serije nije bilo uopste linkova. Takodje uporedjujuci RD ,Alldebrid (uplatio na mesec dana) i EN cak i za starije naslove mogu reci da se debrid servisi sada priblizavaju Easynews-u. Ako potraju.😕
I RD i ALLDBR dalju skoro pa indenticne linkove. A opet EN ima te privatnih trackere raznih enkoding grupa.
Zato Easynews ne preporucujem kao samostalan servis. Kao dodatak uz neki RD servis apsolutno ako naidjete na one popuste od 35-36e godisnje.

Ради ли вам фен лајт + РД од јутрос, мени ни да мрдне.

@Bogi Jesi li na zadnjoj verziji Fen Light-a 2.0.04?
Radi. Ali preskace linkove. Tako da ponekad ne pusta stream koji ti izaberes. Sada addon ne zna sta je kesirano. Isti slucaj je i u Umbrella addonu.

Kod mene radi Fen + RD.

@Bogi Jesi li na zadnjoj verziji Fen Light-a 2.0.04?
Radi. Ali preskace linkove. Tako da ponekad ne pusta stream koji ti izaberes. Sada addon ne zna sta je kesirano. Isti slucaj je i u Umbrella addonu.
Е то је, прескаче линкове, пусти некад али врло ретко.

Pronađi link koji želiš klikni na njega jednom da ga kešira i onda se vrati u pretragu i izaberi ponovo isti link. Izaberi opciju search debrid cloud i tako će ti taj link biti prvi u "ljubičanstvenoj boji".

Е то је, прескаче линкове, пусти некад али врло ретко.
To ne znaci da radi losije nego ranije, ni pre te linkove ne bi puštao, tj. ne bi bili prikazani jer nisu keširani...
Pušta ono sto je ima u kešu, tj. dok ne naidje na takav... Iz iskustva se po nekom nazivu fajla, grupe, ripa da pretpostaviti sta je veca verovatnoca da je kesirano...
Nezgodno je ko bas bira odredjene ripove ili kvalitete, ali sta da se radi tako je kako je...
Jedino ako rd nije počeo da brise keš ali sumnjam, onda mogu da zatvaraju radnju...

Evo ja probao na Alldebrid i ima 3D filmova.Prvo po defaultu u Fen lite je označena 3D sekcija u Umbrelli nije .Ovako kada tražiš film iza naziva filma upiši 3D i u Fen lite na željeni link držiž dugme ok i u meniu klikneš add to cloud,zatim na website provjeriš da li je keširan ako je pokreneš ga ,ako nije tražiš drugi link ili čekaš da ovaj povuće torrent ako ima seedera.Ili odeš na rutracker nađeš torrent link povučeš ga i gledaš iz media foldera.Uglavnom ako sam našao mumiju da radi ima ih hrpa.Na Avatar sam klasično odmah nabasao ,a ovo dalje sam skontao kako najlakše pronači jer ako ne nađe vrti dok bilo šta nađe onda bude i 2D tako da je gore navedena solucija za isprobavanje najbolja.

Evo nemoraš ni upisivat tag 3D ,sada sam upisao Jurassic World Fallen Kingdom i našao mi nakon drugog linka.

Pronađi link koji želiš klikni na njega jednom da ga kešira i onda se vrati u pretragu i izaberi ponovo isti link. Izaberi opciju search debrid cloud i tako će ti taj link biti prvi u "ljubičanstvenoj boji".
Знам то, то ми је намештено. Него некад врти онај круг на статус бару у недоглед, а некад минут два па пребаци на следећи линк.

To ne znaci da radi losije nego ranije, ni pre te linkove ne bi puštao, tj. ne bi bili prikazani jer nisu keširani...
Pušta ono sto je ima u kešu, tj. dok ne naidje na takav... Iz iskustva se po nekom nazivu fajla, grupe, ripa da pretpostaviti sta je veca verovatnoca da je kesirano...
Nezgodno je ko bas bira odredjene ripove ili kvalitete, ali sta da se radi tako je kako je...
Jedino ako rd nije počeo da brise keš ali sumnjam, onda mogu da zatvaraju radnju...
То ме је бунило још од инсталирања фен лајта. На оним претходним едонима што сам имао у грин револушн билду је било исписано који су кеширани, сад овде тога нема.

Nazad
Vrh Dno