ovo nije mesto za prepucavanja. pobrisan off-topic, dalju komunikaciju pojedinci mogu da nastave preko privatnih poruka ako ima potrebe
Ok, mislim da nije bilo prepucavanja, ono sto sam uspeo da procitam, bih nazvao konstruktivna rasprava

, ali necu da ulazim u posao moderarora, tako da nemojte da se nadovezujete...
Ovaj addon sam napravio iz hobija, u trenucima kad sam imao slobodnog vremena, posto nije postojala varijanta za Kodi, a materijal je bio omogucen nekoj skupini ljudi preko drugih platformi, pa mi je bio jedna vrsta izazova

...
I kao sto se zna, zabranjeno voce je uvek sladje, bilo mi je interesantno da vidim da li to moze da proradi u Kodiju, bez namere da ulazim u tu neku priču oko svega, jer sam ja pojedinac, a sam server i ceo sistem oko toga drze neki ljudi koji se time bave, od toga i zaradjuju, tj. od sireg biznisa, ali i ovaj sadrzaj nude dzabe, na sta im hvala... Pojedinac sam nema motiva, niti vremena da se bavi postavljanjem materijala i sl., sto košta i para i vremena...
Mogao sam da addon zadrzim za sebe da bude privatan, ali sam ga ponudio ovde, tj. u okviru repa, i nigde vise se ne objavljuje niti reklamira, tako da za njega uglavnom znaju samo clanovi ovog foruma i vičniji koji su dosli do repa i instalirali ga... Takodje ne radi na buildovima da ga druge grupe ne bi koristile, narocito one koje od toga imaju koristi.
Iz svih tih razloga nisam nikoga kontaktirao, jer kao i svaki drugi addon koristio je samo neke tamo resurse na internetu, na ovaj ili onaj način...
Pošto se već javio Nišlija, ne znam mu nick jer su izbrisane poruke, neka me cimne na dm, da vidim kakva su njegova razmišljanja, i možda bude i nekog dogovora ako ima volje...
P. S. Hvala ostalima na podršci