Meni je najbolji font kao onaj na RTLAko nekog zanima, napravio sam addon za ubacivanje dodatnih fontova za titlove, da ne morate ručno da se mučite
Nalazi se u repu u sekciji Programs - Extra SubFonts... Ako neko ima predlog ili mu fali neki dobar font, neka ga predloži/pošalje pa ću ga eventualno dodati... Ali mislim da je solidna kolekcija probranih...
Taj sam stavio valjda, to je cini mi se IBM nesto...Meni je najbolji font kao onaj na RTL
msm da nema gledanja unatrag niti videoteke...ali vidi tiJedno pitanje u vezi EON addona kolko korisnika moze da gleda istovremeno?
Ne odustaj! Mislim da ti skin pravi problem. Prvo sve podesi na default-ni skin.Ja koristim na svakom uredjaju Copatetic skin,odličan je.Mada instaliraću Stremio i gotovo.😉
moram i ja opet probati, lani kad sam probao, radilo 7 dana i nikad vise nije htelo da ucita kanale...instalirao sam ad-on za EON, ali nemam EPG ni premotavanje.. Da li uopste postoje te opcije ili nesto ne radim kako treba?
I ja sam ranije imao isti problem kao ti. Instaliraj "OpenSubtitles.org by OpenSubtitles with dual subs" iz dEXE repository-ja.Ako moze mala pomoc oko a4ksubtitles, izbacuje mi gresku za logovanje na opensubtitles.com iako mi na sajtu redovno radi logovanje a i opensubtitles plus radi sa iltim podacima (user & pass)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari