Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Ako nekog zanima, napravio sam addon za ubacivanje dodatnih fontova za titlove, da ne morate ručno da se mučite ;)
Nalazi se u repu u sekciji Programs - Extra SubFonts... Ako neko ima predlog ili mu fali neki dobar font, neka ga predloži/pošalje pa ću ga eventualno dodati... Ali mislim da je solidna kolekcija probranih...
Meni je najbolji font kao onaj na RTL

Jedno pitanje u vezi EON addona kolko korisnika moze da gleda istovremeno?

Ističe mi RD za par dana. Uplatiti ili ne?

Mozda jedna od opcija bude i EasyDebrid (4.5$ mesecno/no IP limitation)
Vec je ubacen u POV addon.
Dev POV addona:
"POV with EasyDebrid

I have received some questions in private so I'll just post my thoughts here:

to be transparent, a representative for EasyDebrid reached out to me and offered a "developer key" to integrate into POV. the api shows it expires after a month. the api was pretty "easy" too so it was a quick add. as it is new, the functionality it provides is limited and it seems their limits are not clearly defined yet.

my experience:

1. the service works!
2. authorization requires copy/paste api key.
3. from my testing, the cache size is large and there is speculation why that is true.
4. some streams are a little slow to start up and it almost looks like kodi hangs, but eventually they started and had no trouble filling the specified video cache. so maybe it is just my location.
5. I don't watch 4k so, so can't comment on speed for larger files sizes.

from what I have seen, I do not believe it is malicious, just could have been handled better. the same could be said for the way RD handled their situation and currently some hostility towards some of its users. in fact, ask any other debrid service about the specifics of the cache/network/business and see what responses you get.

it is my opinion, that if it is sketch or unauthorized, most likely a statement would have been made as by now surely any speculation has reached the parties linked.

but I'm not in control of your money, so do your own research and evaluate the risk before signing up. I'm not sure why everyone is trying to find a service rn to sign up with for long term anyway. there are so many variables changing by the day, I choose to wait a month and will re-evaluate the options. I do feel we should be giving money to the services with friendly apis so they can build out their network."

Ja to gledam ovako , ako si dugo na RD i bio si zadovoljan i svaki ti se peni isplatio onda zasluzuju da i dalje uplacujem pogotovo sto to i dalje radi ( sto se mene tice ja idem uvek na 6mes. i sta god bude necu traziti refund a za 3mes. uplacujem novih 6 ako budu postojali ko sto rekoh po meni zasluzuju 😁😉)
Normalno svako ce onako kako sam misli da treba samo da napomenem svi znamo o cemu se radi a i kad su imali problem sa API-jem reseno u roku ( 24h-48h ) ( tu verovatno ima i drugih koji su pomogli da se to sve sredi a ne samo RD u svakom slucaju zahvalnost i njima 😁😉😂 ipak je sacuvano ono sto je kesirano i nije obrisano dokad videcemo 😁😉)

Poslednja izmena:
Prelomio si Max. Uplatiću 3 meseca pa nebitno i ako se prekine u međuvremenu. Nema više ni onog obaveštenja na njihovoj stranici.
Edit: Uplatio.

Meni istice za 10 dana. Uplaticu jos 180 dana kao sto sam i uvek uplacivao u protekle 3 godine. 16e nije nista iako propadnu, nadam se iz sve snage da nece (toliko cu veceras da potrosim na alkohol)...ustvari vise cu da potrosim :D

Treba mi pomoć.Kad pustim neki film preko Kodija kad hoću npr da skinem titl,nemam tu opciju već samo Play i Pause.Kako da mi se pojavi ono za Video OSD,Subtitle OSD i ostalo na plejeru?Ako me razumete.🤣

Edit:na kraju sam odustao jer me prvo je.avalo sto na Teslinom tvu nije bilo moguće funkcionisati sa njegovim daljinskim tako da sam morao preko Zank Remote.I kad sam to resio,podesim sve i pustim neki film i nemam onu opciju da podesim ako je ruski audio ili tipa da skinem titl vec samo opcije Play i pauza.Instaliracu na tom tvu Stremio,sta dzabe da se bakcem sa ovim.:cautious:

Radi Kodi na nekoj 4k tesli od 43' kod sestrica bez ikakvih problema sa fabrickim daljincem. Koristi stari Confluence skin.

Ja koristim na svakom uredjaju Copatetic skin,odličan je.Mada instaliraću Stremio i gotovo.😉

Ja koristim na svakom uredjaju Copatetic skin,odličan je.Mada instaliraću Stremio i gotovo.😉
Ne odustaj! Mislim da ti skin pravi problem. Prvo sve podesi na default-ni skin.
Da nemas problema sa audio trakama idi u opcije Language u Preferred audio language promeni Media default u English:
Settings-Player-Language.jpg
Ako pak volis skinove sto ne instaliras Nimbus skin. Nije zahtevan i radice na toj Tesli.
Ok je Zank remote ali imas Kore koji je i namenjen za Kodi.

Hvala na pomoći.Ali fazon je što na Android boxu mi se pojavljuju sve opcije na plejeru sa Copatetic skinom dok ovde samo dve opcije : play i pauza.

Evo da sam sebi odgovorim.😆 Kod Teslinog daljinskog ne može select i home da mi bude isto dugme tako da bih video opciju da ubacim titl moram da koristim Zank Remote.Jedino tako mogu dok na drugim tv-ima nemam problema.

Koliko ram-a ima ta tesla i kako radi kodi? Nikad čuo za taj skin. Probaj Nimbus. Lagan skin pogotovo za tv.

Ako moze mala pomoc oko a4ksubtitles, izbacuje mi gresku za logovanje na opensubtitles.com iako mi na sajtu redovno radi logovanje a i opensubtitles plus radi sa iltim podacima (user & pass)

instalirao sam ad-on za EON, ali nemam EPG ni premotavanje.. Da li uopste postoje te opcije ili nesto ne radim kako treba?

Premitavanja nema 100% a za epg nisam siguran a i to mi ni ne treba.

Ima EPG a što se premotavanja tiče može fazon da se vrati neka emisija od samog početka da se gleda a ne klasično premotavanje.

Mislim da za epg mora u podešavanjima addon-a da se namesti i onda može 7 dana unapred da se vidi šta je na programu a i unazad šta je bilo valjda isto 7 dana. Dobar im je EPG, za većinu kanala piše konkretno za serije koje su sezone i koje epizode i tome slično.

Ako moze mala pomoc oko a4ksubtitles, izbacuje mi gresku za logovanje na opensubtitles.com iako mi na sajtu redovno radi logovanje a i opensubtitles plus radi sa iltim podacima (user & pass)
I ja sam ranije imao isti problem kao ti. Instaliraj "OpenSubtitles.org by OpenSubtitles with dual subs" iz dEXE repository-ja.

Kako mogu pustiti titl koji sam skinuo posebno?
Primer: pustim film u fen-u, i da pustim titl koji sam predhodno skinuo?

Nazad
Vrh Dno