Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Dobro da radi uopće.Alldebrid je ranije bio lošiji što se tiće keširanih torrenata ,mislim da je sada čak bolji od RD i u tome.A o podršci file hostera je uvijek bio bolji i ostao.Neznam šta ste se uvatili tog RD ko pijan plota.Ja evo dijelim nalog sa jednim kolegom pošto oba koristimo isti Vpn pa nam je isti IP sa kojeg se prijavljujemo na AD.

Mislim da su Rd i Ad tu negde po broju kesiranih torenata, i oba sad rade tj. ne rade na isti nacin, ali se ljudi drze i popularniji je Rd zbog cene jer je najpovoljniji...

То ме је бунило још од инсталирања фен лајта. На оним претходним едонима што сам имао у грин револушн билду је било исписано који су кеширани, сад овде тога нема.
Nema veze sa addonima već sa RD i dešavanjima od pre desetak dana.

sta se desilo sa RD? pre neki dan sam postavio FenLight (nakon sto sam koristio POV otkako je FEN prestao da radi pre par meseci), i vidim da mu treba dosta da pokrene stream, ne znam jel do addon-a ili do RD ili do neceg treceg?

Pisali smo već 10-tak dana šta se desilo. Ukratko sada rade i fen i fen light.

Ok, sada ako shvatam sve treba da radi kao i pre? Da li vam fen light pusta sa RD strim nakon selekcije fajla u roku od par sekundi ili mu treba 30-40 kao meni sada?

Da nemaš možda supernovu i ipv6?Meni je takva situacija kada mi je uključen ipv6,kada ga isključim normalno pušta.

Keširane bi trebalo da pusti odmah. Ako imaš poslednje verzije fen i fen light onda probaj ovo iznad.

Nemam nista od toga, na sbb sam sve vreme. Sad sam resetovao skroz corelec, stavio na cisto samo fen light i cocoscraper i opet ista prica, vrri vise od minute dok ne krene video. Pre toga sam imao cudan trip kao nikad pre, da kao da kodi prima lazne inpute dok pusta video i onda ulazi u razne menije itd.

Ne znam, pre reseta iskljucio sam joystick input, iskljucio bt prijemnik za tastaturu i nista od toga nije resilo te ghost inpute. Verov se nece ponavljati za sada, a probacu sutra fen i na drugom kodiju koji radi sa fire tv stick-a da proverim vreme pustanja.

Dobro da radi uopće.Alldebrid je ranije bio lošiji što se tiće keširanih torrenata ,mislim da je sada čak bolji od RD i u tome.A o podršci file hostera je uvijek bio bolji i ostao.Neznam šta ste se uvatili tog RD ko pijan plota.Ja evo dijelim nalog sa jednim kolegom pošto oba koristimo isti Vpn pa nam je isti IP sa kojeg se prijavljujemo na AD.
Шта ће ти ово? :D И уосталлом који скрејпер налаѕи линкове са фајлхостера? Ја колико се сећам они су поодавно избачени из скрејпера које користе ови најпопуларнији адони. Да се није нешто променило? :unsure:

Шта ће ти ово? :D И уосталлом који скрејпер налаѕи линкове са фајлхостера? Ја колико се сећам они су поодавно избачени из скрејпера које користе ови најпопуларнији адони. Да се није нешто променило? :unsure:
ReleaseBB i drugi koji vuku sa video hostera.Meni treba za programe, glazbu ,dokumente da mi povuče odmah, a ne da čekam odbrojavanje i milion ads i ostalih malicioznih stranica da mi otvori i na kraju puževa brzina.Najpoznatiji je rapidgator,mega mediafire,turbobit i mnogi drugi.A RD već zapinje na rapidgatoru ,a ostale da ne spominjem.Mislim da je svatko imao potrebu skinuti nešto sa tih sajtova,a ne samo gledati preko kodia ,stremia i dr manje poznatih aplikacija.Imaš aplikacije kao što je Cinema HD koja vuče linkove i sa filehostera.Negledaju svi ni filmove preko Kodia.

Филмови на СинемаХД су код РД/АД и осталих они од 1,5 до 2 ГБ што се тиче 1080п, што се тиче 4К не знам како то изведу преко хостера јер су хостери познати по томе што не могу да поставе веће количине фајла на једном линку, а то је потребно за стримовање.
За ово друго, ок слажем се, само што је тема за Коди па рекох због тога се ово подразумева :D

Филмови на СинемаХД су код РД/АД и осталих они од 1,5 до 2 ГБ што се тиче 1080п, што се тиче 4К не знам како то изведу преко хостера јер су хостери познати по томе што не могу да поставе веће количине фајла на једном линку, а то је потребно за стримовање.
За ово друго, ок слажем се, само што је тема за Коди па рекох због тога се ово подразумева :D
Još jednom pročitaj addon za kodi koji pušta sa filehostera je ReleaseBB ,a ima i drugih,koje veličine pušta bira sam korisnik po svojim mogučnostima.Ima još addona a to ću ostaviti tebi da istražiš :D
Pošto vjerujem da se ovdje nesmiju postat linkovi evo da vidiš da na rapidgatoru ima linkova i većih od 2GB
1000471095.png

Poslednja izmena:
Ima svašta na hosterima. Kako radi taj ReleaseBB addon? Je'l stabilan?

Kod:
https://bugatsinho.github.io/repo/
Imate ga u ovom repo pa možete probati.Naravno morate imati AD jer koliko znam prije nekih mjesec dana RD je objavio da nedaje više podršku rapidgatoru zbog njihovih izmjenjenih pravila.

Kod:
https://bugatsinho.github.io/repo/
Imate ga u ovom repo pa možete probati.Naravno morate imati AD jer koliko znam prije nekih mjesec dana RD je objavio da nedaje više podršku rapidgatoru zbog njihovih izmjenjenih pravila.
Probao, i zaista pošto koristi debrid, apsolutno nema nikakvih razloga za korišćenje, loš interfejs sa loše definisanim kategorijama i listama, linkovi ka hostovima sa diskutabilnim ripovima osrednjeg kvaliteta... Kad se već plaća RD gubi smisao korišćenje ovakvog addona...
Bolja je baza filmova i serija u kliku od ovoga i to bez rd, tako da za pravi dozivljaj sa debridom samo fen lite, umbrella, pov, seren i tu priča staje...

Probao, i zaista pošto koristi debrid, apsolutno nema nikakvih razloga za korišćenje, loš interfejs sa loše definisanim kategorijama i listama, linkovi ka hostovima sa diskutabilnim ripovima osrednjeg kvaliteta... Kad se već plaća RD gubi smisao korišćenje ovakvog addona...
Bolja je baza filmova i serija u kliku od ovoga i to bez rd, tako da za pravi dozivljaj sa debridom samo fen lite, umbrella, pov, seren i tu priča staje...
:D vodio sam diskusiju o tome da postoji addon za kodi koji pušta sa hostera ništa drugo.Nekada na torrentina nemožeš naći neki određeni sadržaj,a na rlsbb sam više puta našao i u tome je kvaka.Kada čovjek traži nešto pokuša sve.

РилизББ адон ти ради на принципу тако што излиста 20 и кусур потпуно истих линкова у резултатима, под тим мислим на исти енкод нпр. неког филма или серије и онда пошто су хостери у питању и то се много чешће брише него торенти, Иначе укупно добијеш пун кофер резултата по неком филму или серији и добар део тих линкова је мртво, нарочито ако је мало старија ствар. И онда адон иде од линка до линка тражећи који није мртав и пусти га. Тако сада раде и адони са кешираним торентима када користиш РД.

Генерално није лоше јер у принципу можеш да нађеш да гледаш доста тога. Није то ни близу кешираниим торентима, али оно ако неко воли тако, или пак за неку алтернативу може да прође.

Poslednja izmena:
ПС: Знам да на Рапидгатору има линкова већих од 2ГБ, мислим да је тих 6 и нешто максимум по једном линку? Бар је тако било, сада не знам. Нитрофлер је због тога био најјачи хостер (не знам да ли је још увеч то живо). На њега си могао да качиш по 20+ ГБ на једном линку а то је потребно да би адон могао да стримује садржај. Када је нешто разбијено на делове адон не може да пушта то. Турбобит је исто био за велике фајлове, на њега сам, одавно додуше, виђао и по 12, 13 ГБ-а по једном линку.

Пре 10-ак година, отприлике, можда сам претерао мало али мислим да нисам, постојао је сајт који се звао Алук. Тај сајт је био агрегатор за фајлхостер линкове. Он је скупљао тону линкова широм интернета типа Рапидгатор, Турбобит, 1Фичиер, Аплоудед, Фајлфектори, Нитрофлер, Опенлоад за мање фајлове... Алук је у то време био најјачи сајт тог типа, и свашта је могло да е нађе на њему. Све је то Реал Дебрид пуштао. А најпопуларнији адони имали су скрејпер за Алук. Када је Алук пукао и адони су кренули да избацују хостере јер је превелико цимање за девелопере да држе тих пар сајтова нон стоп у раду, јер је нон стоп нека фрка са њима а и овако сви најпопуларнији адони прешли су на кеширане торенте када су ступили на сцену.

Podesio arctic fuse 2 na kodi posle vise od jedne decenije klasicnog kodi skina.
Do sada sam skidao sadrzaj neposredno pred gledanje i bilo mi je dovoljno da mogu da dodjem do video fajla i da ga pustim. Skoro sam namestio sonarr (za sada ne vidim poentu radarra), povezao na trakt, povezao trakt i kodi i kao slag na tortu povezao sam showly aplikaciju (modovanu) i trakt. Sve sto dodam u showly ide na trakt, odatle u sonarr i odatle se vidi u kodi.
arctic fuse je dosao kao logican izbor kao jedan od najlepsih skinova, moderan, funkcionalan i izgleda kao streaming servis. Cak sam se snasao da podesim widgete onako kako mi odgovara. Imam samo movies i shows i u njima samo continue watching (in progress) i titles, odnosno sve skinute filmove. U shows imam i recent episodes.

E sad, ono sto bih hteo je da promenim default opciju za shows in progres. Trenutno je browse into, a ja bih hteo da bude continue watching do kojeg trenutno dolazim dugim klikom. Juce/prekjuce sam cackao horizont i mislim da sam imao tu opciju u njemu, ali u fuse ne nalazim. Ima li tog resenja? Ne bih da se registrujem na kodi forums samo za ovo pitanje

Continue watching ne radi kako treba, ili barem ne onako kako ja mislim da treba. Ako epizoda ima neki progres, onda ce da je nastavi, ali ako sam neku epizodu odgledao do kraja, nece pustiti prvu narednu nego prvu epizodu poslednje sezone iz nekog razloga.
Ok je i browse into jer ima opcija da se selektuje prva neodgledana epizoda i to radi savrseno sa jednim klikom vise

Podesio arctic fuse 2 na kodi posle vise od jedne decenije klasicnog kodi skina.
Do sada sam skidao sadrzaj neposredno pred gledanje i bilo mi je dovoljno da mogu da dodjem do video fajla i da ga pustim. Skoro sam namestio sonarr (za sada ne vidim poentu radarra), povezao na trakt, povezao trakt i kodi i kao slag na tortu povezao sam showly aplikaciju (modovanu) i trakt. Sve sto dodam u showly ide na trakt, odatle u sonarr i odatle se vidi u kodi.
arctic fuse je dosao kao logican izbor kao jedan od najlepsih skinova, moderan, funkcionalan i izgleda kao streaming servis. Cak sam se snasao da podesim widgete onako kako mi odgovara. Imam samo movies i shows i u njima samo continue watching (in progress) i titles, odnosno sve skinute filmove. U shows imam i recent episodes.

E sad, ono sto bih hteo je da promenim default opciju za shows in progres. Trenutno je browse into, a ja bih hteo da bude continue watching do kojeg trenutno dolazim dugim klikom. Juce/prekjuce sam cackao horizont i mislim da sam imao tu opciju u njemu, ali u fuse ne nalazim. Ima li tog resenja? Ne bih da se registrujem na kodi forums samo za ovo pitanje
Probaj ovako:
Video Addons ->
TMDB -> Trakt -> Your Next Episodes.
Ili
Video Addons -> TMDB -> TV Shows -> Your Next
Episodes [indicated by a Trakt icon])

Probaj ovako:
Video Addons ->
TMDB -> Trakt -> Your Next Episodes.
Ili
Video Addons -> TMDB -> TV Shows -> Your Next
Episodes [indicated by a Trakt icon])
Hvala, ali nemam te opcije.
Imam addon the movie database python i the movie database tv shows, ali nijedna od te dve nema nikakve trakt opcije nigde.
Nije strasno, bukvalno jedan klik vise ima, browse into i odatle se sama selektuje prva naredna epizoda i to radi kako treba. Odatle cak mogu da vidim i plot i informacije o fajlu, koliko mi je ostalo epizoda do kraja...

Nazad
Vrh Dno