Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Probaj AD ,meni je ok ali nisam uzeo na duze staze.😆

Poslednja izmena:
Tiki je valjda odradio na nacin da se prikazu svi torenti koji se nadju (zato pise unchecked) a kad klikneš on proba da ga ubaci u tvoj klaud i ako uspe to znaci da je kesiran i onda ga pusti odatle, ako ne onda valjda prelazi na sledeci tako nesto, a po samim nazivima da se predpostaviti sta je kesirano...
Dok za seren je odradjen malo drugaciji sistem (nije zvanicno, ali verovatno cu ga dodati u repo, posto koliko sam shvatio, razvoj addona je obustavljen), on za sve torrente proba da ubaci u klaud i ako uspe odma ih i izbrise iz klauda ali dobije status i tako ih i izlista...
Malo duze traju te procedure nego ranije ali nije strasno...
Inace steta sto tiki pre penzionisanja bar nije dodao Torbox u frn kao podrsku, jer ko zna mozda se ustolici kao novi lider, ali ko zna mozda neko drugi uspe da to uradi ako ne sam on...
Ja sam eto sad u dilemi posto mi istice RD, da li da ga produzavam i koliko, jer ko zna, mozda se situacija pogorsa pa RD krene da brise kesiran sadrzaj ili totalno zezne api, a ne uzima mi se nesto drugo skuplje i na kratko, jedino mi je ok cena ovog torboxa, ali em je nov em ga malo addonova podrzava...
Upravo tako radi Fen Light. Hteo sam da gledam nesto ali u Dolby Vision kvalitetu. Pustio RD ali je prosao preko par DV i pustio mi HDR. Onda sam odustao od RD i pustio DV sa all debrida.
Definitivno odustajem od RD. Prelazim na all debrid. Dobro je sto se on uplacuje mesecno. Mozda i njega zadesi sudbina RD. Najbezbolnije je resenje za sada. Mozes da izgubis najvise mesec ili nekoliko dana ako i on prestane sa radom.
POV addon je fork Fen addona i ima podrsku za torbox. Videcemo kako ce da se i on razvija. Dobro je sto imamo jos uvek opcija.
Mene vise boli ako se Tikipeter stvarno penzionisao nego ova RD saga.

Аха капирам. Шта знам ја сам рецимо увек волео да оно што изаберем пустим. Капирам шта је урадио, то је за оне кориснике којима није битно који линк се пусти само да ради. Већина корисника Кодија, Стремија, Синклера итд. је такво па девелопери томе и излазе у сусрет.

Тики лично фура Изињуз, то знам проверено, зато је уосталом и настао ФЕН, јер ЕН у имену је Изињуз. Ф је за покојни Фурк. Тики је мало специфичан лик, увек је нешто контрирао, па је за себе направио адон за два сервиса која је он лично користио али корисничка база за дебрид сервисе је огромна па је наравно убацио подршку и за РД, АД и ПМ.

Под условом да РД не крене да брише све са својих сервера не верујем да ће се нешто пуно променити. РД је убедљиво најјачи са садржајем, нарочито од када је имплементиран овај ДММ који чак и гомилу кешираних торената са приватних тракера види у адонима.

Једино ако се деси комплетно чишћење РД-а могу да видим његов пад, иначе овако тешко. Чак и да изгуби 20-ак% своје корисничке базе и даље ће то бити огроман број корисника. Таква имплементација заобилажења проблема са РД-ом биће довољна за већину корисника.

Da li jos neko ima problem sa Torbox-om i Avastom, Naime avast sve sto ima torbox u linku blokira bilo sa weba ili iz stremia

Ako nekog zanima, napravio sam addon za ubacivanje dodatnih fontova za titlove, da ne morate ručno da se mučite ;)
Nalazi se u repu u sekciji Programs - Extra SubFonts... Ako neko ima predlog ili mu fali neki dobar font, neka ga predloži/pošalje pa ću ga eventualno dodati... Ali mislim da je solidna kolekcija probranih...

Haha video sam juče skinuo 02 sada ima i 03🤣 dobro je rekao Dexe nestabilan link oće kaki neće kaki.

Probah Seren u kao sto sam ranije rekao, bolje reseno ovo sa RD jer se odmah izbacuju kesirani torenti... Ali i dalje ima falinku da ne osvezava trakt dobro kad se rade izmene u drugim addonovima/programima, valjda se to javilo sa fixom baze za Kodi 21...

Zna li mozda neko koji EON addon radi i na kojoj verziji Kodija?

Meni poslednja verzija radi i na 20.4 i na 21.

Apdejtovao na 2.0.03 fen light i sad i na AD pita da prebacim na cloud,juce normalno puštao...
Biće da je ovo

Poslednja izmena:
RD mi radi normalno na Umbreli dok na FENu ne pokazuje nijedan link.U čemu je fora?

Evo par zanimljivih popusta za Easynews.
2$ mesecno/30$ za 15 meseci (posle tog perioda 90 $ sto se verovatno moze zaobici kreiranjem novog naloga i nove kartice):

2$ mesecno/24$ godisnje kasnije 48$

I mozda najbolja ponuda 3$ mesecno/ godisnje 36$ i svaka naredna toliko.

U svim ponudama naplacuje se ceo iznos za godinu dana ili 15 meseci zavisno od ponude.
Izadje kao RD. Ozbiljno razmisljam da od sledeceg meseca opet uplatim easynews. Vidim po komentarima na redditu da je i dalje prisutan problem prilikom pustanja strimova. Ali kada strim krene nema buferovanja cak i na vecim fajlovima od po 50GB.
Ponude su zaista interesantne. Na njihovom zvaničnom sajtu ih nema. Gde si ih pronašao? Možemo li da se pouzdamo da su legitimne?

Torbox:

I have some news regarding the servers. Do you want the good news or bad news first? Let's do good first since everyone loves that.

You should be able to download new torrents starting right now..

The bad news? The servers actually haven't arrived, and got delayed. This is out of our control and is solely due to UPS being slow and unreliable. I won't give an updated time frame, but just know it was supposed to be delivered today, so take that information how you want.

We have paused sign ups and payments, so it doesn't look like we are just trying to take your money, and I don't want to disappoint new users (and prevent load).

We have also disabled free users from using their API tokens in any way, so only paid users are using TorBox right now. This reduces load and should give us the space we need to run the servers for the time being.

Web Downloads (Rapidgator, 1Fichier, Mega, etc) will still be disabled to ease load.
The NNTP server (usenet.torbox.app) will still be disabled to ease load. (You can still downloads NZBs on the dashboard).

We will actively monitor the situation to make sure that you will still be able to download and stream torrents. I know it sucks and I am really frustrated myself. We want to provide you guys with an experience that no other solution can give, and so far we haven't been able to do that, and I apologize. I will update you when something changes. Again, the team and I deeply apologize, it is all currently out of our hands, we have done what we can up to this point.

Ponude su zaista interesantne. Na njihovom zvaničnom sajtu ih nema. Gde si ih pronašao? Možemo li da se pouzdamo da su legitimne?
Legitimne jesu. Naisao na jedan post na redditu. Jednu takvu ponudu sam i iskoristio pre dve godine. To je bio neki link sa deal-om takodje sa reddita. Sada naisao na ova tri linka. Sigurno uplacujem pocetkom sledeceg meseca pa javljam utiske.

postoji tema za news u podforumu "on-line servisi". takođe bih zamolio da jednu te istu priču (Torbox, RD, itd) ne širite u 2+ teme.
hvala na razumevanju

Imam jednu slobodnu mobilnu aplikaciju i instalirao sam EON pvr u Kodiju ,upisao user i pass ,ali nikako da učita kanale?
Gde grešim?

Radi sve i dalje već par godina. Proveri vpn server.

FEN mi definitivno nešto ne radi,ne pokazuje linkove ni sa AD ni sa RD dok Umbrela odlično radi.

Nazad
Vrh Dno