Znam da nije los al to na sitno svaki mesec, em cimanje em vise kosta, a pri tome znamo da je isto u Francuskoj kao RD...Probaj AD ,meni je ok ali nisam uzeo na suze staze.😆
Upravo tako radi Fen Light. Hteo sam da gledam nesto ali u Dolby Vision kvalitetu. Pustio RD ali je prosao preko par DV i pustio mi HDR. Onda sam odustao od RD i pustio DV sa all debrida.Tiki je valjda odradio na nacin da se prikazu svi torenti koji se nadju (zato pise unchecked) a kad klikneš on proba da ga ubaci u tvoj klaud i ako uspe to znaci da je kesiran i onda ga pusti odatle, ako ne onda valjda prelazi na sledeci tako nesto, a po samim nazivima da se predpostaviti sta je kesirano...
Dok za seren je odradjen malo drugaciji sistem (nije zvanicno, ali verovatno cu ga dodati u repo, posto koliko sam shvatio, razvoj addona je obustavljen), on za sve torrente proba da ubaci u klaud i ako uspe odma ih i izbrise iz klauda ali dobije status i tako ih i izlista...
Malo duze traju te procedure nego ranije ali nije strasno...
Inace steta sto tiki pre penzionisanja bar nije dodao Torbox u frn kao podrsku, jer ko zna mozda se ustolici kao novi lider, ali ko zna mozda neko drugi uspe da to uradi ako ne sam on...
Ja sam eto sad u dilemi posto mi istice RD, da li da ga produzavam i koliko, jer ko zna, mozda se situacija pogorsa pa RD krene da brise kesiran sadrzaj ili totalno zezne api, a ne uzima mi se nesto drugo skuplje i na kratko, jedino mi je ok cena ovog torboxa, ali em je nov em ga malo addonova podrzava...
Setovao torbox i crew vidi linkove i sa RD i torbox-aZnam da nije los al to na sitno svaki mesec, em cimanje em vise kosta, a pri tome znamo da je isto u Francuskoj kao RD...
Evo i ResolveURL dodao Torbox...
Naravoučenije deinstalirati AvastDa li jos neko ima problem sa Torbox-om i Avastom, Naime avast sve sto ima torbox u linku blokira bilo sa weba ili iz stremia
Opet se predomislioFen light dev se povlači i briše update manager. Poslednja verzija 2.0.01 stiže sutra. Addon nastavlja da radi. RD za sada i dalje radi sa 2-3 klika više sa sadržajem dodatim na cloud.
Tamo gde ti je real debrid u settings/accounts, pa imas opcije od njega, cekiraj search cloud storage i show results on top, ostalo po zelji...Upustvo za neupucene.Gde se nalazi Cloud scraping?![]()
Mora i cocoscrapers da se instalira. Može i neki drugi, ali je cocoscrapres najpopularniji.RD mi radi normalno na Umbreli dok na FENu ne pokazuje nijedan link.U čemu je fora?
Ponude su zaista interesantne. Na njihovom zvaničnom sajtu ih nema. Gde si ih pronašao? Možemo li da se pouzdamo da su legitimne?Evo par zanimljivih popusta za Easynews.
2$ mesecno/30$ za 15 meseci (posle tog perioda 90 $ sto se verovatno moze zaobici kreiranjem novog naloga i nove kartice):
Usenet Newsgroups Made Easy | Easynews.com
Easynews is the original, web-based usenet service that makes Usenet easy! Get started browsing immediately!signup.easynews.com
2$ mesecno/24$ godisnje kasnije 48$
Easynews is the original, web-based usenet service that makes Usenet easy! Get started browsing immediately!signup.easynews.com
I mozda najbolja ponuda 3$ mesecno/ godisnje 36$ i svaka naredna toliko.
U svim ponudama naplacuje se ceo iznos za godinu dana ili 15 meseci zavisno od ponude.
Izadje kao RD. Ozbiljno razmisljam da od sledeceg meseca opet uplatim easynews. Vidim po komentarima na redditu da je i dalje prisutan problem prilikom pustanja strimova. Ali kada strim krene nema buferovanja cak i na vecim fajlovima od po 50GB.
Legitimne jesu. Naisao na jedan post na redditu. Jednu takvu ponudu sam i iskoristio pre dve godine. To je bio neki link sa deal-om takodje sa reddita. Sada naisao na ova tri linka. Sigurno uplacujem pocetkom sledeceg meseca pa javljam utiske.Ponude su zaista interesantne. Na njihovom zvaničnom sajtu ih nema. Gde si ih pronašao? Možemo li da se pouzdamo da su legitimne?
Ugasis kodi i opet upalis, ocitace kanale nakon ponovnog pokretanja.Imam jednu slobodnu mobilnu aplikaciju i instalirao sam EON pvr u Kodiju ,upisao user i pass ,ali nikako da učita kanale?
Gde grešim?
ma meni radilo par dana i sad vise nikako ne ucitava kanale, pisi propaloImam jednu slobodnu mobilnu aplikaciju i instalirao sam EON pvr u Kodiju ,upisao user i pass ,ali nikako da učita kanale?
Gde grešim?
Ako si instalirao sa mog repa trebalo bi da dobijes novu verziju koja je sredila AD, pa probaj dal radi sad...FEN mi definitivno nešto ne radi,ne pokazuje linkove ni sa AD ni sa RD dok Umbrela odlično radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari