Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Takođe u podešavanjima eon pvr klijenta omogući radio.

Prilozi

• 20250511_111612.jpg
    20250511_111612.jpg
    223.4 KB · Pregleda: 23
@snaplion PVR addon za ubacivanje m3u lista u Kodi. Za razliku od tupavog Eon PVR kombinacije PVR IPTV Simple + Inputstream ffmpegdirect podržava i premotavanje po emisijama, ako provajder liste ima dostupnu "arhivu" X dana u nazad.

@snaplion PVR addon za ubacivanje m3u lista u Kodi. Za razliku od tupavog Eon PVR kombinacije PVR IPTV Simple + Inputstream ffmpegdirect podržava i premotavanje po emisijama, ako provajder liste ima dostupnu "arhivu" X dana u nazad.
I eon pvr podrzava premotavanje po emisijama unazad, ali ne i brzo premotavanje u emisiji tipa za reklame i sl., e sad ne znam da li u iptv simple to radi, ali realno tesko je i naci dobru i kvalitetnu free listu koja traje...

@dEXE Ja znam, i znam šta sam napisao: premotavanje po emisijama. Dakle, precizno. Ne 'vraćanje na početak emisije' (pa dalje linearno gledanje bez pauziranja i bez preskakanja reklama), nego seeking napred/nazad proizvoljnu količinu vremena.

Osnovni razlog zašto to (seeking i pauziranja) ne (može da) radi Eon addon je što koristi Inputstream Adaptive koji nema implementiran odgovarajući PVR interfejs (koji je dodat sa Kodi v19 upravo od strane programera koji je dodao i IPTV seeking kod u PVR IPTV Simple i napisao Inputstream ffmpegdirect addon ) , pa tek onda dođe to što i sam Eon PVR addon nema kod koji treba da posreduje i "konvertuje" instrukcije koje dobija od Kodi video player-a da ispuni očekivanja Eon streaming servera.

= nije dovoljno samo da počne umesto Inputstream Adaptive da koristi Inputstream Ffmpegdirect (što je i pokušao taj Nirvana lik 😂, kad mu je @kalehrl nemušto prosledio neke informacije iz PM prepiske sa mnom 😜) jer je deo logike i deo posla na PVR addon-u.
Inputstream "samo" odrađuje download stream manifesta i skidanje chunk-ova, PVR klijent addon je taj koji mora da upravlja sa start / stop /restart-sa-novim-URL.

Poslednja izmena:
A da li je izvodljivo da neki programer napravi "Move pvr addon", pošto su i na novoj Supernovinoj "Move" platformi ograničili slotove za smart aplikaciju?

Nazad
Vrh Dno