Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Odatle sam i skinuo repository.dexe-1.0.8.zip, instalirao u kodiju i neće
Instaliraj ga preko File managera. Settings - File manager - Add source - zatim kopiras adresu.
I imenujes ispod ime tog media source-a. Zatim opcija u Settings Add-ons - Install from zip file pa nadjes taj source koji smo instalirali.

Instaliraj ga preko File managera. Settings - File manager - Add source - zatim kopiras adresu.
I imenujes ispod ime tog media source-a. Zatim opcija u Settings Add-ons - Install from zip file pa nadjes taj source koji smo instalirali.
Hvala, sad sam uspeo.
Tako i radim inače samo što sam upisao adresu dexe.win/kodi, to je bila adresa ranije koliko znam.

@dEXE Kojom brzinom se preko Subloader-a prikazu rezultati pretrage titlova? Kod mene nekad ide i posle 10 sekundi. Isti slucaj je bio i sa predhodnom verzijom titlovi.com unofficial addona. Nekada je to brze nekada ne. Moguce je da je do nightlies verzije Kodi-ja koju koristim. Trenutno sam na Kodi 22.0 Alpha1 Piers nightlies.
Kod mene se odmah prikaže i na Bingie i na Nimbus skinu.

Hvala, sad sam uspeo.
Tako i radim inače samo što sam upisao adresu dexe.win/kodi, to je bila adresa ranije koliko znam.
Taj sajt mi trenutno ne radi, pa koristite ovaj backup sa githuba... A sam repo radi normalno...
@dEXE Moguce je da je onda do Subloader-a. Mislio sam na prikaz rezultata. Da, kada ponovo ponovim pretragu prikaz rezultata je pa skoro trenutan a koristim Fen lite sa Nimbus skinom.
Ne, nema subloader nista sa tim, jednostavno sporo dobijas rezultate od apija, ili ti je los net ili sta znam, kad ponovis cita iz kesa zato je trenutno... Mada ne moze rezultat da bude toliko spor, po default je tajmaut stavljen na 10s.

Poslednja izmena:
Ne, nema subloader nista sa tim, jednostavno sporo dobijas rezultate od apija, ili ti je los net ili sta znam, kad ponovis cita iz kesa zato je trenutno... Mada ne moze rezultat da bude toliko spor, po default je tajmaut stavljen na 10s.
da, nema veze sa subloaderom jer kod mene je isto i kad ga direktno koristim,meni net sigurno nije loš jer imam optiku 2 Gbit/s, na windowsima radi brzo, problem je na android tv-u, probao sam svojevremeno i clean install svega i opet isto, radi se o RD naslovima i bingie skinu, probao sam i sa defaultnim skinom i isto je tako da nije do toga, 20ak sekundi minimalno a nekad se oduži toliko da odustanem

da, nema veze sa subloaderom jer kod mene je isto i kad ga direktno koristim,meni net sigurno nije loš jer imam optiku 2 Gbit/s, na windowsima radi brzo, problem je na android tv-u, probao sam svojevremeno i clean install svega i opet isto, radi se o RD naslovima i bingie skinu, probao sam i sa defaultnim skinom i isto je tako da nije do toga, 20ak sekundi minimalno a nekad se oduži toliko da odustanem
Jel ti se isto desava i sa starim oficijalnim? Kakva je situacija sa opensubtitles varijantama?
Onda je verovatno do slabog androida ili hardvera na tv... A mislim da bingie skin nije bas lite za takav hardver...

da, i sa starim,opensubtitles addonovi su nešto brži...
bingie skin je dosta light i optimiziran za slabiji hardware i ostalo radi dobro,nije valjda da je dohvaćanje titlova toliko hardverski zahtjevno, probao sam i sa defaultim skinom i isto je
ne znam, baš čudno, brže učita hrpu widgeta nego što dohvati titlove, preko subloadera kad stavim automatski dohvat(to ide preko opensubtitles.org) to ide brzo i bez problema ali kad se otvori prozor titlova to traje i traje, dolje dugo ne piše RD adresa releasa a kad se konačno pojavi onda se u kratkom roku pojave i titlovi...

da, i sa starim,opensubtitles addonovi su nešto brži...
bingie skin je dosta light i optimiziran za slabiji hardware i ostalo radi dobro,nije valjda da je dohvaćanje titlova toliko hardverski zahtjevno, probao sam i sa defaultim skinom i isto je
ne znam, baš čudno, brže učita hrpu widgeta nego što dohvati titlove, preko subloadera kad stavim automatski dohvat(to ide preko opensubtitles.org) to ide brzo i bez problema ali kad se otvori prozor titlova to traje i traje, dolje dugo ne piše RD adresa releasa a kad se konačno pojavi onda se u kratkom roku pojave i titlovi...
Izgleda da ti je previse spor android, addon i api brzo odrade, ali kodi tj. plejer ne ucita dovoljno brzo video i info o njemu...
Pomeri u subloader vreme pokretanja pretrage sa 3s na recimo nesto vise, mozda 5s ili sl, probaj sa vecom cifrom da vidis da li pomaze, ako da, onda smanjuj da nadjes optimum...
Ako ne pomogne onda verovatno nema pomoci, kodi presporo ucita metapodatke videa...

ok,hvala probaću, nije mi samo jasno kako onda automatsko povlačenje preko subloadera ide brzo i bez problema a isto treba metapodatke...
nema veze, postavio sam zato automatsko učitavanje pa ako titl ne valja onda idem ručno na titlovi.com addon

ok,hvala probaću, nije mi samo jasno kako onda automatsko povlačenje preko subloadera ide brzo i bez problema a isto treba metapodatke...
nema veze, postavio sam zato automatsko učitavanje pa ako titl ne valja onda idem ručno na titlovi.com addon
Drugacije radi, ne podize kodijev dijalog za titlove, vec subloader kao servis prema nazivu samo pretrazi u pozadini i skine prvi titl koji kao zadovoljava...
A ako nadje ucita i embeded ako ima...

• Like
Reagovanja: gec
Da li neko zna sta se desava sa bee addonom?
Ne radi vec par dana sekcija po drzavama. Poslednjih par meseci, a mozda i duže koristio svakodnevno bez vecih problema i ovih dana kada je pocela prica oko titlova doslo je do prekida. Ne znam da li ima nekih promena u dexe repo zbog toga? Mada sam azurirao i adresu i verziju na 1.0.8..

Desilo se da su bukvalno svi sportski @ live tv addoni pukli,i to od prekjuce
Ne samo bee..

Mislim da ti addonovi dosta koriste daddylive linkove, a oni su radili neke promene, pa moguce da je do toga...
Nov daddylivehd addon radi...

Da,daddylive šera sve linkove ali ni on,ova stara verzija,nije radila
daddyliveHD radi poso
A i tu nema nista bez tebe,dexe
Preko deklice do repoa a tu je i daddylivehd
Sledeci je bee

Moze ovako. VPN na austriju i onda na sajt https://n1nova.live/ ima N1 i Nova S
Ma znam za to, ne mora na austriju, može na bilo koju državu a da nije RS (meni recimo ide preko US), ima i preko sat.antene otključano i slično, mene zanima koji aktuelni addon ga ima (jer mi je tako zgodnije za gledanje)?
Koji Android based VPN free varijanta je neko isprobao i može da ga preporuči (sorry za offtopic)?

Ma znam za to, ne mora na austriju, može na bilo koju državu a da nije RS (meni recimo ide preko US), ima i preko sat.antene otključano i slično, mene zanima koji aktuelni addon ga ima (jer mi je tako zgodnije za gledanje)?
Koji Android based VPN free varijanta je neko isprobao i može da ga preporuči (sorry za offtopic)?
Proton Vpn i hide.me

Ima varijanda u bildu Balkan Joe,jedino sto nije addon ali preko nekog forka kao alternativa

i, ovde se završava off-topic

Bee je isto tako prestao da radi pre jedno desetak dana,pa posle3 dana proradio.Sad opet kaput.Dal nešto rade,menjaju..videcemo.Nadam se

Moze pomoc oko eon addona? Ubacio EON pvr client, ubacio simple iptv simple client. Al sta da radim dalje nisam pametan.

Prijavi se u Eon pvr klijentu sa podacima za mobilnu ili smart apk i zatim restartuj kodi.

Prilozi

• 20250511_094533.jpg
    20250511_094533.jpg
    205.1 KB · Pregleda: 12
Uspeo, ja upacio eon pa iptp simple, a treba kontra. Kako radio da podesim?

Super radi, jedino premotavanje nije sjajno.

Nazad
Vrh Dno