Proradio...Pozdrav svima. Zna li iko ima li kodi addonsa za domaće kanale ? Ja samo imam Live tv Serbia. Čujem da ovaj Bee addon vise neradi.
Koji je repository. Meni Bee neradi?Proradio...
takva pitanja se ne postavljaju ovde. inače, postoje servisi/aplikacije poput EON-a, OrionTV itd, o njima se diskutuje u ovom podforumu:Gde da gledamo domace kanale. Imate li kakve websajtove ?
I to je isto binary addon 😂 I Inputstream Adaptive takođe. Doduše njih moooožda i ima kompajlirano da se skinu iz zvaničnog Kodi repository, ako je to uopšte dostupno / moguće za WebOS verziju Kodi.Kada pokušam piše da fali - inputstream.ffmpegdirect
obrati pažnju na Current known limitations:
https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Install_Kodi_for_webOS
Nema skidanja i instaliranja kao na Android OS.Binary addons are not available from the repository
Има Коди на Гугл ТВ-у и није другачији.Možda kupim projektor koji ima Google TV operativni sistem. Pa me interesuje ima li tamo Kodi u play prodavnici ili je različit u odnosu na Android TV?
nije za masu ovo. za developere ok. Bolje jos ostat sa pouzdanim android box-oma i KODI se nedavno pojavio na WebOS, sa aktuelnom verzijom 21 (Omega)
obrati pažnju na Current known limitations:
Probaj i druge addone... Fen lite, Umbrella.Šta ovo događa....imam POV u W10 i več dva mjeseca radi sve OK... namjestim u TCL 805 televizor i gle čudo neviđeno... radi jedan dan odlično a drugi dan kad pokrenem film ili seriju nađe linkove u sekund i onda izaberem jednog i onda onaj progres bar ide unazad a na ekranu se vrte imena linkova i kad dođe na početak vrati me na izabrani film ili seriju i onda ako pokušam ponovo ista priča.... pa brišem najprije sav keš i isto...onda brišem POV i instaliram ponovo i isto.... onda ponovo reaktiviram RealDebrid i voilaaaa...
ali samo do danas uveće i o5 reaktivacija RDja i o5 sve OK....Ovaj RD račun koristim i na PCju i TVju i nikad dosada se ovo nije deševalo?
Vjerovatno sam jedini srečko na ovome Planetu![]()
Ajde probaj ovako. Instaliraj Services "Account Manager". On ti omogucava da automatski podesavas razne accounte (trakt, real debrid, premiumize, easynews, torbox, easydebrid...metadata logins).Da Fen Light radi bez problema ali mislim, da je trenutačno POV najbolji![]()
Da. Instalacija iz repository-ja:Dobra su sva 3 i dok rade ja zadovoljan. Samo ažurirajte coco scrapers na 1.0.36
Posedujem Mi TV stick. Pokusavam da ubacim EON preko Kodia. Medjutim nikako mi nije jasno sta treba da radim. Citam i prevrcem forum i teme da mi se sve izmesalo i vise mi nista nije jasno. Moze li neko da napise uputstvo za taj postupak ali kao detaljno. Instalirao sam Kodi preko playstora (ofc poslednju verziju ali ni to mi nije jasno da li treba da instaliram staru verziju Kodia ili moze poslednja sa playstora, eto cak mi ni to nije jasno). Probao sam sa APK koje su ljudi kacili staru verziju EONa ali mi izlazi greska nisam uspeo ni jednu da instaliram na stick. I ako se napise bilo bi ok da se negde pinuje kao tema da stoji za tantuze kao ja koji ne mogu da se snadju pa pitaju ista pitanja, da bude zakljucana i da se povremeno samo updejtuje .. Hvala veliko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari