Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Meni Bee radi normalno sad bas proveravao..
The Loop je dobra alternativa..barem što se tiče sporta i svetske televizije

Poslednja izmena:
Rade li vam titlovi addon - do juče mi je radio a sad vidim da je error log :) možda je vreme da i ja platim. Open subtitl mi radi i dalje...do kad videćemo.

Pozdrav svima. Zna li iko ima li kodi addonsa za domaće kanale ? Ja samo imam Live tv Serbia. Čujem da ovaj Bee addon vise neradi.

Gde da gledamo domace kanale. Imate li kakve websajtove ?
takva pitanja se ne postavljaju ovde. inače, postoje servisi/aplikacije poput EON-a, OrionTV itd, o njima se diskutuje u ovom podforumu:

Google TV je Android TV sa Google-ovim interfejsom

Kako da instaliraš i da radi kad nije ni kompajliran addon za taj operativni sistem? To je binary addon, nije običan Python addon.

Poslednja izmena:
Kada pokušam piše da fali - inputstream.ffmpegdirect
I to je isto binary addon 😂 I Inputstream Adaptive takođe. Doduše njih moooožda i ima kompajlirano da se skinu iz zvaničnog Kodi repository, ako je to uopšte dostupno / moguće za WebOS verziju Kodi.
Nemam WebOS uređaj nit sam na istom kod drugih ikad testirao Kodi pa nemam ni uvid u to kako Team Kodi kompajlira te releases za WebOS : sa ili bez binary addons. Znam da to varira od operativnog sistema.
Eon PVR addon svakako nije iz zvaničnog repository pa ne bi bio kompajliran ni na OS gde kompajliraju sve ostale binary addons.

Edit:

Eto i ta dilema rešena:

Binary addons are not available from the repository
Nema skidanja i instaliranja kao na Android OS.

poruke u vezi Titlovi.com su prebačeni u odgovarajuću temu

Šta ovo događa....imam POV u W10 i več dva mjeseca radi sve OK... namjestim u TCL 805 televizor i gle čudo neviđeno... radi jedan dan odlično a drugi dan kad pokrenem film ili seriju nađe linkove u sekund i onda izaberem jednog i onda onaj progres bar ide unazad a na ekranu se vrte imena linkova i kad dođe na početak vrati me na izabrani film ili seriju i onda ako pokušam ponovo ista priča.... pa brišem najprije sav keš i isto...onda brišem POV i instaliram ponovo i isto.... onda ponovo reaktiviram RealDebrid i voilaaaa :)...
ali samo do danas uveće i o5 reaktivacija RDja i o5 sve OK....Ovaj RD račun koristim i na PCju i TVju i nikad dosada se ovo nije deševalo?
Vjerovatno sam jedini srečko na ovome Planetu :D

Šta ovo događa....imam POV u W10 i več dva mjeseca radi sve OK... namjestim u TCL 805 televizor i gle čudo neviđeno... radi jedan dan odlično a drugi dan kad pokrenem film ili seriju nađe linkove u sekund i onda izaberem jednog i onda onaj progres bar ide unazad a na ekranu se vrte imena linkova i kad dođe na početak vrati me na izabrani film ili seriju i onda ako pokušam ponovo ista priča.... pa brišem najprije sav keš i isto...onda brišem POV i instaliram ponovo i isto.... onda ponovo reaktiviram RealDebrid i voilaaaa :)...
ali samo do danas uveće i o5 reaktivacija RDja i o5 sve OK....Ovaj RD račun koristim i na PCju i TVju i nikad dosada se ovo nije deševalo?
Vjerovatno sam jedini srečko na ovome Planetu :D
Probaj i druge addone... Fen lite, Umbrella.
Redovno se koriste takodje na TCL C805 vec 15 meseci. Definitivno je problem nesto do POV addona.

Sta je toliko bolji taj POV?

Da Fen Light radi bez problema ali mislim, da je trenutačno POV najbolji ;)
Ajde probaj ovako. Instaliraj Services "Account Manager". On ti omogucava da automatski podesavas razne accounte (trakt, real debrid, premiumize, easynews, torbox, easydebrid...metadata logins).
Odradis podesavanje svih tvojih naloga u Account Manageru a on ce odraditi autorizaciju svih tih naloga u svim addonima koji imas. Mozda ce se i POV addon tada bolje ponasati.
Veoma koristan services narocito za one koji imaju vise addona pa olaksava laksu autorizaciju raznih naloga bez da sve to podesavate posebno u svakom addonu.

U settings account managera imas opciju startup da pri svakom prvom pokretanju Kodi-ja vrsi auto-sync podrzanih addona. Selektuj Real Debrid i uvek ce POV addon ( takodje i drugi podrzani addoni ako ih imas instalirane) biti automatski autorizovani. Po defaultu je ovo iskljuceno. Testiraj vidi kako se POV addon ponasa. Kod mene je iskljuceno jer kada sam prvi put instalirao account manager odradio mi je prvu autorizaciju svih naloga pa nije bilo potrebe za ovim auto-syncom pri svakom prvom pokretanju Kodi-ja.

Instalacija iz The7o9Repo:

Nije los POV addon. On je fork FEN addona. Autor addona kodifitzwell radi ok posao. Bar izbacuje updejte. Ja sam jos uvek na FEN lite-u. Pa dok radi... A kad prestane verovatno cu se i ja prebaciti na POV addon.

Poslednja izmena:
Dobra su sva 3 i dok rade ja zadovoljan. Samo ažurirajte coco scrapers na 1.0.36

Posedujem Mi TV stick. Pokusavam da ubacim EON preko Kodia. Medjutim nikako mi nije jasno sta treba da radim. Citam i prevrcem forum i teme da mi se sve izmesalo i vise mi nista nije jasno. Moze li neko da napise uputstvo za taj postupak ali kao detaljno. Instalirao sam Kodi preko playstora (ofc poslednju verziju ali ni to mi nije jasno da li treba da instaliram staru verziju Kodia ili moze poslednja sa playstora, eto cak mi ni to nije jasno). Probao sam sa APK koje su ljudi kacili staru verziju EONa ali mi izlazi greska nisam uspeo ni jednu da instaliram na stick. I ako se napise bilo bi ok da se negde pinuje kao tema da stoji za tantuze kao ja koji ne mogu da se snadju pa pitaju ista pitanja, da bude zakljucana i da se povremeno samo updejtuje .. Hvala veliko

Ovako napamet, treba ti PVR.EON add-on za Kodi, davno beše (Mi TV Box 4k 2nd).

Posedujem Mi TV stick. Pokusavam da ubacim EON preko Kodia. Medjutim nikako mi nije jasno sta treba da radim. Citam i prevrcem forum i teme da mi se sve izmesalo i vise mi nista nije jasno. Moze li neko da napise uputstvo za taj postupak ali kao detaljno. Instalirao sam Kodi preko playstora (ofc poslednju verziju ali ni to mi nije jasno da li treba da instaliram staru verziju Kodia ili moze poslednja sa playstora, eto cak mi ni to nije jasno). Probao sam sa APK koje su ljudi kacili staru verziju EONa ali mi izlazi greska nisam uspeo ni jednu da instaliram na stick. I ako se napise bilo bi ok da se negde pinuje kao tema da stoji za tantuze kao ja koji ne mogu da se snadju pa pitaju ista pitanja, da bude zakljucana i da se povremeno samo updejtuje .. Hvala veliko

Kontam reply, u starim porukama? Ili ne.. pregledao sam stare poruke sa tvog profila ne nadje.. tantuz sam dzaba.. moze link?
I samo ga ubacim? Nista vise ne treba?

Nazad
Vrh Dno