Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Drustvo jel moze mala pomoc. Na Filips android tv mi je instaliran Kodi. Problem je sto u ovom trenutku zauzima oko 2.4gb memorije pa mi se napunila memorija tv bukvalno samo sa Kodijem. Kako tu memoriju da obrisem a da mi se ne obrisu svi podaci? Da napomenem da mi je kes memorija obrisana.

Šta imaš u Kodi-ju kada je došao do 2.4GB? Neki build? Bukvalno ništa od potrebnih informacija nisi pružio. Ako koristiš RD + addone onda Kodi vanila, default skin (ili neki laganiji tipa Nimbus), jedan video addon, titlovi addon i to sve zajedno ne bi trebalo da pređe 200-300MB.

Moj ti je savet da deinstaliraš i sve ispočetka.Što napisa @Antara ,ubaci jedan video add on,titlovi.com i to ti je to.Ili ako ti je mrsko,uninstall sve što misliš da ti je višak.

Ili instaliraj Kcleaner addon pa ce on brisati umesto tebe svo smece.

Meni je tako kodi napravio par gb smeća, iako koristim samo elementum i subtitles addonove. Rešio sam sa open wizard addonom.

Pozdrav svima! Postoji li neka alternativa za Bau Bau klik premium, koji trenutno ne radi? Hvala!

Ima build iz kojega na rootanim uređajima možeš izvuči potrebno pa prebaciti ,dosta je sirovo odrađeno ,ali radi .
Moglo bi se odradit i clone pa da se može instalirati uz original kodi.
Kod:
https://balkandzo.github.io/balkandzo/

Iz tog builda je prakticno nemoguce izvuci addon jer je sve pobacano po raznim folderima, vise skriptova, i ne postoji addon samo da se pokrene i da sve radi... A trenutno ne znam koliko im sta radi...

... а у наслову теме стоји - за билдове постоји друга тема...

Iz tog builda je prakticno nemoguce izvuci addon jer je sve pobacano po raznim folderima, vise skriptova, i ne postoji addon samo da se pokrene i da sve radi... A trenutno ne znam koliko im sta radi...
Sve te skripte izvučeš i radi ,već sam napisao da može, jer sam i sam probao i radi u Kodiu.Ko hoće da proba nek izvoli. @Salac UE ne budi ljubomoran iz tog builda se mogu povadit skripte koje onda rade u Kodiu ,a čovjek je pitao šta je alternativa,a ti mu nađi bolju.

Баш ме интересује шта ли ће да измисле у вези Кодија са овим АИ Џеменај у блиској будућности? Стремио му већ нашао примену. :D

Sve te skripte izvučeš i radi ,već sam napisao da može, jer sam i sam probao i radi u Kodiu.Ko hoće da proba nek izvoli.
Naravno da tako moze, ko zna i hoce... Ali za obicnog usera je to misaona imenica... A sve je tako uradjeno da ne zelim da zagadjujem svoj kodi ekosistem ;)
Ja sam rekao da kao obican addon nije moguce, i da pri tome bude jednostavno...
Dakle ko zeli nek koristi build a za podrsku moze u drugu temu ;)

Sve te skripte izvučeš i radi ,već sam napisao da može, jer sam i sam probao i radi u Kodiu.Ko hoće da proba nek izvoli. @Salac UE ne budi ljubomoran iz tog builda se mogu povadit skripte koje onda rade u Kodiu ,a čovjek je pitao šta je alternativa,a ti mu nađi bolju.
Ako je sport u pitanju ima alternativa.
Thread 'RBTV77 app ( live sports for free) ( GoogleTV/Android)' https://forum.benchmark.rs/threads/rbtv77-app-live-sports-for-free-googletv-android.509630/

Postoji li način da instaliram dEXE repozitorijum, a da nije preko adrese (koja trenutno ne radi) ili iz zip fajla ( pošto instaliram na LGTV pa postoji neki problem sa slanjem fajlova na TV preko DEV moda)? Tačnije postoji li adresa nekog drugog repozitorijuma koji sadrži i dEXE repo, kao što on ima Repo of all Repo? Hvala!

A šta File Manager u sklopu Kodi na WebOS ne može da vidi tipa sadržaj USB fleša?

Treba Kodi aplikaciji omogućiti da ima pristup
Settings -> Apps - Kodi -> Permissions -> Files and Media and select Allow all the time

Treba Kodi aplikaciji omogućiti da ima pristup
Settings -> Apps - Kodi -> Permissions -> Files and Media and select Allow all the time
Izvini,a gde to omogućiti na LG TV? Ovo je verovatno rešenje za Android?
A šta File Manager u sklopu Kodi na WebOS ne može da vidi tipa sadržaj USB fleša?
To je izgleda problem nakon poslednjeg apdejta webOS-a. Ali nije mi jasno zašto ne mogu da pošaljem fajl preko webOS DEV managera. Ipak bi bilo najjednostavnije da proradi repozitorijum online. Ili da ga ima na nekom drugom repozitorijumu koji radi.

Ja sam taj problem resio preko Win smb klijenta kada se podesi user i pass onda vidi podeljen sadrzaj sa kompa, tako za sve zip fajlove sto je dobro jer ne teretis memoriju TV-a koja je ionako mala

Ja sam taj problem resio preko Win smb klijenta kada se podesi user i pass onda vidi podeljen sadrzaj sa kompa, tako za sve zip fajlove sto je dobro jer ne teretis memoriju TV-a koja je ionako mala
Izvini može li kratko objašnjenje ili link kako podesiti taj klijent i pretpostavljam da treba nešto podesiti i u kodiju?

Uspeo sam nekako da podesim. Prvo nije radilo pa jeste. Moguće što nisam bio povezan na wi fi nego lan kablom.

Uspeo sam nekako da podesim. Prvo nije radilo pa jeste. Moguće što nisam bio povezan na wi fi nego lan kablom.
Da li radi i Bau Bau klik premium?
Skinio sam i master.zip sa dexe githuba, radio cistu instalaciju i opet nece..sve ostalo radi ali mi se klinci popeli na glavu za sinhronizovane crtaće, a ja ne mogu da im resim..

Kako instalirati Daxe na Kodiju? Uspeo sam delom da instaliram, pa mi wizzard otvori neki meni pa ne znam dalje sta i gde?

Da li radi i Bau Bau klik premium?
Skinio sam i master.zip sa dexe githuba, radio cistu instalaciju i opet nece..sve ostalo radi ali mi se klinci popeli na glavu za sinhronizovane crtaće, a ja ne mogu da im resim..
Dexe je upućen zašto mu ne rade linkovi uključujući sinhronizovane crtiće.Javite se u privatne poruke da vas uputim kako da gledate.
Što bi vadili kad možete koristiti.Čemu je svrha "uzeti tudje" i predstavoti kao svoje,ako je već svima dostupno.

Neko mozda ne zeli da stavlja ceo build, vec bi na svoj kodi hteo samo taj deo/addon...
Sad su to finese.Ko to zna nek stavlja šlag na tortu.A fino iskombinuješ više kodi forkova na androidu i miran si,ne komplikuješ i ne "selektiraš" sadržqj

Nazad
Vrh Dno